maou28 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα, θέλω να εγκαταστήσω το kali linux μέσω Usb stick όταν πηγαίνει να ξεκινήσει η εγκατάσταση και φτάνει στο σημείο του cd-rom ότι δεν μπορεί να βρει το cd-rom. Το δοκίμασα και χωρίς να είναι συνδεδεμένο το cd-rom Και πάλι μου βγάζει το ίδιο. Τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Με ποιο τροπο εχεις φτιαξει το usb της εγκαταστασης? Καποια utilities γι αυτο το σκοπο εμφανιζουν αντιστοιχο προβλημα. Εαν εχεις προσβαση σε linux/osx, φτιαξε το usb μεσω dd και εισαι ετοιμος (δεν χρειαζεσαι καποιο software). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maou28 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 με το Yumi το έκανα. Δεν ξέρω τι είναι το dd και πως γίνετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 με το Yumi το έκανα. Δεν ξέρω τι είναι το dd και πως γίνετε http://en.wikipedia.org/wiki/Dd_(Unix)#Data_transfer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maou28 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 θα προσπαθήσω με την σελίδα που μου έδωσες αν και δεν καταλαβαίνω και πολλά, αν μπορείτε να μου τα εξηγήσετε εσείς καλώς αλλιώς θα προσπαθήσω μόνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panacync Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Και από windows με ένα image writer αν όχι με dd. Στη σελίδα τους έχει και τους δύο τρόπους http://docs.kali.org/installation/kali-linux-live-usb-install edit- Νομίζω αυτό που χρειάζεσαι το εξηγεί στο 6ο βήμα: Add the word “persistence” to the end of the boot parameter line each time you want to mount your persistent storage. Για να τρέξει σαν Live. Μέσα μετά από το live περιβάλλον δεν έχει έτοιμο script για εγκατάσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 edit- Νομίζω αυτό που χρειάζεσαι το εξηγεί στο 6ο βήμα: Add the word “persistence” to the end of the boot parameter line each time you want to mount your persistent storage. Αυτό είναι για να μπορείς να αποθηκεύεις της αλλαγές σου πάνω στο usb, είναι κάτι ενδιάμεσο μεταξύ live και Install. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα, θέλω να εγκαταστήσω το kali linux μέσω Usb stick όταν πηγαίνει να ξεκινήσει η εγκατάσταση και φτάνει στο σημείο του cd-rom ότι δεν μπορεί να βρει το cd-rom. Το δοκίμασα και χωρίς να είναι συνδεδεμένο το cd-rom Και πάλι μου βγάζει το ίδιο. Τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ. Αν ακολουθώντας τις οδηγίες από το site του kali, δεν κατάφερες ακομα να βγάλεις άκρη, σου προτείνω κάτι αλλο προκειμένου να ξεκολλήσεις. Γράψε το iso σε ενα dvd και κάνε boot απο εκεί. Αφου το καταφέρεις, ασχολήσου με το kali και οταν εχεις χρόνο και διάθεση πειραματίσου για το πως μπορείς να περάσεις το kali στο usb και να κάνεις επιτυχημένο boot απο εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα