Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,προκειτε να μετακομισω και να μεινω σε σπιτι που θα ειμαι κατω εγω και πανω η αδερφη μου(διορωφη οικια) που εχει ηδη 3play το απλο,τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης:A.θελω το πακετο με τα αθλητικα ποσο θα μου κοστισει εμενα και αν μπορει να βλεπει και το πανω το σπιτι τα αθλητικα και κυριως πως μπορουμε να βλεπουμε αν χρειαστει αλλο καναλι εγω και αλλο η αδερφη μου και με πιο κοστος(το να βλεπουμε το ιδιο καναλι παραλληλα εχω ακουσει οτι γινετε)Β.σε 2ερη τηλεοραση στο σπιτι μεσα που θα εχω σε αλλο δωματιο θα μπορω επισης να βλεπω nova?Γ.καποτε υπηρχε εκπτωση αν εδινες προκαταβολη ολη τη χρονια,ισχυει τιποτα παρομοιο τωρα και αν πληρωνουμε η οχι τον οποιο εξοπλισμο.σορρυ αν κουρασα,ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Στο site της forthnet κοίταξες;

δεν ενημερωνει για αυτα που θελω για να βλεπω σε 2 σπιτια διαφορετικο καναλι ουτε για 2 tv στο ιδιο σπιτι να βλεπω επισης nova

Δημοσ.

Καταρχήν η κάρτα πρόσβασης στη NOVA (αλλά και στον ΟΤΕ) είναι "παντρεμένη" με τον αποκωδικοποιητή. Άρα με μία συνδρομή εικόνα θα έχετε μόνο από τον συγκεκριμένο δέκτη.

Εντός του ίδιου σπιτιού μπορείτε να βλέπεται ταυτόχρονα το ίδιο κανάλι σε πάνω από μία τηλεοράσεις, είτε μέσω HDMI και κατάλληλου Splitter (καλύτερα με τροφοδοσία), είτε μέσω RF OUT του δέκτη αλλά σε μειωμένη (αναλογική) ευκρίνεια.

Αν και γενικά απαγορεύεται, εν τούτοις το παραπάνω μπορείτε να το εφαρμόσετε και στη δικιά σας περίπτωση.

Νόμιμα όμως μπορείτε να βλέπετε ξεχωριστά κανάλια σε 2 τηλεοράσεις, είτε στο ίδιο σπίτι, είτε από μία σε διαφορετικό διαμέρισμα, μέσω της υπηρεσίας Nova Multiview, με κόστος 9.90€/μήνα.

Όμως θα χρειαστείς διπλό LNB στην κεραία, 2ο δέκτη (49€), ξεχωριστό καλώδιο sat και καλώδιο δικτύου για την σύνδεση των 2 δεκτών μεταξύ τους.

Στο 3play που έχει η αδελφή σου μπορείς να προσθέσεις όλα τα αθλητικά κανάλια Novasports με 19.90€/μήνα.

Το καλό που έχετε ήδη 3play είναι ότι σύμφωνα με τις προσφορές, αν ενεργοποιήσετε όλα τα Novasports, σας δίνει για 12 μήνες δωρεάν Nova Multiview (και Δωρεάν HD που κανονικά κοστίζει 4.99€).

Μπορείς να δεις πληροφορίες εδώ και επικοινωνώντας είτε τηλεφωνικώς είτε σε κάποιο κατάστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...