sodimitris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 καλησπερα παιδια, λογο κρισης οπως πολοι απο εμασ φανταζομαι παιρνω πλεον καποιες ημερες απο τν γειτονισσαιντερνετ που μου εχει δωσει τον κωδικο της,μου το εδωσε και με τις ρυθμησεις τις παρακατω φωτο που μου ειπε ο τεχνικος απο το καταστημα που αγορασα τη συσκευη ολα καλα δουλευαν μεχρι εχθες που ξαφνικα χαθηκε το δυκτιο και μετα δεν συνδεθικε ποτε η συσκευη στο δυκτιο,σκευτικα οτι αλλαξε κωδικο και δεν μου το λεει,και ετσι πειρα το λαπτοπ οπου ειμαι και τωρα μεσα και μολις εβαλα τον κωδικο αμεσωσ μια χαρα το ιντερνετ σε απευθιασ συνδεση του λαπτομ με το ρουτερ του γειτονα,ομως το nanostation δεν συνδεεται με τιποτα,ή καποιολαθος εχει γινει ή ο ανθρωποως αν γινεται δεν ξερω μπλοκαρε την συσκευη μου για να μην συνδεεται με το ρουτερ (tplink) που εχει?οποια βοηθεια σας μου ειναι χρησημη πραγματικα.δεν ξερω αν γινεται να μπλοκαρει συσκευες. η ip του οπως βλεπω στην συνδεση του wifi στο λαπτοπ ειναι: διευθυνση ip: 192.168.178.57 μασκα subnet: 255.255.255.0 προεπιλεγμενη πυλη: 192.168.178.1 επεισης υπαρχει καποιολιν καν κατεβασω να κανω update στο nanostation?
jkoukos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Έχεις λάθος διεύθυνση στα πεδία "Gateway IP" και "Primary DNS IP". Βάλε και στα 2 την 192.168.178.1 που είναι του αρχικού router. Τελευταίο Firmware είναι το Version 4.0.3 (28/03/2013).
sodimitris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 σε ευχαριστω φιλε μου,εκανα update σε λιγο θα το κοιταξβ καο θα σας πω
sodimitris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 επανελχομαι...αλλαξαμε ρουτερ στο γειτοννα τελικα ηταν πολυ προθιμος,αυτος εχει κανονικα ιντερνετ αλλα και τπ nanostation ειμαι συνδεδεμενο αλλα οταν μπαινει αυτος απο το λαπτοπ τουωτοτε δεν εχω εγω,δηλαδη μενει συνδεδεμενο το nano αλλα παιρνει ελαχιστα πακετα,δουλευει σαν bridge με static ip.... οι ευθμησεις στο νανο ειναι οι εξης: ip address:192.168.1.20 maska 255.255.255.0 getaway: 192.168.1.1 να πω οτι η ip του γειτονα ειναι 192.168.1.1αλλα οταν μπαινει αυτος ενω το νανο ειναι συδεδεμενο δεν παραλαμβανει αρκετα πακετα π.χ 2πακετα στα 3δευτερολεπτα
jkoukos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Υποπτεύομαι conflict με την διεύθυνση, αλλά μ' έχεις μπερδέψει. Γράφεις ότι το έχεις σε Bridge, ενώ στο screenshoot είναι σε Router. Μπορείς να δώσεις screenshoot από τα tab Main, Wireless και Network, όπως τα έχεις τώρα;
sodimitris2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 ενοω οτι απο την στιγμη που αλλαξαμε ρουτερ το εκανα Bridge, δουλευει ψογα απλως οταν μπαινει ο γειτονασ με το λαπτοπ του δεν εχω εγω ιντερνετ ενω παραμενει συδεδεμενο το νανο απλος δεν παραλαμβανω πακετα..
jkoukos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Κάνε μια δοκιμή με απενεργοποιημένο πρώτα το IP Aliasing και αν δεν πιάσει, άλλαξε την διεύθυνση του Loco σε 192.168.1.199 (από .20).
sodimitris Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 θα το δικομασω και θα σου πω!πραγματικα ευχαριστω πολυ!!
sodimitris Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 παλι τα ιδια οτσν μπαινει δεν παιρνω πακετα εγω...
rfc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 μηπως εχει ρυθμισει κανενα Qos στο δικο του ρουτερ? Κανονικα θαπρεπε να παιζεις. Για δωσε και screenshot απο κατω που λεει LAN settings στο loco. Απο περιεργεια αυτο.
rfc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Οχι σωστα τοχεις, ειναι ετσι επειδη το αλλaξες σε bridge. Κανε μια δοκιμη να αλλαξεις το bridge σε client mode. Βαλε screen
jkoukos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Για την την λειτουργία που θέλει (να λάβει ασύρματα από άλλο router) οι επιλογές που έχει είναι, στο tab Network το Bridge ή Router και στο tab Wireless το Station (client σε άλλες συσκευές). Σε Router έχει δικές του διευθύνσεις, διαφορετιkού εύρους από τον αρχικό router, ενώ σε Bridge παίρνει από το ίδιο εύρος με αυτό. Όπως το βλέπω εγώ υπάρχει διένεξη διευθύνσεων όταν ενεργοποιείται το laptop του φίλου του, σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω modes.
rfc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 ναι ειναι φανερο οτι εχει διενεξη , αυτο που ψαχνουμε ειναι το πως αφου εχει αλλαξει και ip.
jkoukos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ας δώσει screenshoot από τα tab Main, Wireless και Network, όπως τα έχεις τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα