tralalo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα να μάθω εάν γίνετε να βάλω παράθυρο στο 500r (που γίνετε γιατί το έχω δει αλλά το θέμα είναι το πως); Που μπορώ να αγοράσω το παραθυράκι κι πως μπορώ να το βάλω; Επίσης αν γίνει αυτό πόσο περίπου θα μου κοστίσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Εχεις την εκδοση με το mesh ή το ολοκληρο αλουμινενιο panel; From Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tralalo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Αυτό είναι, δεν ξέρω πια έκδοση έχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δεν ξερεις αν το κουτι που εχεις μπροστα σου εχει σιτα στο side panel ή οχι...; From Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tralalo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Αν εννοείς σίτα εκεί αριστερά εκεί που είναι ο 20άρις ανεμιστήρας τότε ναι, έχω. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2014 από tralalo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα