4saken Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Αγορασα τον Νοεμβριο ενα κινητο απο ενα μαγαζι πολυ κοντα στην ομονοια (πρεπει να ηταν η βουκουρεστιου) αλλα δεν θυμαμαι το ονομα και πρεπει επικοινωνησω γιατι το κινητο χαλασε (nexus lg). Δεν ειμαι στην Αθηνα και δεν μπορω να κανω μια βολτα για να το βρω... Καμια ιδεα?Φανταζομαι θα χει διαφορα μαγαζια,λεω μπας και... Το μαγαζι ηταν στο skroutz..
4saken Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ξεχασα να γραψω οτι δεν βρισκω ουτε την αποδειξη....
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ωπα η Βουκουρεστιου ειναι στο Συνταγμα κοντα. Ομονοια εχει τα Kaizer, το MrMobi και ενα αλλο που δε θυμαμαι. Πανεπιστημιου ειναι αυτα. Δωσε λιγες περισσοτερες πληροφοριες και θα στο βρω.
4saken Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Σε ευχαριστω... 1.Ειμαι 100% σιγουρος οτι κατεβηκα Ομονοια. 2. Ειμαι 100% σιγουρος οτι ηταν στην αρχη του συγκεκριμενου δρομου.Aντε να ταν μεχρι τον αριθμο 20. 3.Ισως να ηταν στον αριθμο 1-2. 4. Εχω την εντυπωση οτι ηταν απο την αντιθετη πλευρα του Hondos.
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Αρα ισχυουν αυτα που σου ειπα. Το θεμα ειναι πως αυτα που σου ανεφερα ειναι κολλητα μεταξυ τους. Α το αλλο που ελεγα λεγεται Buy n' Sell (Mobiles?). Απο αυτα το Kaizer ειναι σιγουρα στο Skroutz. Θυμασαι λογοτυπο ή κατι αλλο?
makfil Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Αγορασα τον Νοεμβριο ενα κινητο απο ενα μαγαζι πολυ κοντα στην ομονοια (πρεπει να ηταν η βουκουρεστιου) αλλα δεν θυμαμαι το ονομα και πρεπει επικοινωνησω γιατι το κινητο χαλασε (nexus lg). Δεν ειμαι στην Αθηνα και δεν μπορω να κανω μια βολτα για να το βρω... Καμια ιδεα?Φανταζομαι θα χει διαφορα μαγαζια,λεω μπας και... Το μαγαζι ηταν στο skroutz.. Προφανώς, εννοείς τη Βερανζέρου και νομίζω ότι υπάρχει ένα κατάστημα στη γωνία Βερανζέρου και Γ' Σεπτεμβρίου αλλά και άλλα εκεί κοντά.
4saken Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Το kaizer ηταν.Ειδα φωτος στο google και το θυμηθηκα!Σε ευχαριστω! Σεπτεμβριου οχι Βουκουρεστιου!Και μαλλον μου κολλησε η Βουκουρεστιου γιατι εκεινη την μερα παιζαμε με Ρουμανια και ειδα κατι Ρουμανους με σημαιες...lol.. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Αnytime. Παντως εχε υποψη σου πως το κινητο δε χρειαζεται να το στειλεις σε αυτους αλλα στην αντιπροσωπεια.
4saken Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Την οποια πηρα τηλ και ρωτησα για service κερκυρα και μου παν θα με παρουν σε λιγο να μου πουν αν υπαρχει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα