Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να δώσω περίπου στα 520 με μια gpu r9 270x 2gb 8 giga ram kai mobo  δεν έχω αποφασίσει ακομα

εδώ γράφεις 520 για τα παραπάνω εξαρτήματα όχι για ολόκληρο το σύστημα.

παιδια θελω να δωσω συνολικα 530 ευρω για ολοκληρο πυργο

Δημοσ.

Εγώ πρόσφατα πήρα τον 8320 και μια χαρά ευχαριστημένος είμαι από αυτό το τσιπ.

Είδα βελτιώσεις σε ορισμένα παιχνίδια σε σχέση με τον Phenom II 965 που είχα προηγουμένως.

Φυσικά το μόνο που μπορεί να τον χρησιμοποιήσει 100% είναι benchmarks.

Που σημαίνει ότι θα πάρει λίγο καιρό μέχρι να αρχίσει να αποτελεί bottleneck και να είναι αργός.

Το 'πρόβλημα' με τον 8320 είναι ότι σου σπάει λίγο τα νεύρα όταν βλέπεις software ακόμα να μη χρησιμοποιεί αρκετούς πυρήνες.

Θέλω να ανοίξω μια φωτογραφία 8192x8192pixels  και ο image viewer των windows αντί να την αγνοίγει απ ευθείας του παίρνει 1-2 δευτερόλεπτα γιατί χρησιμοποιεί μόνο 1 core,και τα άλλα 7 κάθονται.

Δημοσ.

Καλησπερα! για gaming τι προτεινετε  Q9550 ή κατι σε AMD καινουριο. μιλαμε να μην ξεφυγουμε τα 100Ε μονο CPU

εχω σοκετ 775 gigabyte g-41m combo και καρτα r9 270x 4gb. απλα σε AMD θα πρεπει να αλλαξω και μητρηκη. γιαυτο κολλαω στον  Q9550. και γενικα αποτι ακουσα ο  Q9550  κρατιεται γερα ακομα διπλα στους COREi. 

Δημοσ.

Για να πείς οτι ο Q9550 στέκεται (κάπως) δίπλα στους νεότερους επεξεργαστές άλλα και να μήν βάζει τρικλοποδιά στις επιδόσεις της R9 270x,θα πρέπει να κάνεις ένα γενναίο υπερχρονισμό στα 3.6~4.0Ghz,κάτι που με το G41 βρίσκω δύσκολο.

Η μητρική έχει διπλή υποστήριξη ddr2/3.Δέν θα έλεγα οτι είναι και η καλύτερη δυνατή λύση,αφού σε περιορίζει στα 8gb ddr3@1333 mhz (και αυτά με υπερχρονισμό) και δέν ξέρεις αν θα έχεις και προβλήματα ασυμβατότητας με τις μνήμες.

Προσανατολίσου καλύτερα σε Fx6300.Θα ανέβει το κόστος άλλα θα έχεις ισορροπημένο σύστημα,με δυνατότητα μελλοντικής επέκτασης.

• Like 2
Δημοσ.

Παραδοσιακά, οι Intel είναι πιο δυνατοί σε clock for clock σύγκριση, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το FPU τους. Τείνουν να είναι και πιο κρύοι στη λειτουργία τους. Στα παιχνίδια θα έχεις καλύτερη απόδοση με κάποιον Intel, εκτός και αν αγοράσεις AMD αρκετά ανώτερης κατηγορίας.

• Like 1
Δημοσ.

και κατι ακομα o ο συνδιασμος intel cpu & amd gpu δεν ειναι καλη συνεργασια. προτεινουν να ειναι και τα 2 ιδια μαρκα. δλδ intel με nvidia kai amd me ati. αληθευει?

αν παω στον φχ6300 σε τι μητρηκη να τον κουμωσω. εχει και με 40Ε εχει και 170E?

Δημοσ.

και κατι ακομα o ο συνδιασμος intel cpu & amd gpu δεν ειναι καλη συνεργασια. προτεινουν να ειναι και τα 2 ιδια μαρκα. δλδ intel με nvidia kai amd me ati. αληθευει?

αν παω στον φχ6300 σε τι μητρηκη να τον κουμωσω. εχει και με 40Ε εχει και 170E?

αυτο απο που προκυπτει?

για μητρικη δες αυτη -> http://www.e-shop.gr/product?id=PER.526085

Δημοσ.

αυτο απο που προκυπτει?

ετσι μου εχουν πει οι τεχνικοι στο πλαισιο οτι καλυτερα νε εχεισ ιδια καρτα με τον επεξεργαστη. ρωταω για να μαθαινω.....

amd επεξεργαστη με amd γραφικα  τρεχει καλυτερα τα παιχνιδια ενω ιντελ επεξεργαστη με amd γραφικα θα εχει λιγοτερες επιδοσεις.  :blink:

Δημοσ.

ετσι μου εχουν πει οι τεχνικοι στο πλαισιο οτι καλυτερα νε εχεισ ιδια καρτα με τον επεξεργαστη. ρωταω για να μαθαινω.....

amd επεξεργαστη με amd γραφικα  τρεχει καλυτερα τα παιχνιδια ενω ιντελ επεξεργαστη με amd γραφικα θα εχει λιγοτερες επιδοσεις.  :blink:

Τελείως άκυρο...Άλλη φορά, να προτιμήσεις να ρωτήσεις κάποιον σχετικό και όχι τεχνικούς στο Πλαίσιο...:P

• Like 2
Δημοσ.

κρατιεμαι να μην βρισω.....

Δημοσ.

αχχαχαχαχα οκ μαλλον με βρηκαν ασχετο και ηθελαν να πασσαρουν καποιο προιον τους. γιαυτο και ειμαι εδς γαι να παιρνω κιαλλες γνωμες. οποτε 1ο μαθημα ειναι ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. 

ευχαριστω πολυ παιδια. αν ειναι να παρς κατι θα το παρς απο εδω μεταχειρισμενο.

αμμα εχετε ορεξη προτεινετε μου απο τις δικες μασ αγγελιες ενα σετακι αξιοπρεπες. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...