DragongavalasV2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 οτι λεει ο τιτλος παιδια ! οι παραγοντες επιλογης ειναι το read/write στα συγκεκριμενα gb (φυσικα) οσο και η ανθεκτικοτητα του ssd το write !
Captain Nemo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 29 κατασκευαστές υπολογιστών συνιστούν evo https://www.skroutz.gr/s/3731583/Samsung-840-Series-Evo-120GB.html Warranty3 Years Limited Warranty with recommended usage for desktop and laptop PCs 1.5 Million Hours Reliability (MTBF) και αν δεν σε νοιάζει το κόστος πάρε τον pro https://www.skroutz.gr/s/2506644/Samsung-840-Pro-Series-128GB.html 1.5 Million Hours Reliability (MTBF) Warranty5 years limited (client PC use only, 1 year data retention)* 5 years limited warranty assumes a workload of 40GB/day (host writes, 3-month data retention) for enterprise applications. Workloads in excess of 40GB/day are not covered under warranty. 1
DragongavalasV2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 σε αυτον εχω ψιλοκαταλυξει απο πριν κανω το ποστ αλλα δεν ξερω για το ποσα writes αντεχει ! καπου ειχα ακουσει οτι ειναι λιγα σχετικα με αλλους !
Captain Nemo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Αν θες για ποιο βαριά χρήση πήγαινε στον pro πόσα gb θα καταναλώνεις ημερησίως;
Hyphen Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 σε αυτον εχω ψιλοκαταλυξει απο πριν κανω το ποστ αλλα δεν ξερω για το ποσα writes αντεχει ! καπου ειχα ακουσει οτι ειναι λιγα σχετικα με αλλους ! Η sammy παντως υποστηριζει για τον evo οτι δεν νιωθει μια λεει ξεσκιστε τον και στο perfomance mode.
DragongavalasV2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 δεν ξερω.. το os θα εχω επανω και τα πιο βαρια παιχνιδια οπως το battlefield 4, το ghosts και αλλα τετοια
Captain Nemo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 δεν ξερω.. το os θα εχω επανω και τα πιο βαρια παιχνιδια οπως το battlefield 4, το ghosts και αλλα τετοια Φυσιολογικά πράγματα δηλαδή συμφωνώ χτύπα τον evo εδώ εγώ πείρα τον πιο φτηνό που είχα βρεί και πάλι ευχαριστημένος είμαι μου κάνει καμιά φορά επανεκκινήσεις ο υπολογιστής και δεν το παίρνω χαμπάρι νόμιζα ότι μαύρισε για λίγο η οθόνη
DragongavalasV2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 ξερετε πουθενα καμια προσφορα για τον συγκεκριμενο ?
Captain Nemo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Κάποτε είχε παίξει στα 75 αλλά γενικά δεν τον βλέπω να τον βγάζουν σε προσφορές
DragongavalasV2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 λογικο αφου ολοι αυτον αγοραζουν ειτε ειναι σε προσφορα ειτε οχι :3 1
Captain Nemo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 λογικο αφου ολοι αυτον αγοραζουν ειτε ειναι σε προσφορα ειτε οχι :3 Πρέπει να αρχίσουμε να τον δυσφημούμε μπας και πέσουν ότι τιμές 1
Hyphen Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Κάποτε είχε παίξει στα 75 αλλά γενικά δεν τον βλέπω να τον βγάζουν σε προσφορές κι εγω με τα 75 τον ειχα αγορασει απο πλαισιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα