SPANK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Πολυ πιθανόν να ειναι και απο εκει δεν μπορεις να εισαι σίγουρος , αν δεν βαριέσαι λύσε στο πάτωμα να δεις τουλάχιστον αν ειναι απο καποιο βραχυκύκλωμα
kosmasgr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Το επανεφερα στη θεση του και προσπαθησα να μπουταρω εκτος του κουτιου. Τη μητρικη πανω στο κουτι της και ολα εξω. Παπαλα Αμα τη γλιτωσει και δε το στριλω απο το παραθυρο Θα πρεπει να αποκλεισω οτι δουλευει. Μνημη δοκιμασα μια παλια και δε μπουταρε. Η μητρικη παιρνει ρευμα. Τωρα με το τροφοτικο δε ξερω τι παιζει
kosmasgr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Επανέρχομαι στο θέμα και καταλήγω ότι ειναι θέμα μητρικής. Λοιπόν πήρα μαζί μου τροφοδοτικό , μητρική , μνήμες κάρτα γραφικων και δοκίμασα τα εξής σε υπολογιτή φίλου μου : - Με όλα δικά μου πάνω στο σύστημα και συνδεμένα πάνω στη μητρική και το 8πινο και το 12πινο ρεύμα το pc ξεκινούσε και σε δευτερόλπετα σταματούσαν οι ανεμιστήρες. Με μόνο το 12πινο + 4πινο στην 8πινη θύρα πάλι τα ίδια. Με σκέτο το 12πινο το pc ξεκινούσε κανονικά αλλά δεν έδινε σήμα. - Επόμενη δοκιμή το δικό μου τροφοδοτικό στην μητρική του φίλου μου η οποία δούλευε κανονικά και με συνδεμένο 12πινο και με 4πινο μαζί. Οπότε αποκλείουμε να έχει πρόβλημα το τρφοδοτικό. - Επόμενη δοκιμή δική μου μητρική , gpu , μνήμες , και τροφοδοτικό του φίλου μου. Ο Υπολογιστής ξεκινούσε κανονικά με συνδεμένο πάλι μόνο το 12πινο αλλά δεν έδινε πάλι σήμαρα. - Τελευταία δοκιμή η μητρική του φίλου μου με τα υπόλοιπα όλα gpu , Μνημες και τροφοδοτικό δικά μου.Ο Υπολογιστής μπήκε κανονικά στα windows. To μόνο μου δεν κοίταξα ειναι ο επεξεργαστής αλλά το θεωρώ απίθανο. Με προβλημάτισε το ότι η μητρική μου δούλευε μόνο με το 12πινο αλλά και πάλι δεν έδινε σήμα. Δοκίμασα και clear cmos και τα γνωστά αλλά τίποτα. RIP στην Asus P5E
SPANK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Τα δοκίμασες ολα βασικά οποτε οπως λες και εσυ μαλλον ειναι η μητρική
kosmasgr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Και αυτό έγινε σε μία αλλαγή κουτιού Ετοιμη ήταν μάλλον να παραδώσει πνεύμα.
Tenshi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Επιδημία τώρα τελευταία, με νεκρές μητρικές μετά απο αναβαθμίσεις "ρουτίνας". Πάντως στο techpowerup έχουν αναφέρει τον προβληματισμό τους σχετικά με την λύση των built-in raisers της Corsair, γιατί ενέχει μεγαλύτερο κίνδυνο βραχυκυκλώματος.
kosmasgr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Θα δοκιμασω να καθαρισω τα κυκλωματα με ισοπροπυλικη αλκοολη και θα την αφησω στο clear cmos μεχρι αυριο.
Hawk7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 RIP στην Asus P5E Δεν φταιει η Asus.Εχεις βραχυκυκλωμα.Ετσι την επαθα εγω με το τελευταιο case που ειχα,τα ειχα βγαλει ολα για καθαρισμο ρουτινας μετα απο πολυ καιρο,και μετα που τα ξαναβαλα σε αλλο κουτι ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα! Η το τροφοδοτικο καπου εχει καλωδιο απογυμνωμενο και ακουμπα καπου,ή τα καλωδια του case που το ακολουθουνε. Δειτε την φωτο. Στο αλουμινενιο ψυκτρακι υπαρχει επαφη δυο σειρων. Μπορει να βραχυκυκλωσει αυτο ?? Aν εννοεις εκεινα τα 2 λαμακια που πανε να ακουμπησουν με τιποτε. Θα σου προτεινα να ελεγξεις ξανα και ξανα τις συνδεσεις.Τα παντα. Οσο το δυνατον,σιγουρες συνδεσεις,και τις ελαχιστες για να ξεκινησει το πσ.Οχι πολλα φουρφουρια και λοιπα.
kosmasgr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ε το εστησα και εξω απο το κουτι και παλι τα ιδια. Αν διαβασεις και πιο πανω Και με το δικο μου τροφοδοτικο και με αλλο ξεκινουσε η μητρικη αλλα δεν εδινε σημα. Και ξεκινουσε μονο οταν ειχα πανω το 24πινο ρευματος. Οταν εβαζα και το 8πινο ξεκινουσε για δευτερολεπτα και σταματουσε.
kosmasgr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ασχημα τα νεα. Εβαλα τον Ε8500 σε αλλο pc και δε ξεκινουσε. Μετα εβαλα τον Ε5300 στη δικη μου μητρικη και δεν ξεκινουσε. Με μια αλλαγη κουτιου μητρικη και cpu στα σκουπιδια ???
SPANK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μα καλα τι έγινε κατάφερες να κάψεις μητρική και cpu ... ?
kosmasgr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Τι να πω στην αλλαγη κουτιου. Τοσα χρονια κουτια φτιαχνουμε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο. Για τη μητρικη τρεφω μια ελπιδα καθως ξεχασα να βαλω την μπαταρια χτες οταν εβαλα πανω εναν Ε5300. Αλλα ο Ε8500 που ειχα δεν δουλεψε σε μια gigabyte. Θα δω σημερα που θα την παω για ελεγχο. Σε αντιθετη περιτωση παω για νεα μητρικη , cpu και μνημες με επιλογη τον fx8320
kosmasgr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Τελικά κάηκε μόνο η cpu και από Ε8500 πήγα σε Q9450 stock όλα. ηταν στο τελείωμα της ζωής φαίνεται.
manosgtir Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 μια απο τα ιδια και εγω p5e οπως ειπε καποιος πιο πανω επιδιμια επεσε, δεν ξερω εαν εμενα ειναι cpu αλλα και εγω απο μια αλλαγη τροφοδοτικου, μετα απο 2 μερες τιποτα , αλλα κατι μου λεει οτι ειναι μητρικη 90% σημερα θα το δωσω σε εναν γνωστο μου που μπας και καταλαβει τι ειναι, Πριν τα φτησει μου εβγαζε ενα μηνυμα για καποιο "IDE" αρκετο καιρο παιζει αυτο καποιο ρολο ?αντε περαστικα μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα