Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Αλλαξα κουτι στο pc και οπως τα εβγαλα τα εβαλα στο νεο κουτι. Πατωντας λοιπον το κουμπι παει να ξεκινησει γυρνανε λιγο τα ανεμιστηρια και δεν συνεχιζει. Ακουγεται και ενα θορυβος απο το τροφοδοτικο που παει να ξεκινησει.Η μητρικη ειναι η asus P5e και το λαμπακι αναβει

Καμοια ιδεα ???

Δημοσ.

Στην μητρική έχεις βάλει και τα δύο καλώδια τροφοδοσίας;αποστάτες έχεις βάλει;

Δημοσ.

το ιδιο επαθα και εγω... βγαλε μπαταρια.... αστη λιγο εκτος ..μετα τοπο8ετησε την ξανα.... αν δεν γινει τιποτα ελεγξε της μνημες ... και παντα να τον ανοιξεις με κατσαβιδακι απο την mobo

Δημοσ.

Αποστατες ?? Δε καταλαβα. Ναι καλωδια εβαλα και το 8πινο και το μεγαλο. Δε μπορω να καταλαβω σα να χανει την ενεργεια του οταν παει να ξεκινησει

Δημοσ.

Τα μεταλλικά ποδαράκια που πάνω τους κάθεται η μητρική για να μην ακουμπάει κατευθείαν στο κουτί

Δημοσ.

Εκεί στης βάσεις πρέπει να βάλουμε τους αποστάτες και μετά εκεί επανω να βιδώσουμε την μητρική γιατί συνήθως έχουμε θέματα βραχυκυκλώματος .

Δημοσ.

Ποιο κουτί έβαλες; μερικά έχουν νομίζω από την εταιρεία τοποθετημένους αποστάτες

Αυτά πρέπει να μεσολαβούν μεταξύ κουτιού και μητρικής

directron_2269_3249506009

Δημοσ.

Απο πλαισιο το corsair 200r. Ναι εχει μαυρα

Εβγαλα μνημες δοκιμασα ξεχωριστα το καθε chip και παλι δε ξεκινα. Σαν μιζα αυτοκινητου παει να παρει και σταματαει. Υπαρχει περιπτωση να τα τιναξε το τροφοδοτικο ή μητρικη ? Να αναφερω οτι πριν μου κανει αυτο που λεω ξεκινουσε και εσβηνε μετα απο λιγο.

Δημοσ.

stock intel. Δε την ακουμπησα καν. Θα βγαλω μπαταρια και θα το αφησω ολο το βραδυ μπας και εφαγε κανα σκαλωμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποιο βραχυκύκλωμα γίνεται μαλλον , αν δεν βγάλει άκρη ετσι λύσε το pc στο πάτωμα και δοκίμασε να δεις αν ανάβει

Επεξ/σία από SPANK
Δημοσ.

Δειτε την φωτο. Στο αλουμινενιο ψυκτρακι υπαρχει επαφη δυο σειρων. Μπορει να βραχυκυκλωσει αυτο ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...