Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να συνδεσω pc στο ιντερνετ το οποιο βρισκεται 25 μετρα μακρια απο το router ενα thomson tg782 με μεγιστο budget τα 40ευρω ποια ειναι η καλυτερη λυση? Θελω να πιανει τουλαχιστον 65 τις εκατο σημα

Δημοσ.

Εγώ έχω αγοράσει αυτό εδώ και δουλεύει απροβλημάτιστα, σε διαφορετικό όροφο από το ρουτερ (απόσταση περίπου 15 μέτρα και μεσολαβεί μπετόν+σίδερα).

Μπορείς να βάλεις επάνω και ενσύρματες συσκευές (δουλεύει παράλληλα και ως bridge).

Άντε να κολλήσει μια φορά το μήνα και να θέλει restart. Ταχύτητα πολύ καλή, εγώ το χρησιμοποιώ για live streaming και πετάει...

Από κει και πέρα υπάρχουν και φθηνότερα repeaters (και άλλες εναλλακτικές) και οι φίλοι εδώ θα σου πουν περισσότερα..

Δημοσ.

Εγώ έχω αγοράσει αυτό εδώ και δουλεύει απροβλημάτιστα, σε διαφορετικό όροφο από το ρουτερ (απόσταση περίπου 15 μέτρα και μεσολαβεί μπετόν+σίδερα).

Μπορείς να βάλεις επάνω και ενσύρματες συσκευές (δουλεύει παράλληλα και ως bridge).

Άντε να κολλήσει μια φορά το μήνα και να θέλει restart. Ταχύτητα πολύ καλή, εγώ το χρησιμοποιώ για live streaming και πετάει...

Από κει και πέρα υπάρχουν και φθηνότερα repeaters (και άλλες εναλλακτικές) και οι φίλοι εδώ θα σου πουν περισσότερα..

δες και για firmware update για τα κολληματα.

Θελω να συνδεσω pc στο ιντερνετ το οποιο βρισκεται 25 μετρα μακρια απο το router ενα thomson tg782 με μεγιστο budget τα 40ευρω ποια ειναι η καλυτερη λυση? Θελω να πιανει τουλαχιστον 65 τις εκατο σημα

η μια λυση ειναι κατι σαν αυτο που ειπε ο φιλος.ειτε Netgear ειτε tp link>

η δευτερη λυση ειναι Powerlines αλλα παμε σε παραπανω κοστος.κοινως δικτυο μεσα απο το ρευμα.

η τριτη λυση ειναι τραβας καλωδιο ethernet μεσα απο ενα καναλι για να ειναι ομορφο και αν θες και wireless εκει βαζεις ενα παλιο ρουτερ σαν access point αν σου περισσευει ή μπορεις και να αγορασεις ενα access point.το πλεονεκτημα ειναι οτι επειδη θα δινεις με καλωδιο θα παιζεις καλυτερα απο οτι με repeater.επισης γιατι θες συγκεκριμενα 65 και πανω?αν ειναι 50 σου κανει θεμα?επισης το ρουτερ δεν μπορεις να το μετακινησεις πιο κοντα ή σε καλυτερο σημειο?πχ πιο ψηλα κτλ για να μην εχει εμποδια.

δοκιμασες αλλο καναλι?

σε tp link υπαρχει το 701nd,801nd,901nd.ειναι μια φτηνη απλη μαρκα.μετα πιο καλες πας σε d link,netgear(οπως εβαλε και Link  ο παραπανω φιλος)

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...