Προς το περιεχόμενο

Ηelp για CDR (όχι μόνο για επιλογή).....

Christos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα να κάνω 4 ερωτησούλες μετά από πολύ καιρό.. :oops:

1.Επειδή σκοπεύω να αγοράσω cdr (επιτέλους!!) ήθελα να μάθω αν είναι δύσκολο να το τοποθετήσω μόνος μου...Η μοναδική μου εμπειρία που έχω είναι η τοποθέτηση μιας κάρτας pci(tv) και μνήμης ram. Θα δυσκολευτώ λέτε? Καμιά οδηγία? Χρειάζεται και ρύθμιση του ΒΙΟS? :shock:

2. Από ASUS,TEAC,SONY και PLEXTOR ποιά θεωρείτε πιο έμπιστη? Γιατί τόση διαφορά μεταξύ PLEXTOR 52x24x52 (75E) και SONY52x24x52(50E) που φαίνεται να έχει παρόμοια χαρακτηριστικά? Έχει μεγαλύτερο ρυθμό μεταφοράς δεδομένων(7800kb/sec αντί για 7200) αλλά και μεγαλύτεροο χρόνο αναζήτησης δεδομένων (100 έναντι 65ms). Είναι προτιμότερος ο χρόνος αναζήτησης δεδομένων από τον ρυθμό μεταφοράς? Μήπως να προτιμήσω το PLEXTOR 52x32x52 με 4mb buffer και 100ευρώ?

:roll:

3.Mήπως η YAMAHA θα ήταν καλύτερη? Δεν υπάρχει όμως στο πλαίσιο.

4. Καλύτερο και πιό εύχρηστο(κυρίως) πρόγραμμα παραμένει το Nero? Kανένα link?

Υ.Γ: Το χρειάζομαι για λίγες εγγραφές (άντε το πολύ 20cds/μήνα)

Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να διαβάσεις τέτοιου είδους ερώτηση και πόσο μάλλον να την απαντήσεις...οπότε ευχαριστώ πολύ σε όποιον μπει στον κόπο :wink:

Δημοσ.

1. Ειναι ευκολο,συνδεσε το και να εχεις το jumperaki του στο master.

Δεν χρειαζεται ρυθμιση στο BIOS.

2&4. Plextor 52x Premium, κορυφαια ποιοτητα και εγγυηση,συνοδευεται με το Nero.

Δημοσ.

Εγω παντως θα σου προτεινα το TEAC. Εχει τα μισα σχεδον λεφτα σε σχεση με το PLEXTOR. Μπορει να εχει 2MB Buffer ενω το PLEXTOR εχει 8 αλλα εγω που το χρησιμοποιω εδω και καιρο δεν αχει απολυτως κανενα προβλημα. Η τιμη του στο πλαισιο ειναι 64 ευρωπαικα.

Δημοσ.
Έχει μεγαλύτερο ρυθμό μεταφοράς δεδομένων(7800kb/sec αντί για 7200)

Μάλλον πρόκειται γιά τυπογραφικό λάθος. Τα 7200ΚΒ αντιστοιχούν σε 48x

Τα 52x είναι όλα 7800KB maximum.

Εγώ θα ξαναέπαιρνα Plextor με κλειστά μάτια. Μόνο γιά την 2ετή εγγύηση on-site που προσφέρει χωρίς να χρειάζεται να παρακαλάς την εδώ αντιπροσωπεία να το δεχθεί, αξίζει τα 25€ επιπλέον.

Το Premium (52/32/52) δε νομίζω ότι αξίζει να το πάρεις αν δεν θέλεις να γράφεις πολλά CD, εκτός αν χρειάζεσαι κάποιο από τα επιπλέον χαρακτηριστικά του (GigaRec, μεγαλύτερη ταχύτητα RW).

Έχω εδώ και 2,5 χρόνια ένα 12/10/32 (το είχα πάρει 130.000 τότε) και κυριολεκτικά του έχω βγάλει το λάδι. Έχει γράψει χιλιάδες CD χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Δημοσ.

Egw eixa to plextor 24/10/40 kai fetos to kalokairi pira to Premium! Eimai poly euxaristimenos me to plextor. Poli liga kapsimata.. kathos opos eipe kai o filos parapanw i eggyhsh tou einai oti kalitero yparxei. se dio meres to stelneis me dhl sto belgio me exoda tis plextor kai se 2 meres einai piso ftiagmeno (leme tora ...ama xalasei).

To sony den synodeuetai me nero alla me B's recorder gold to opoio den leo kalo einai omos oxi toso oso to nero. Nomizo oti yparxei kai kapoia asimvatotita nero-sony. !! Kai to teac arketa kalo omos i poiotita eggrafis tou plextor theoreitai axeperasti. Parto kai tha me thimitheis :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...