solton57010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ενημερώστε αν μπορείτε αν είναι από τα "καινούρια" όταν παραλάβει κανείς. Μόλις παρέλαβα απο eshop Γαλατσίου το ποντίκι είναι η καινούρια έκδοση με 5600dpi και τη γρατζουνιά στον αντίχειρα. Πρώτες εντυπώσεις σε σχέση με razer naga απλά τέλειο ,η ποιότητα κατασκευής απλά δεν υπάρχει
KiriosD Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Σχετική συμβουλή σε όσους το έχουν, δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να ισχύει αλλα λέγεται πως είναι προτιμότερο να το χρησιμοποιείτε σε ανοιχτόχρωμες επιφάνειες (λευκές) αν γίνεται και όχι σκουρόχρωμες (μαύρες κτλπ) για να αποφευχθεί και καλά το πρόβλημα με το lazer... urban legend? δε ξέρω, προσωπικά πιθανολογώ πως μάλλον θα άλλαζα το mousepad μου :/
k_dinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Αυτό το λες για το συγκεκριμμένο ή για όλα τα lazer ποντικια?
k_dinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Όσοι το πήρατε, δοκιμάστε και το dancing test να δούμε πως τα πάει το ποντίκι.. http://www.youtube.com/watch?v=STzIgoOPeRc
πεινάς? φάε wifi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 πω ρε τι λαλακιες εχουν βγαλει, λες και ειναι transformes. εχω μεινει ακομα στο logitech mx 518. εγώ άραξα στο wheel mouse optical και πήρα και δεύτερο καβάτζα αν χαλάσει το πρώτο, σαν τα παλιά ms/logi τπτ, τα νέα όλο φρου φρου και αρώματα και σαν αίσθηση-αντοχή γτπ
k_dinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Το πήρα και εγώ τελικά, δεν άντεξα! Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής! Βέβαια τώρα που το άνοιξα είδα ότι υπήρχε το G9Χ με 10 ευρώ παραπάνω, δεν ξέρω αν άξιζε περισσότερο.. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.570324
Luciddream Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Όσοι το πήρατε, δοκιμάστε και το dancing test να δούμε πως τα πάει το ποντίκι.. αυτο το εχει παθει και το δικό μου RAT.7 ..βασικά νομίζω ξαφνικά το έπαθε, γιατι για κανα χρονο που το ειχα δεν ειχε κανενα προβλημα... βέβαια δεν το χρησιμοποιώ τώρα έχω βολευτεί με ένα CM Xornet.. πρόσφατα(χτές) βγήκε και αυτό το RAT http://store.gameshark.net/Mad_Catz_R.A.T.TE_Tournament_Edition_Gaming_Mouse_for_PC_and_Mac/5737/454
k_dinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Όμορφo και το καινούριο αλλά δεν έχει το thump weel, μου κάνει για άλλη έκδοση του RAT 3
Luciddream Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Όμορφo και το καινούριο αλλά δεν έχει το thump weel, μου κάνει για άλλη έκδοση του RAT 3 με τέτοια specs δεν το λες και RAT 3... DPI Levels: 4 DPI Range: 100 – 8200 (in 25 DPI increments) Acceleration: 50G Polling Rate: Dynamic up to 1000Hz Tracking Speed: Up to 6m/sec (240ips) Lift-off Height: 0.2mm – 1mm Programmable Controls: 9 Profile Modes: 3 Weight: 90g (without cable) Always On: Yes “Slick” PTFE Feet: Yes Gold-plated Connector: Yes L.E.D. Colors for each Mode: Red, Blue, Purple
fisto Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μαγκες , μόλις παρέλαβα και δηλώνω απολύτως ευχαριστημένος. Τα αρνητικα είναι οτι δεν είχε μέσα στο κουτι, το ειδικο κλειδί για να ρυθμίσω το ποντικι στο μέγεθος του χεριού μου, καθως και ότι δεν μπορείς να το επεκτείνεις πολυ , γιατι το ποντίκι φευγει σουζα ...
k_dinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Το κλειδί που λες είναι για το RAT 7, στο RAT 5 έχει κουμπάκι για να ανοίγει το πίσω μέρος
solton57010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μαγκες , μόλις παρέλαβα και δηλώνω απολύτως ευχαριστημένος. Τα αρνητικα είναι οτι δεν είχε μέσα στο κουτι, το ειδικο κλειδί για να ρυθμίσω το ποντικι στο μέγεθος του χεριού μου, καθως και ότι δεν μπορείς να το επεκτείνεις πολυ , γιατι το ποντίκι φευγει σουζα ... Ειδικο κλειδι?Ενοεις το ασημι πλαστικο στη δεξια πλευρα που χρησιμοποεις για την επεκταση?
fisto Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Σορυ παιδιά , έκανα λάθος. Το μπερδεψα με το RAT 7 που μπορεις να πειραξεις και τα πλάγια μέρη του ποντικιού. Παρολαυτα μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα