Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενημερώστε αν μπορείτε αν είναι από τα "καινούρια" όταν παραλάβει κανείς. 

Μόλις παρέλαβα απο eshop Γαλατσίου το ποντίκι είναι η καινούρια έκδοση με 5600dpi και τη γρατζουνιά στον αντίχειρα.

Πρώτες εντυπώσεις σε σχέση με razer naga απλά τέλειο ,η ποιότητα κατασκευής απλά δεν υπάρχει

Δημοσ.

Σχετική συμβουλή σε όσους το έχουν, δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να ισχύει αλλα λέγεται πως είναι προτιμότερο να το χρησιμοποιείτε σε ανοιχτόχρωμες επιφάνειες (λευκές) αν γίνεται και όχι σκουρόχρωμες (μαύρες κτλπ) για να αποφευχθεί και καλά το πρόβλημα με το lazer... urban legend? δε ξέρω, προσωπικά πιθανολογώ πως μάλλον θα άλλαζα το mousepad μου :/

Δημοσ.

πω ρε τι λαλακιες εχουν βγαλει, λες και ειναι transformes. εχω μεινει ακομα στο logitech mx 518.

εγώ άραξα στο wheel mouse optical και πήρα και δεύτερο καβάτζα αν χαλάσει το πρώτο, σαν τα παλιά ms/logi τπτ, τα νέα όλο φρου φρου και αρώματα και σαν αίσθηση-αντοχή γτπ

Δημοσ.

Όσοι το πήρατε, δοκιμάστε και το dancing test να δούμε πως τα πάει το ποντίκι..

αυτο το εχει παθει και το δικό μου RAT.7 ..βασικά νομίζω ξαφνικά το έπαθε, γιατι για κανα χρονο που το ειχα δεν ειχε κανενα προβλημα... βέβαια δεν το χρησιμοποιώ τώρα έχω βολευτεί με ένα CM Xornet..

πρόσφατα(χτές) βγήκε και αυτό το RATrat-te.01.jpg

http://store.gameshark.net/Mad_Catz_R.A.T.TE_Tournament_Edition_Gaming_Mouse_for_PC_and_Mac/5737/454

Δημοσ.

Όμορφo και το καινούριο αλλά δεν έχει το thump weel, μου κάνει για άλλη έκδοση του RAT 3

με τέτοια specs δεν το λες και RAT 3... :P

DPI Levels: 4

DPI Range: 100 – 8200 (in 25 DPI increments)

Acceleration: 50G

Polling Rate: Dynamic up to 1000Hz

Tracking Speed: Up to 6m/sec (240ips)

Lift-off Height: 0.2mm – 1mm

Programmable Controls: 9

Profile Modes: 3

Weight: 90g (without cable)

Always On: Yes

“Slick” PTFE Feet: Yes

Gold-plated Connector: Yes

L.E.D. Colors for each Mode: Red, Blue, Purple

Δημοσ.

Μαγκες , μόλις παρέλαβα και δηλώνω απολύτως ευχαριστημένος. Τα αρνητικα είναι οτι δεν είχε μέσα στο κουτι, το ειδικο κλειδί για να ρυθμίσω το ποντικι στο μέγεθος του χεριού μου, καθως και ότι δεν μπορείς να το επεκτείνεις πολυ , γιατι το ποντίκι φευγει σουζα ...

Δημοσ.

Μαγκες , μόλις παρέλαβα και δηλώνω απολύτως ευχαριστημένος. Τα αρνητικα είναι οτι δεν είχε μέσα στο κουτι, το ειδικο κλειδί για να ρυθμίσω το ποντικι στο μέγεθος του χεριού μου, καθως και ότι δεν μπορείς να το επεκτείνεις πολυ , γιατι το ποντίκι φευγει σουζα ...

Ειδικο κλειδι?Ενοεις το ασημι πλαστικο στη δεξια πλευρα που χρησιμοποεις για την επεκταση?

Δημοσ.

Σορυ παιδιά , έκανα λάθος. Το μπερδεψα με το RAT 7 που μπορεις να πειραξεις και τα πλάγια μέρη του ποντικιού. Παρολαυτα μια χαρα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...