k_dinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.570090&sid=1 http://www.skroutz.gr/s/282320/Mad-Catz-Cyborg-R-A-T-5.html Από Crazy Sundays, 63,5 η επόμενη τιμή στο skroutz http://www.cyborggaming.com/prod/rat5.htm
someone- Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 πω ρε τι λαλακιες εχουν βγαλει, λες και ειναι transformes. εχω μεινει ακομα στο logitech mx 518. 5
fisto Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Βασικα αυτο ειναι πολυ καλο ποντικι και σκεφτομουνα να το παρω εδω και καιρο. Το θεμα ειναι οτι τα παλια RAT 5 ήταν καπως ελλατωματικα (συμφωνα με κατι κριτικές που διάβασα) ενω τα καινουργια ειναι βελτιωμενα (σε βαρος , ποιοτητα, κτλ.) . Ο πιο απλος τρόπος να καταλάβεις τα παλια απο τα καινούργια ειναι το συμβολο που υπάρχει στον αντιχειρα... τα παλια εχουν ενα κεφαλι απο cyborg , ενω τα καινούργια εχουν κατι σαν γρατζουνιά. . Συμφωνα με την εικόνα που εχει το e-shop αυτο πρεπει να είναι το παλιο μοντέλο. Αν και γραφει οτι αναμενεται νεα παραλαβη στις 4 Μαρτίου . Πραγμα που θα μπορούσε να σημαινει οτι θα φέρουν το καινούργιο μοντέλο και απλως βαριουνται να αλλαξουν την εικόνα. Υπάρχει καποιος τρόπος να το διαπιστωσουμε στα σίγουρα?
k_dinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Καλή η παρατήρηση! Εγώ νομίζω ότι αυτό θα είναι το καινούριο, γιατί στα χαρακτηριστικά λέει ότι έχει dpi 5600, ενώ το παλιό νομίζω είχε 4100. από την άλλη το έχουν και σαν οπτικό και όχι lazer, οπότε δεν ξέρεις τι να εμπιστευθείς..
KiriosD Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Καλά χρυσά ποντίκια αλλά από τότε που μου πέθανε το lazer και διαβάζοντας παράπονα και από άλλους χρήστες για το ίδιο θέμα αποφάσισα να αποφεύγω τα προϊόντα τους. Πέρα από αυτό το rat7 ήταν πάρα πολύ βολικό και εύχρηστο με thumb και pinky rest και όλα τα βαρίδια φορτωμένα παρείχαν μία ιδιαιτερότητα όταν το χρησιμοποιούσες, μέχρι που ψόφησε!
fisto Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Αν τους παρω κανα τηλεφωνο για να ρωτησω λετε να ξερουνε τίποτα, ή τζαμπα θα παρω?
chris cs Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 εγω παντως με το ρατ 9 δεν ειχα ουτε εχω καποιο προβλημα...το συνιστω ανεπιφυλακτα!
xaniared Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Το ποντικι είναι καλό γενικά αλλά άν παιζεις fps πηγαινε για deathadder 2013
fisto Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Το παραγγειλα , είχα καποιους ενδοιασμούς (μήπως μου βγει ελλατωματικο) ,αλλα αφου έχει 2 χρονακια εγγυηση ,ειμαι καλυμενος 1
chris cs Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Το παραγγειλα , είχα καποιους ενδοιασμούς (μήπως μου βγει ελλατωματικο) ,αλλα αφου έχει 2 χρονακια εγγυηση ,ειμαι καλυμενος καλοριζικο,θα τον φχαριστηθεις τον ποντικομικρουλη 1
Millennium Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ενημερώστε αν μπορείτε αν είναι από τα "καινούρια" όταν παραλάβει κανείς.
agligoros Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 απο G700s αξιζει η αναβαθμιση στο συγκεκριμενο;
fisto Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 δεδομενου του οτι το G700 κοστιζει 125 και το RAT καπου στα 60 , υπο κανονικεσ συνθηκες, νομίζω οτι δεν αξιζει... δεν θα ήταν καν αναβαθμιση... μαλλον υποβαθμιση... ουτως ή αλλως ότι πληρωνεις παίρνεις :/ 1
Nemesis_rds Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 To εχω το ποντικι αυτο πανω απο 2 χρονια, πολυ καλο κι απροβληματιστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα