Rib21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Λοιπόν σε αυτό το thread θέλω όλοι να πούμε την αγαπημένη μας κονσόλα(πιάνεται το pc) να πείτε γιατί σας αρέσει και το αγαπημένο σας παιχνίδι σε αυτήν Ας αρχίσω...Ή αγαπημένη μου κονσόλα είναι το Wii U(αν και δεν έχω) παίζω σε έναν φίλο μου κάθε μέρα και πραγματικά το έχω ερωτευτεί και θέλω οπωσδήποτε να το αγοράσω!!!αγαπημένο παιχνίδι Zelda ww αν και ο φίλος μου δεν έχει και πολύ μεγάλη ποικιλία
Tilemaxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Είναι σαν να ρωτάς ποιό είναι το αγαπημένο σου παιδί. Η απάντηση είναι πολύ δύσκολη για εμένα προσωπικά. Η αγαπημένη μου κονσόλα είναι το PS2, παιχνίδι δεν μπορώ ξεκάθαρα να σου πώ. Σίγουρα ξεχωρίζω GTA SA, V, Devil May Cry 1-3-4. Απο εκεί και πέρα είναι δεκάδες άλλα, όπως MGS4, God of War κτλ..
Vole Maulder Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Θα πω κάτι controversial τώρα. Αγαπημένη μου κονσόλα είναι μάλλον το 360...! Είχε το καλύτερο χειριστήριο που έχω πιάσει στη ζωή μου, άντεξε πάρα πολλά χρόνια, καθιέρωσε κι έστρωσε δρόμο για το online στις κονσόλες (κι όχι μόνο) και είχε και πολλά διασκεδαστικά co-op games. Το τελευταίο κυρίως είναι αυτό που μετατόπισε το PS 2 στη δεύτερη θέση, επειδή πλέον είναι πολύ δύσκολο, μέχρι αδύνατο, να βρίσκομαι με κάποιους φίλους, τόσο για gaming όσο και για να τα λέμε (life, and distance, got in the way), και έχω συνδέσει την κονσόλα και παιχνίδια όπως το Gears και το Halo (που είναι διασκεδαστικά κι από μόνα τους) με αυτό το κομμάτι αρκετά. Αγαπημένο παιχνίδι έβερ είναι πάρα πολύ δύσκολο να πω. Θα δώσω τρία, γιατί δεν παίζει να αποφασίσω πριν βγει το επόμενο Gran Turismo Silent Hill 2 - Mass Effect - The Last of Us Αν ήταν να κρατούσα ένα από αυτά μόνο, φάση πιστόλι στο κεφάλι "κράτα ένα μόνο, αλλιώς, πέθανες" θα ήταν το The Last of Us, για πολλούς και διάφορους λόγους (πέρα από το ότι είναι τυπικά καλύτερο παιχνίδι από τα άλλα δύο). 1
Αδιαφορος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Κατι μεταξυ playstation 1 και PC. Παιχνιδια δυσκολα να ξεχωρισω. Θυμαμαι φοβερη εντυπωση μου ειχαν κανει τα Tomb Raider 2, GT 1, Tenka, ISS 98
xavier Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 ανα κονσολα οπως μου ερχονται αυτη τη στιγμη amstrad 6128 - match day 2 master system - alex kidd mega drive - earth worm jim - story of thor pc - bg2 - ff vii - ultima 9 n64 - ocarina of time ps2 - gow2 - ico ps3 - demon souls
neratzojuice Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 κονσολα: nes Θα πω και τη 2η γιατι δεν μπορω.. Το xbox το πρωτο γιατι το ειχα παρει μονος μου θυμαμαι τον ενθουσιασμο μου. παιχνιδι: chip n dale rescue rangers το πρωτο. Φανταστικο 2πλο. 1
DarthGRE Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Αγαπημενη μου κονσολα ειναι το Xbox360, αλλα σαν το The Last Of Us δεν νομιζω να ξαναβγει παιχνιδι. Τελος.
panther_512 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Wii και Xenoblade Chronicles. Το παιχνίδι είναι το απόλυτο έπος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα