pnick Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Το case που έχω είναι το coolermaster k280 θα χωρέσει h80 η noctuA; H hyper evo 212 δεν υποστηρίζει 1150 sokcet Χωράει και η Noctua με άνεση στο κουτί. Στην συνιστώ θερμά. Ήσυχη ψύκτρα με επιδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_aris Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Είχαμε κάποια εξέλιξη σε αυτό το θέμα; Σκοπεύω να πάρω την CNPS2X (για λόγους χωροταξικούς) και θέλω μια γνώμη... Στο τωρινό μου σύστημα (με core i7 3770Κ - Ivy bridge) και με τη stock ψύκτρα της Intel δεν έχω δει ποτέ πάνω από 65 βαθμούς ότι και να το βάλω να κάνει. Το 97 είναι εκτός πραγματικότητας, εκτός αν συμβαίνει κάτι άλλο, όπως ότι δεν πατάει σωστά, ή μπορεί να μιλάμε για ελαττωματική ψύκτρα ή επεξεργαστή. Επίσης μήπως δεν δουλεύει ο ανεμιστήρας της; Σίγουρα δίνει σωστή τάση η μητρική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 97 βαθμους?? Μαλλον δεν παταει σωστα οπως σου ειπαν τα παιδια, η βαζεις λαθος την παστα? Εμενα πηγαινε 95+ αλλα δεν πατουσε σωστα η ψυκτρα της ιντελ.. με το που τα καταφερα (μετα απο 4 προσπαθειες) επεσε η θερμοκρασια στα 68-72 full load.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα