giorgosx93 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Κάνει τόσο θόρυβο η h60 εγώ νόμιζα ότι τα hydrocooler είναι αθόρυβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Κανουν πολυ θορυβο.Εχω παρει μια h100i αλλα δεν προλαβα να την εγκαταστησω ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Eγω αν δεν δω απο καποιο σωστο monitor αυτη την θερμοκρασια,δεν σιγουρευομαι ακομη για τιποτε. Αλλα και τοσο να ανεβαζει(97 βαθμους),με τα 3 δευτερολεπτα Load η ψυκτρα ΔΕΝ παταει σωστα. Μονο μεταλλο να βαλω πανω στην cpu, http://cdn.pcper.com/files/imagecache/article_max_width/news/2012-06-11/HE02_a.JPG Passive,ουτε σε μερικα λεπτα δεν προκειται να ανεβασει 97 βαθμους. Ποσο με φανακι.Η Zalman βλεπω την δινει για 120w,μαλιστα. Τοσο αποτυχια,και σε cpu και σε cooler; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μας ξανα-έτυχε τέτοια περίπτωση. Σίγουρα δεν πατάει καλά η ψύκτρα. Αλλά πέρα από αυτό, κάνε αυτό που σου είπανε τα παιδιά, και βάλε χειροκίνητα το Vcore 1,100 V, γιατί το Auto βαράει όπου θέλει (άσε τι λένε τα μόνιτορ των Μ/Β). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Σύνθεση pc από eshop. Εκτος καρτας γραφικων και το case,ΟΛΟ το πσ μου ειναι e-shop. Ελπιζω να μην υπονοεις τιποτε. Το'χω χροοοοοοονια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Από θόρυβο παιδιά, έχουν θέμα οι Hydro. Έχω την Η80i και είναι ανεκτή μόνο στο Balanced mode. Έχουν απόδοση βέβαια. Τώρα, είμαι 4.6 GHz στον 3770κ (χωρίς Hyper Threading) με 1.26V και δεν ξεπερνάω ποτέ τους 70° υπό full φορτίο. Σε idle 25-30°. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Εκτος καρτας γραφικων και το case,ΟΛΟ το πσ μου ειναι e-shop. Ελπιζω να μην υπονοεις τιποτε. Το'χω χροοοοοοονια... Εγγύηση η σύνθεση από e-shop...αν είναι έτοιμο,το βλέπω και ισορροπημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Γιατί δεν πας πίσω το PC από εκεί που το πήρες? Να το κοιτάξουν αυτοί μια και έχουν εγγύηση τα PC τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλημερα και απο εμένα.. Κατ'αρχην τα φουρφουρια στοιχίζουν αρα συνήθως στα ετοιμα Pcs δεν βάζουν ούτε τα απαραίτητα,σε συνδυασμό του ότι συνήθως το Pc χώνουμε σε κανενα πάτωμα και κολλάμε το πισω μερος στον τοίχο,τοτε ολα αρχίζουν στραβά. Τα βασικά λοιπόν είναι 2 φουρφουρια βγάζουν απο πίσω - πάνω και ενα βάζει απο εμπρός - κάτω. Καθαρό Pc απο σκονη και φιλτρα αν υπαρχουν,και στο προκείμενο τωρα στη ψήκτρα,αλλαγη πάστας για αρχη αφου καθαριστεί η παλια πολυ καλα με καθαρό οινοπνευμα και κούμπωμα προσεκτικά και χιαστί ωστε να πατήσουν τα ποδαράκια καλά. Αλλες λύσεις για τον επεξεργαστη σου ειναι μια αεροψηκτρα 12αρα αν χωράει η EVO ειναι καλή και φτηνη αλλά και η Raijintek Ειπώθηκε κατι παραπανω για τις υδροψηξεις εγω εχω μια H75 και ενα Pc που λειτουργεί by default στα 4.2 και δεν ακούω τίποτα.. αν με ρωτησεις αν θα ήθελα καλύτερες θερμοκρασίες ναι θα ήθελα άλλωστε ποιος δεν θα ήθελε ? αλλα απο θόρυβο είμαι Super. και μια πρόταση για τον επεξεργαστη που εχεις αρκει οπως σου ειπα "ελεξε πρωτα τους χωρους που εχεις".> http://www.eworld.com.gr/products/details/3444/RAIJINTEK-Themis-CPU-Cooler Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2014 από MoviemakerGr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 επειδή αναφέρθηκε έχω την h100i και δεν κάνει το παραμικρό κιχ. ο υπολογιστής έχει το θόρυβο ενός laptop σε κατάσταση αδράνειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 επειδή αναφέρθηκε έχω την h100i και δεν κάνει το παραμικρό κιχ. ο υπολογιστής έχει το θόρυβο ενός laptop σε κατάσταση αδράνειας. Εξαρτάται σε τι mode τρέχεις τους ανεμιστήρες. Στο quiet mode και ειδικά αν το κουτί βρίσκεται χαμηλά (στο πάτωμα) τότε πραγματικά δεν ακούγεται. Αν όμως την έχεις από balanced και πάνω και είναι τοποθετημένος ο υπολογιστής πάνω στο γραφείο και δίπλα στον χρήστη (η δική μου περίπτωση ), τότε μετά από κάποια ώρα κουράζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosx93 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Παιδιά ευχαριστώ για τισ απαντήσεις σας. Θα δοκιμάσω με την Η60 η την seidon 120v και βλέπουμε.Αν προτείνετε κάτι άλλο για καλύτερη ψύξη στα ιδια χρήματα δεκτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Η H60 είναι η χειρότερη επιλογή που μπορείς να κάνεις σε αυτά τα χρήματα. Οποιαδήποτε αερόψυκτρα από την Hyper Evo 212 των 33€ μέχρι τις Noctua των 70€ είναι κατά πολύ καλύτερη από την Η60. Αν κοιτάς για έτοιμη υγρόψυξη, πας σε Η80i απ' ευθείας. Στο λέω γιατί έχω ψάξει πολύ το θέμα πριν καταλήξω σε ψύξη κι εγώ. Θα πετάξεις τα λεφτά σου και είναι κρίμα. Αν χωράει το κουτί σου, πάρε μια Noctua. Ξεκίνα από την U12P SE2 και ανέβα σε U14S. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosx93 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Το case που έχω είναι το coolermaster k280 θα χωρέσει h80 η noctuA;H hyper evo 212 δεν υποστηρίζει 1150 sokcet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Το case που έχω είναι το coolermaster k280 θα χωρέσει h80 η noctuA; H hyper evo 212 δεν υποστηρίζει 1150 sokcet H h80i χωραει στο κουτι σου γιατι να μην χωραει?? Επισης η evo 212 υποστηριζει 1150 socket. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα