Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμασε να τρεξεις κανενα stress test στην καρτα

Παντως εκανα stress test για λιγη ωρα και δεν ειχε κανενα θεμα. μου εβγαζε ομως προβλημα οταν εκανα εστω και ελαχιστο underclock και οταν ανεβαζα ταχυτητα ανεμιστηρα. Το καλο ειναι οτι δεν τα επαιζε τελειως,απλα εβγαζε μηνυμα Nvidia Drivers stopped responding and has been reset ,οποτε δεν χρειαζοταν restart. 

Καποια στιγμη μαλιστα το εκανε συνεχομενα αυτο κρασαρε ,εκανε reset ,εδειχνε λιγο διαστρευλωμενη εικονα και παλι κρασαρε.

Δεν το εχω ξαναδει αυτο το πραγμα σε υπολογιστη ουτε εχω διαβασει κατι παρομοιο

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον φιλε θα τολμησω να πω οτι η καρτα ΠΕΘΑΝΕ!!!Θεος σχωρεστην...Δοκιμασε καποια αλλη καρτα στο pc σου να δεις αν σου κανει τα ιδια(δεν θα σου κανει πιστευω)να εισαι σιγουρος

Δημοσ.

Λοιπον φιλε θα τολμησω να πω οτι η καρτα ΠΕΘΑΝΕ!!!Θεος σχωρεστην...Δοκιμασε καποια αλλη καρτα στο pc σου να δεις αν σου κανει τα ιδια(δεν θα σου κανει πιστευω)να εισαι σιγουρος

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι νομιζω οτι βρηκα την λυση. Λενε σε διαφορα φορουμ οτι αυτη η καρτα και η 580 εχουν θεματα με τις ταχυτητες και τα volt.Θελουν ειτε πιο πολυ ρευμα ειτε μικροτερη ταχυτητα ..Οποτε το χαμηλωσα απο 732 σε 600 και μεχρι στιγμης ολα καλα..

Εχω διαβασει οτι θελει αρκετα πιο κατω,δηλαδη στα 500Mhz

Δημοσ.

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι νομιζω οτι βρηκα την λυση. Λενε σε διαφορα φορουμ οτι αυτη η καρτα και η 580 εχουν θεματα με τις ταχυτητες και τα volt.Θελουν ειτε πιο πολυ ρευμα ειτε μικροτερη ταχυτητα ..Οποτε το χαμηλωσα απο 732 σε 600 και μεχρι στιγμης ολα καλα..

Πες τους χαιρετίσματα...

Φορματ, ενα game + drivers και δες αν έχεις πρόβλημα, συχνότητες κτλ ολα stock...

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχα ωραίος, φορματ δεν έχω κάνει γιατί φαίνεται ότι είναι hardware το πρόβλημα κ όλοι λένε ότι τα φορματ δεν τους κάνανε τίποτα.. Θα το δοκιμάσω όμως αν συνεχίσει

Δημοσ.

Άσε τα overclock και τα underclock... Με μαμά ρολόγια δες πως δουλεύει...

Όλοι προσπαθούν να λύσουν προβλήματα χωρίς φορμάτ, βάλε μια ταινία να παίζει στην Tv , και μέχρι να την δεις έχει τελειώσει το φορματ + drivers...

Πρέπει να απομονώσεις το πρόβλημα για να δεις που είναι, το ότι κρασάρει σε 2 games δεν σημαίνει ότι είναι hardware πρόβλημα, υπάρχει το λειτουργικό + drivers + το game...

Δημοσ.

Κρασαρει οπουδήποτε οπότε μόνο το λειτουργικό με ενδιαφέρει να τεστάρω όπως λες. Θα ενημερώσω, ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Πολυ την κατεβασες καμια 40 -50mhz θα ειναι αρκετα    ~5-10%

ειναι γνωστο προβλημα  560 -570- 660 -μπορει και 580  σε dx 11 

απο κει και περα πολυς κοσμος δεν το εχει καταλαβει λογω του  οτι  συνηθως παιζει σε dx 9,οπου δεν υπαρχει θεμα

ουσιαστικα δεν αποτελει προβλημα , απλα η ταση που επελεγη ειναι οριακη, και αποδεικνυεται οτι το stability σε dx 9 δεν ειναι το ιδιο με του 11

μην ασχολεισαι με drivers format κτλ ειναι οντως θεμα voltage/ρολογιων
Δημοσ.

Πολυ την κατεβασες καμια 40 -50mhz θα ειναι αρκετα    ~5-10%

ειναι γνωστο προβλημα  560 -570- 660 -μπορει και 580  σε dx 11 

απο κει και περα πολυς κοσμος δεν το εχει καταλαβει λογω του  οτι  συνηθως παιζει σε dx 9,οπου δεν υπαρχει θεμα

ουσιαστικα δεν αποτελει προβλημα , απλα η ταση που επελεγη ειναι οριακη, και αποδεικνυεται οτι το stability σε dx 9 δεν ειναι το ιδιο με του 11

μην ασχολεισαι με drivers format κτλ ειναι οντως θεμα voltage/ρολογιων

Πες τους χαιρετίσματα...

Φορματ, ενα game + drivers και δες αν έχεις πρόβλημα, συχνότητες κτλ ολα stock...

Φιλε Rolf οταν την κατεβασα μονο 50 δεν ειδα καμια διαφορα..Οταν την ακτεβασα στα 500 τοτε ναι δεν ειδα κανενα κρασαρισμα. 

Οπως ειπε κ ο Ziant λοιπον εκανα φορματ και με stock ρυθμισεις δηλαδη 732Mhz παιζω καινονικα εδω και ωρα χωρις κανενα προβλημα,με την μονη διαφορα οτιι εχω πιο παλιους drivers.Φοβαμαι οτι αν βαλω τους καινουργιους θα εχω παλι τα ιδια.

Παντως αν φταιει το φορματ και ηταν απλα θεμα λογισμικου θα ξενερωσω παρα πολυ.Εχω φαει πολυ σκατο κ εχω ψαξει παρα πολυ!

Δημοσ.

με drivers της σειρας 2χχ μπορει να μη συνεβαινει , αλλα δεν ξερω τι γινεται με την αποδοση τους στα νεα παιχνιδια

απο κει και περα  απο 732>500 ειναι παρα πολυ

αν τυχον το προβλημα σου αφορα λιγους τιτλους πχ το thief-γυρνα το σε dx 9 και δεν θα χεις προβλημα

αλλιως αν ξαναχρειαστεις under μην κατεβεις στα 500 ,στα 630-650 imo και δεν νομιζω οτι θα  χρειαστει καν τοσο

• Like 1
Δημοσ.

Αν ειναι το κατεβασμα ομως να μην φερει καμια θετικη επιπτωση τοτε γιατι να το κανεις γενικα?

Παντως ΞΑΝΑΕΓΙΝΕ ολο αυτο με τα κρασαρισματα ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ overclock τον επεξεργαστη και ενεργοποιησα το XMP στις ram.

Μολις εβαλα τον επεξεργαστη πισω σε stock ταχυτητες ηρεμησε.

Τι μπορει να φταιει και γινεται αυτο....?

Δημοσ.

Αν ειναι το κατεβασμα ομως να μην φερει καμια θετικη επιπτωση τοτε γιατι να το κανεις γενικα?

με το underclock   ψαχνεις  την επιλυση του προβληματος φυσικα

.Προσωπικα για μια 570 δεν εκτιμω οτι χρειαζεται μειωση κατω απο  650-670 για να επιλυθει

αν τυχον  δοκιμασες ηδη σε αυτα τα νουμερα και δεν λυθηκε το προβλημα, τοτε  βεβαια θα πας χαμηλοτερα, μεχρι να βρεις τη συχνοτητα  που σου λυνει το προβλημα

ομως αν τον εριξες απευθειας στα 500 , χωρις δοκιμες πιθανοτατα αντεχει και  παραπανω

---

2 τελευταιες παρατηρησεις

α )προφανως τα δοκιμαζεις ολα -και γραφικα και επεξεργαστη-- stock

β )   αν ισχυει το προηγουμενο  και η καρτα χρειαζεται κατεβασμα στα 500  για να μην εχει προβλημα(δηλ 33% κατω)

αν εχει εγγυηση πηγαινε τη πισω

καθως οπως ανεφερα το συνηθες underclock που λυνει το προβλημα ειναι 5% το παρα πολυ 10%,

• Like 1
Δημοσ.

και εξακολουθω να μην μπορω να καταλαβω τον λογο που ενω ειδες οτι εκανες ζημια στην καρτα γραφικων πειραζοντας την, τωρα πειραζεις και τον επεξεργαστη σου. ο κατασκευαστης  για να τα εχει ορισει αυτα , ξερει τι κανει . και μην μου πειτε τοτε γιατι αφηνει ανοιχτα τα clock, λογικο ειναι , αν δεν χαλασει κατι πως θα παρεις κατι αλλο...

Δημοσ.

και εξακολουθω να μην μπορω να καταλαβω τον λογο που ενω ειδες οτι εκανες ζημια στην καρτα γραφικων πειραζοντας την, τωρα πειραζεις και τον επεξεργαστη σου. ο κατασκευαστης για να τα εχει ορισει αυτα , ξερει τι κανει . και μην μου πειτε τοτε γιατι αφηνει ανοιχτα τα clock, λογικο ειναι , αν δεν χαλασει κατι πως θα παρεις κατι αλλο...

ότι ναναι στην κυριολεξία...

Δημοσ.

με το underclock   ψαχνεις  την επιλυση του προβληματος φυσικα

.Προσωπικα για μια 570 δεν εκτιμω οτι χρειαζεται μειωση κατω απο  650-670 για να επιλυθει

αν τυχον  δοκιμασες ηδη σε αυτα τα νουμερα και δεν λυθηκε το προβλημα, τοτε  βεβαια θα πας χαμηλοτερα, μεχρι να βρεις τη συχνοτητα  που σου λυνει το προβλημα

ομως αν τον εριξες απευθειας στα 500 , χωρις δοκιμες πιθανοτατα αντεχει και  παραπανω

---

2 τελευταιες παρατηρησεις

α )προφανως τα δοκιμαζεις ολα -και γραφικα και επεξεργαστη-- stock

β )   αν ισχυει το προηγουμενο  και η καρτα χρειαζεται κατεβασμα στα 500  για να μην εχει προβλημα(δηλ 33% κατω)

αν εχει εγγυηση πηγαινε τη πισω

καθως οπως ανεφερα το συνηθες underclock που λυνει το προβλημα ειναι 5% το παρα πολυ 10%,

Ναι ναι εννοειται πως είχα δοκιμάσει κ ενδιάμεσες τιμές. 700/675/650/600/550,προς θεού! :P αλλά το μόνο που (νομίζω πέτυχα) ήταν να κρασαρει λιγότερο..

Τώρα όπως σας είπα έχει σταθεροποιηθει μετά το φορματ με στοκ ταχύτητες.. Λογικά θα το αφήσω έτσι εκτός και αν βρω τι ακριβώς έγινε με την κάρτα ξαφνικά γιατί ποτέ δεν είχα τέτοια προβλήματα ανεξάρτητα με το τι oc είχα κάνει στον cpu..

Επίσης δεν έχω πια εγγύηση, θα την είχα γυρίσει πίσω εννοείται.. Ευχαριστώ πολύ πάντως παλικάρια!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...