Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Πειραματιζομουν με την καρτα μου GTX 570 πριν απο καμια εβδομαδα,της ανεβαζα συχνοτητες κλπ με το EVGA precision X. Ειδα οτι δεν ηταν σταθερη και ανεβασα και τα volt αλλα δεν ελεπα μεγαλες διαφορες στα benchmark οποτε τα ξαναγυρισα ολα στο default. 

Το θεμα μου ειναι οτι καθως παιζω σβηνει ξαφνικα η οθονη βγαζοντας ενα πρασινο χρωμα στιγμιαια και μετα ο υπολογιστης θελει επανεκινηση για να ξαναλειτουργησει..Το επαθα παιζοντας με ενα emulator αρκετες φορες και το παθαινω και τωρα με το THIEF μολις ξεκιναει το παιχνιδι.Βασικα,οποτε θελει το παθαινει και δεν ειναι λογω θερμοκρασιας καθως τις προαλλες ειχα βαλει φουλ τον ανεμιστηρα και παλι εκλεισε επι τοπου.

Αναρωτιομουν λοιπον αν της εχω κανει καποια μονιμη βλαβη!Ριξτε τα φωτα σας ,ευχαριστω!

Συστημα:

i7 860

OCZ 128GB

8GB vengeance

GTX 570

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορει να έκανες και μια ζημιά παίζοντας με τα ρεύματα , βασικά θα σου έλεγα να την δοκιμάσεις σε ενα αλλο pc να δεις αν παίζει κανονικα εκει.

Δεν θέλω να σε φοβήσω και μπορει να ειναι τελείως άσχετο αλλα εμενα η ίδια κάρτα πέθανε ξαφνικά μετα απο 2.5 χρόνια κάνωντας παρόμοια σβησίματα κτλπ λιγο πριν ψοφήσει , ευτυχώς ειχε μείνει λιγο ακομα εγγύηση και την άλλαξα.

Με την συγκεκριμένη παντως και asus συγκεκριμένα ειχα πολλά θέματα με θερμοκρασίες , πήγαινε δηλαδή πολυ ψηλά ειτε σε idle ή σε παιχνίδια κτλπ

• Like 3
Δημοσ.

εγω ποτε δεν καταλαβα τον λογο που κανετε overclocking σε καρτες γραφικων αλλα και σε επεξεργαστες, προσωπικα μονο σε bencmarks εχω  δει διαφορες και ποτε στην χρηση...

και φυσικα δεν αξιζει το ρισκο γιατι οταν χαλασει ( που θα χαλασει σιγουρα οταν πιραζουμε κατι που ειναι εκτος ρυθμισης του κατασκευαστη) μετα πληρωνουμε ενα καρο λευτα σκεπτομενοι τι μ@λ@κι@ εκανα .

οπως και να εχει αν υπαρχει εγκυηση τρεχα να προσπαθησεις να την αντικαταστισεις, αν δεν υπαρχει εγγυηση  ξεκινα να ψαχνεις για αλλη. γιατι το προβλημα οσο παει θα γινετε μεγαλυτερο

• Like 3
Δημοσ.

Εντάξει οτι θα χαλάσει σίγουρα αυτο δεν ειναι απόλυτο μιας και οι ίδιοι οι κατασκευαστές πλεον σου λένε κανε overclock και σου δίνουν και προγράμματα μάλιστα , εκτος αυτου υπάρχουν δεικλίδες ασφαλείας μεσα στην κάρτα για το ποσο μπορεις να την φτάσεις , τώρα αν το παρακάμψεις αυτο εχεις ολη την ευθύνη αν πάθει κατι.

Τώρα για το γιατι κανει ο καθένας overclock ειναι μεγάλη συζήτηση :)

Στο θέμα τώρα του φίλου αν ειναι τελικά ειναι η κάρτα ας δει αν εχει εγγύηση οπως ανέφερε και ο στέλιος

Δημοσ.

Φιλε Στελιο εχεις απολυτο δικιο αλλα αν δεν παθεις δεν θα μαθεις χαχαχα! Οποτε λετε οτι τα φτυνει σιγα σιγα ε? Δεν ειναι περιεργο  το οτι σε αλλα παιχνιδια παιζει κανονικα? Μονο στο THIEF κρασαρει στην αρχη ενος συγκεκριμενου chapter αποτι καταλαβα γιατι τοσες μερες το επαιζα κανονικα. 

(εγγυηση δεν παιζει)

Δημοσ.

Εγω βασικά οπως σου ειπε καλύτερα να την δοκιμάσεις σε καποιο αλλο pc πρώτα και αν θέλεις δοκίμασε καινούργιους η παλιότερους drivers

• Like 1
Δημοσ.

Σε αλλο pc στο ιδιο παιχνιδι στα ιδια γραφικα στο ιδιο chapter? :P 

Γιατι οταν κατεβαζω τα γραφικα σε νορμαλ το παιζει κανονικα κ ολα τα αλλα παιχνιδια που εχω παλι τα παιζει κανονικα! Αλλα οκ αν βρω την ευκαιρια μπορει να δοκιμασω κ σε αλλο pc στο ιδιο παιχνιδι κλπ!

Δημοσ.

Απο την στιγμή που το εμφανίζει μονο σε ένα παιχνιδι είναι καθαρά θεμα παιχνιδιού ή συνδιασμού παιχνιδιού καρτας... ειδικά απο την στιγμη που μιλάμε για ένα καινουργιο παιχνιδι για το οποιο δεν υπάρχουν ώριμοι drivers ακομη....

Η καρτα κατα πασα πιθανοτητα είναι μια χαρά!!

• Like 1
Δημοσ.

Απο την στιγμή που το εμφανίζει μονο σε ένα παιχνιδι είναι καθαρά θεμα παιχνιδιού ή συνδιασμού παιχνιδιού καρτας... ειδικά απο την στιγμη που μιλάμε για ένα καινουργιο παιχνιδι για το οποιο δεν υπάρχουν ώριμοι drivers ακομη....

Η καρτα κατα πασα πιθανοτητα είναι μια χαρά!!

Να συμφωνησω απολυτα μεχρι ομως που το εκανε και στο DEAD SPACE 3 (σε μια συγκεκριμενη σκηνη) 2 φορες.

Δεν ξερω τι σκατα φταιει πια. Στο tom's Hardware λενε οτι ειναι κατα πασα πιθανοτητα το τροφοδοτικο και οτι επειδη ειναι 550 και οχι κ τοσο καλη μαρκα μαλλον εχει φθαρει με τον χρονο και δεν μπορει να ανταπεξελθει στο minimum requirement της καρτας το οποιο ειναι 550w! Πιθανον να αλλαξω λοιπον τροφοδοτικο γιατιι με ψυκτρα, i7, gtx 570 και 2 σκληρους πιθανον να ζοριζεται.

Δημοσ.

οπότε μάλλον κατά κει πάω. Συνήθως όταν μια κάρτα γραφικών τα φτύνει υπάρχουν και artifacts κ πέφτει κ η επίδοση πράγματα που δεν μου κάνει.

Δημοσ.

Εχω τρεξει (οχι για πολυ ωρα βεβαια) αλλα εκανα το αλλο. Πηρα νεο τροφοδοτικο (cx750 corsair)

Ολα κυλησαν καλυτερα η τουλαχιστον ετσι νομιζα (δηλαδη δεν εγινε καποιο crash στο thief).

Μολις επαιξα ομως το dead space 3 παλι κρασαρε στο ιδιο σημειο.Επισης μετα οταν ξαναανοιξα το Thief κρασαρε κ αυτο. Μαυρη οθονη και τα σχετικα. Restart. Παρατηρησα οτι κρασαραν λοιπον αφου ειχα συνδεσει (μονο το καλωδιο) μια 40αρα Samsung.

ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ την δευτερη οθονη που ειχα συνδεδεμενη λοιπον ειδα οτι τιποτα δεν κολλησε!

Υπαρχει περιπτωση να φταιει το οτι ειχα 2 οθονες συνδεδεμενες? (φυσικα μονο η μικρη του υπολογιστη λειτουργουσε,εκτος απο οταν εβαζα ταινιες στην μεγαλη).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...