Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγο καιρό μου κλέψαν το κινητό μέσα στο λεωφορείο.Το δήλωσα στην αστυνομία και σε όλα τα service της εταιρείας και δυστυχώς μόνο αυτό,γιατί δεν μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω.Ωστόσο μέσω toy google dashboard παρακολουθώ τη χρήση του κινητού μου γιατί είναι αποθηκευμένο το email μου ακόμα στο κινητό,και ο κλέφτης συνεχίζει να κατεβάζει εφαρμογές..Χτες βρήκα ότι είναι κάτοχος κάρτας wind..Πήρα τηλέφωνο στην wind και μου είπαν ότι δεν μπορούν να με πουν το όνομα του χρήστη (μέσω της συσκευής) παρά μόνο με εισαγγελέα..Ξέρετε μήπως πως μπορώ να βρω τον αριθμό αυτουνού ή αυτηνής που μου έκλεψε το κινητό?

Δημοσ.

Πήγαινε σε ένα δικηγόρο να σε κατατοπίσει σχετικά με το πως μπορείς να κινηθείς

Βέβαια έχε υπόψιν σου, ότι ο τωρινός κάτοχος δεν είναι απαραίτητα ο κλέφτης.

Παρόλα αυτά κάνε αυτό που σου έγραψα πιο πάνω και βλέπεις

Δημοσ.

Πήγαινε σε ένα δικηγόρο να σε κατατοπίσει σχετικά με το πως μπορείς να κινηθείς

δεν πάει καλύτερα να αγοράσει καινούργιο?!

φίλε αν δεν βρεις λύση δώσε το imei της συσκευής στην εταιρία και στης 31 Μαρτίου θα την απενεργοποιήσει αυτόματα.

Δημοσ.

Λινκ

Το Plan B θα έλεγα αλλά οτι θες κάνε... 

Ενημερωτικά, τώρα δεν σε έχει πάρει χαμπάρι, άμα δει οτι κάτι κάνεις στο κινητό μπορεί να το φλασάρει και μετά μην τον είδατε τον Παναή...

Τέλος πάντων... Καλή τύχη.

• Like 1
Δημοσ.

Το ποιο καλο προγραμμα για να βρεις το κινητο σου σε περιπτωση που στο κλεψουν , πιο ειναι ? και να μην φευγει με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?

Αυτη την στιγμη εχω το avast anti-theft που το εχω περασει με recovery στο κινητο και το πηρε σαν αναβαθμιση.

Δημοσ.

Άμα ξέρει ο άλλος δεν σε σώζει τίποτα :( Μόνο αυτό με τα IMEI τώρα που θα τα κάνουν μη λειτουργικά τα κινητά αλλά και αυτό δεν ξέρω.............. :X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...