g3ocluSh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σας παιδιά... Πρόσφατα μετακόμισα πάλι στα πάτρια εδάφη (Χανιά) από το Ρέθυμνο και διέκοψα την σύνδεση μου. Είχα Cyta. Ήμουν αρκετά ικανοποιημένος από την σταθερότητα της σύνδεσης. Το μεγάλο μου λάθος ήταν ότι απο παράβλεψη μου αντί να πληρώνω 17 ευρώ που έλεγε η "προσφορά" για σκέτο ίντερνετ (24mbps , έπιανα 12-15 περίπου) πλήρωνα περίπου 23. Χαζομάρα μέγιστη. Θα ήθελα την συμβουλή σας σχετικά με κάποια προσφορά που να αφορά σύνδεση ίντερνετ με κατά προτίμηση κάποιο αθλητικό κανάλι (ευρωπαϊκά η/και super league). Η τηλεφωνία δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Ευχαριστώ και πάλι για όποια βοήθεια
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μεταφερθηκε στην καταλληλη...
kukukali Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ρίξε μια ματιά στη Hol 3play έχουν ακουστεί αναφορές για 17 ευρώ κομπλέ αυτή την περίοδο. Παίζει και η forthnet http://www.insomnia.gr/topic/479544-nova-3play-2990-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1/
jkoukos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Στη χώρα μας δεν υπάρχει δυνατότητα να δοθεί μόνο Internet χωρίς τηλεφωνική γραμμή, από κανέναν πάροχο. Το πακέτο 1play της Cyta, αφορά μόνο παροχή Internet, αλλά προϋποθέτει ενεργή γραμμή ΟΤΕ. Με απλά λόγια θα έρχονται 2 λογαριασμοί. Ένας από τον ΟΤΕ για την τηλεφωνία και ο δεύτερος από τη Cyta για το Internet. Η τιμή των 18€/μήνα αφορά παροχή Internet από Cyta και υποχρεωτικά τηλεφωνία από ΟΤΕ (άλλα ~35€/2μηνο). Η τιμή των 23€ είναι για το 2play, δηλαδή Internet και τηλεφωνία από την Cyta, χωρίς προπληρωμένο πακέτο κλήσεων, αλλά απλά κάθε κλήση θα χρεώνεται επιπλέον. Είναι η μόνη επιλογή (και σε άλλους παρόχους) να έχεις το φθηνότερο πακέτο Internet "χωρίς" τηλεφωνία. Για πακέτο 3play με πλούσιο περιεχόμενο σε αθλητικά κανάλια, αναγκαστικά πας σε Forthnet ή ΟΤΕ (ανάλογα τι περιεχόμενο σ' ενδιαφέρει), με την ανάλογη τιμή βέβαια. Ξεχνάς HOL και Cyta όπου, όσον αφορά τ' αθλητικά, δεν έχουν πλούσιο περιεχόμενο και έχεις λιγότερη ενημέρωση και από την " Αθλητική Κυριακή".
g3ocluSh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Eιχα 1play απο Cyta τον προηγουμενο χρονο. Μονο ιντερνετ 24ρα (οσο επιανε τελοσπαντων) χωρις τηλεφωνια. Δεν πληρωνα τιποτα στον οτε. Αν και για καποιο λογο αντις για 18 μου ερχοταν 23 ευρω ο λογαριασμος της cyta
jkoukos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Αυτό σου εξηγώ, ότι δεν είχες 1play αλλά 2play και απλά δεν χρησιμοποιούσες την τηλεφωνία.
jkoukos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Τηλεφωνικές κλήσεις φυσικά δεν πλήρωνες αφού δεν έκανες. Όμως δυνατότητα τηλεφωνίας της είχες και την πλήρωνες, εξού και η διαφορά 18€ με 23€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα