arma1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 καλησπερα, οτι λεει ο τιτλος παιδια, ο αδερφος μου εχει γνησια win7 32bit και θελει να του κανω την αναβαθμιση σε win8 64bit, γινετε η παλι πρεπει να μπουνε τα 32?
arc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν θα εχεις πρόβλημα αρκεί να μην το βάλεις σε άλλο υπολογιστή Μόλις πρόσεξα οτι απο 7 θες να πας σε 8. Οχι, το κλειδι που εχεις δεν κάνει. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2014 από arc
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 εννοείς upgrade κι όχι clean installation? δεν νομίζω ότι μπορείς... 2
Zapee995 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 καλησπερα, οτι λεει ο τιτλος παιδια, ο αδερφος μου εχει γνησια win7 32bit και θελει να του κανω την αναβαθμιση σε win8 64bit, γινετε η παλι πρεπει να μπουνε τα 32? Τι pc ειναι?? Με ποιον cpu??
arma1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 cpu ειναι i5 και εχει 4 ram, θελει να το βαλει 16 ram , δε θελω να του περασω win απο το θειο, θελω τα ιδια αν μπορω να παω με αναβαθμιση σε wi8 64 bit και να πληρωσω την αναβαθμιση
Mau-Maus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Για να εκτελέσεις μια έκδοση 64-bit των Windows, ο υπολογιστής σου πρέπει να διαθέτει επεξεργαστή με δυνατότητα 64-bit ! διαθετει ?
arma1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 μαλιστα, κριμα να τα πεταξουμε, λυση υπαρχει? και κατι αλλο σε αλλο pc μπαινουν τωρα αυτα τα win 32bit η μονο στο συγκεκριμενο ενεργοποιουνται? ευχαριστω για τον χρονο σας.
CheOnWeb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Έχει DVD απ´ τα 7άρια; Αν ναι, είσαι σίγουρος ότι δεν είναι και τα 64μπιτα μέσα, ή δεν σε ενδιαφέρει αυτή η επιλογή; Θέλει 8αρια ή απλώς θέλει 64μπιτα για να βάλει RAM; Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να τα πληρώσεις κανονικά. http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-8/upgrade-from-windows-7-tutorial#buy
arma1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 οχι dvd δεν υπαρχει, πως θα μαθουμε αν ειχε την επιλογη και για 64bit? τα κλειδια υπαρχουν πανω στο pc, βασικα θελει 64bit και λεμε επι της ευκαιριας να παει και στα 8αρια
CheOnWeb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Κατέβασε όσο πιο απείραχτα 7αρια 64bit βρεις, κάνε μια εγκατάσταση σε άλλον δίσκο, και δες αν μπορείς να τα εγκαταστήσεις/ενεργοποιήσεις με το δικό του κλειδί. Αλλιώς τρέξε τον οδηγό στο link του προηγούμενου ποστ να τσεκάρεις συμβατότητες και είναι οκ αγόρασέ τα. 90κάτι€ τα βλέπω. 1
arc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Edit: Με κλειδί των 7 δεν μπορείς να βάλεις 8. Αν ήθελες από 7 32bit να πας σε 7 64bit δεν θα είχες προβλημα, αρκεί να έβρισκες την ίδια έκδοση (π.χ. 7 Home premium). Εννοείται οτι η έκδοση που θα έβρισκες έπρεπε να ειναι untouched και αυτό θα το επιβεβαίωνες από το md5/sha. 1
arma1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Για να εκτελέσεις μια έκδοση 64-bit των Windows, ο υπολογιστής σου πρέπει να διαθέτει επεξεργαστή με δυνατότητα 64-bit ! διαθετει ? ναι φιλε υποστηριζει κανονικα Κατέβασε όσο πιο απείραχτα 7αρια 64bit βρεις, κάνε μια εγκατάσταση σε άλλον δίσκο, και δες αν μπορείς να τα εγκαταστήσεις/ενεργοποιήσεις με το δικό του κλειδί. Αλλιώς τρέξε τον οδηγό στο link του προηγούμενου ποστ να τσεκάρεις συμβατότητες και είναι οκ αγόρασέ τα. 90κάτι€ τα βλέπω. καλα τα λες αλλα πως θα καταλαβω ποσο πειραγμενα ειναι και αν ειναι οκ για να τα κατεβασω?? Edit: Με κλειδί των 7 δεν μπορείς να βάλεις 8. Αν ήθελες από 7 32bit να πας σε 7 64bit δεν θα είχες προβλημα, αρκεί να έβρισκες την ίδια έκδοση (π.χ. 7 Home premium). Εννοείται οτι η έκδοση που θα έβρισκες έπρεπε να ειναι untouched και αυτό θα το επιβεβαίωνες από το md5/sha. που θα βρω φιλε μου αθικτα win? δε δεινει καποιο link η microsoft? οταν λες να επιβεβαιωσω απο το md5/sha τι εννοεις? πως γινετε?
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 που θα βρω φιλε μου αθικτα win? δε δεινει καποιο link η microsoft? Links (δεν υπαρχουν για Ελληνικα) οταν λες να επιβεβαιωσω απο το md5/sha τι εννοεις? MD5 SHA-1 πως γινετε? Google Microsoft 1
arma1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 ok φίλε ευχαριστώ , είμαι εκτός θα το δοκιμάσω αύριο . Sent from my iPhone using Insomnia
arma1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα λεβεντες, τελικα βρηκα win απο ενα site και τα ενεργοποιησα με τα κλειδια που ειχαμε,εχω ενα θεμα, πως μπορω να δω αν οντως πηρε τα κλειδια που το εβαλα? λεω μηπως αυτα τα win ειναι προ-ενεργοποιημενα, υπαρχει καποιο προγραμμα να το τρεξω για να δω τα κλειδια? ευχαριστω και παλι edit ok παιδια βρηκα και προγραμμα και μου λεει ποια κλειδια εχω, ειμαστε ok τα πηρε κανονικα, τωρα μας εφυγε και η απορια αν τα 32bit κλειδια κανουν και για 64, μπαινουν κανονικα αρκει να ειναι ιδια εκδοση Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2014 από arma1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα