Προς το περιεχόμενο

psd to pdf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Οπως λεει ο τιτλος, θελω εναν τροπο να μετατρεψω ενα αρχειο psd σε pdf για να το στειλω στον πελατη.

Σας ευχαριστω

Δημοσ.

Μπορείς με κάποιο πρόγραμμα εικονικου printer pdf (όπως το pdfill ή το dopdf) αλλά νομίζω ειναι πιο εύκολο να τα κάνεις jpg και να τους τα στείλεις. 

Δημοσ.

Καλησπερα.

Οπως λεει ο τιτλος, θελω εναν τροπο να μετατρεψω ενα αρχειο psd σε pdf για να το στειλω στον πελατη.

Σας ευχαριστω

Και δεν έχεις photoshop; Δοκίμασες κάποια online λύση;

Δημοσ.

photoshop εχω. αλλα οταν επιλεγω save as photoshop pdf, αυτο το αρχειο δεν μου το ανοιγει το adobe.

Μπορείς με κάποιο πρόγραμμα εικονικου printer pdf (όπως το pdfill ή το dopdf) αλλά νομίζω ειναι πιο εύκολο να τα κάνεις jpg και να τους τα στείλεις. 

jpeg ομως δε θα μπορει να τα εκτυπωσει οτι διαστασεις εκεινος θελει.

Δημοσ.

Μήπως το σώζεις με αυτή την επιλογή; "Preserves Photoshop data in the PDF". Αν ναι, δοκίμασε να την βγάλεις. Είναι σίγουρα θέμα ρυθμίσεων να βγάλει το PS pdf για A.Reader (google is your friend). 

http://helpx.adobe.com/en/photoshop/using/saving-pdf-files.html#save_in_photoshop_pdf_format

Δημοσ.

και το pdf απο το photoshop δεν θα μπορει να το εκτυπωση οτι διασταση θελει εκτος κι αν χρησιμοποιησες μονο γραμικα στοιχεια (δλδ γραματοσειρες και shapes)

Δημοσ.

και το pdf απο το photoshop δεν θα μπορει να το εκτυπωση οτι διασταση θελει εκτος κι αν χρησιμοποιησες μονο γραμικα στοιχεια (δλδ γραματοσειρες και shapes)

Νομίζω ότι το θέλει συμβατό με acrobat reader μόνο για επίδειξη. Αν θέλουν να δουλέψουν μ' αυτό θα πρέπει να το σώσει με "Preserves Photoshop data in the PDF" οπότε θα ανοίγει σε PS και όχι σε reader. Μπορεί να κάνω λάθος; Δεν έχω PS, από μνήμης και google τα λέω.

Δημοσ.

βασικα για να το τυπωσει σε οποιοδηποτε μεγεθος θελει πρεπει το αρχειο να εχει μονο vector γραφικα μεσα (smart objects, fonts κτλ)

αν το θελει για τετοια δουλεια το photoshop δεν ειναι οτι καλυτερο, αλλα το illustrator

Δημοσ.

βασικα για να το τυπωσει σε οποιοδηποτε μεγεθος θελει πρεπει το αρχειο να εχει μονο vector γραφικα μεσα (smart objects, fonts κτλ)

αν το θελει για τετοια δουλεια το photoshop δεν ειναι οτι καλυτερο, αλλα το illustrator

Θα ειχες την καλοσυνη να με παραπεμψεις σε καποιους οδηγους εκμαθησης του illoustrator; Η χρηση του ειναι λιγακι δυσκολη.

ontopic τωρα, ναι μιλαμε για fonts κι ενα ακομα vector logo. 

Αν θέλουν να δουλέψουν μ' αυτό θα πρέπει να το σώσει με "Preserves Photoshop data in the PDF" 

οκ αυτο το εκανα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...