necroboy12 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Για σας παιδιαΛοιπων εγγραψα κατι σε εναν αποκωδικοποιητη και οταν το εβαλα στο pc για να κανω κατι απο την 1 ωρα μου βγαζει μονο 15 λεπταΤι να κανω???Θελω βοηθειααααΕυχαριστωωωω
arc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Βοήθα αν θες βοήθεια Ποιος αποκωδικοποιητής ειναι; (μπας και εχει κάποιος το ίδιο) Έκανες εγγραφή μέσω pvr ή με δικό σου χρονόμετρο; Κάποιοι αποκωδικοποιητές έχουν όριο εγγραφής. Μήπως εχει ο δικός σου; Δες τις ρυθμίσεις εγγραφής Εγώ θα σου πρότεινα κάτι άλλο. Αφιέρωσε λίγο χρόνο να διαβάσεις το manual του αποκ/τη σου και κάνε μερικές δοκιμαστικές εγγραφές. Μόνο έτσι θα του πάρεις τον άερα 1
necroboy12 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Ariva t65 εκανα μεσο pvrοχι οταν βλεπω αυτο που εγραψα απο τον αποκωδικοποιητη ειναι ολα τζαμι οταν παω να το δω στο pc μου δειχνει οτι ειναι μονο ενα 15 αντι για μιαμιση ωρα
.::NikoS::. Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Με πιο πρόγραμμα και με τι codecs προσπαθείς να το δεις στον υπολογιστή; Δοκίμασε για παράδειγμα με το vlc player, media player classic (αν και το δευτερο νομίζω θέλει και έξτρα codecs εγκατεστημένους)
necroboy12 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 το ετρεξα στο premier για να κανω κατι αλλα τιποταθα δω αυτο που μου λεςγενικος θελω καποιον τροπο να μπορεσω να παρω ολη την εγγραφη....
arc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ariva t65 εκανα μεσο pvr οχι οταν βλεπω αυτο που εγραψα απο τον αποκωδικοποιητη ειναι ολα τζαμι οταν παω να το δω στο pc μου δειχνει οτι ειναι μονο ενα 15 αντι για μιαμιση ωρα Η εγγραφή που έκανες είναι για 15 λεπτα. Το υπολοιπο μέχρι τη μιαμιση ώρα δεν είναι καπου κρυμμένο, απλώς δεν εχει γραφει. Το παρακάτω το κάνεις μια φορα και κάθε φορά που κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Οι οδηγίες είναι από t650 που ειναι ξαδερφάκια με το τ65, οπότε ίσως πιάσει: Συνδεεις ένα στικάκι στον απ/τη Πατάς Menu Πας στο μενου Εγγραφή (δεξι βελάκι μεχρι να το βρεις) Επιλέγεις Ρυθμιση PVR και βάζεις Διάρκεια -> 00:00, After Record ->Απενεργοποιηση, TS file size ->2GB Βγες απο το μενου Απενεργοποιησε τον αποκ/τη και ενεργοποιησε τον πάλι. Κάνε μια δοκιμαστική εγγραφή και επιβεβαιωσε αν λύθηκε το πρόβλημα σου
necroboy12 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ωραίο αυτό όμως το πρόβλημα είναι ότι από τον αποκωδικοποιητη μπορώ να το όλο ενώ από τον υπολογιστή μόνο τα 15 λεπτα
CheOnWeb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Το transport stream είναι λίγο ιδιότροπο αρχείο. Μάλλον θα χρειαστεί κάποιο conversion για να μπορείς κα κόβεις-ράβεις κλπ. Απλώς για viewing λογικά το vlc θα το παίζει αλλά ίσως να έχει δυσκολίες στο scrab. Rewind, fast forward, seek κλπ. Πριν καιρό που είχα κάνει κάτι εγγραφές κατέληξα να κάνω convert σε mp4 με handbrake και μετά απλό edit σε QuickTime Pro και save as... Χωρίς extra encoding. Πόσο όγκο έχει τα αρχείο όταν το φέρνεις στο PC;
necroboy12 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δεν είναι αρκετά μεγάλο είναι καμιά 1 μισή ώρα και από το vlc που πήγα να το δω μου λέει μόνο 18 λεπτα
CheOnWeb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ο όγκος μού λέει ότι όντως το αρχείο είναι 18'. Μήπως δεν έχεις μεταφέρει όλα τα αρχεία; Μήπως τα κόβει σε κομμάτια των 512MB ο αποκωδικοποιητής;
arc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 necroboy αν μπορείς να δεις μια ολοκληρη ώρα μέσω του αποκ/τη τότε δεν εχεις μεταφέρει όλα τα αρχεία από το στικάκι στον υπολογιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα