Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδια

Λοιπων εγγραψα κατι σε εναν αποκωδικοποιητη και οταν το εβαλα στο pc για να κανω κατι απο την 1 ωρα μου βγαζει μονο 15 λεπτα
Τι να κανω???
Θελω βοηθειαααα

Ευχαριστωωωω

Δημοσ.

Βοήθα αν θες βοήθεια

• Ποιος αποκωδικοποιητής ειναι; (μπας και εχει κάποιος το ίδιο)
  • Έκανες εγγραφή μέσω pvr ή με δικό σου χρονόμετρο;
  • Κάποιοι αποκωδικοποιητές έχουν όριο εγγραφής. Μήπως εχει ο δικός σου; Δες τις ρυθμίσεις εγγραφής

Εγώ θα σου πρότεινα κάτι άλλο. Αφιέρωσε λίγο χρόνο να διαβάσεις το manual του αποκ/τη σου και κάνε μερικές δοκιμαστικές εγγραφές. Μόνο έτσι θα του πάρεις τον άερα

• Like 1
Δημοσ.

Ariva t65

εκανα μεσο pvr
οχι οταν βλεπω αυτο που εγραψα απο τον αποκωδικοποιητη ειναι ολα τζαμι οταν παω να το δω στο pc μου δειχνει οτι ειναι μονο ενα 15 αντι για μιαμιση ωρα

Δημοσ.

Με πιο πρόγραμμα και με τι codecs προσπαθείς να το δεις στον υπολογιστή; Δοκίμασε για παράδειγμα με το vlc player, media player classic (αν και το δευτερο νομίζω θέλει και έξτρα codecs εγκατεστημένους)

Δημοσ.

το ετρεξα στο premier για να κανω κατι αλλα τιποτα
θα δω αυτο που μου λες
γενικος θελω καποιον τροπο να μπορεσω να παρω ολη την εγγραφη....

Δημοσ.

Ariva t65

εκανα μεσο pvr

οχι οταν βλεπω αυτο που εγραψα απο τον αποκωδικοποιητη ειναι ολα τζαμι οταν παω να το δω στο pc μου δειχνει οτι ειναι μονο ενα 15 αντι για μιαμιση ωρα

Η εγγραφή που έκανες είναι για 15 λεπτα. Το υπολοιπο μέχρι τη μιαμιση ώρα δεν είναι καπου κρυμμένο, απλώς δεν εχει γραφει. 

Το παρακάτω το κάνεις μια φορα και κάθε φορά που κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Οι οδηγίες είναι από t650 που ειναι ξαδερφάκια με το τ65, οπότε ίσως πιάσει:

1. Συνδεεις ένα στικάκι στον απ/τη
  2. Πατάς Menu
  3. Πας στο μενου Εγγραφή (δεξι βελάκι μεχρι να το βρεις)
  4. Επιλέγεις Ρυθμιση PVR και βάζεις Διάρκεια -> 00:00, After Record ->Απενεργοποιηση, TS file size ->2GB
  5. Βγες απο το μενου
  6. Απενεργοποιησε τον αποκ/τη και ενεργοποιησε τον πάλι.
  7. Κάνε μια δοκιμαστική εγγραφή και επιβεβαιωσε αν λύθηκε το πρόβλημα σου
Δημοσ.

Ωραίο αυτό όμως το πρόβλημα είναι ότι από τον αποκωδικοποιητη μπορώ να το όλο ενώ από τον υπολογιστή μόνο τα 15 λεπτα

Δημοσ.

Το transport stream είναι λίγο ιδιότροπο αρχείο. Μάλλον θα χρειαστεί κάποιο conversion για να μπορείς κα κόβεις-ράβεις κλπ. Απλώς για viewing λογικά το vlc θα το παίζει αλλά ίσως να έχει δυσκολίες στο scrab. Rewind, fast forward, seek κλπ. Πριν καιρό που είχα κάνει κάτι εγγραφές κατέληξα να κάνω convert σε mp4 με handbrake και μετά απλό edit σε QuickTime Pro και save as... Χωρίς extra encoding.

Πόσο όγκο έχει τα αρχείο όταν το φέρνεις στο PC;

Δημοσ.

Ο όγκος μού λέει ότι όντως το αρχείο είναι 18'. Μήπως δεν έχεις μεταφέρει όλα τα αρχεία; Μήπως τα κόβει σε κομμάτια των 512MB ο αποκωδικοποιητής;

Δημοσ.

necroboy αν μπορείς να δεις μια ολοκληρη ώρα μέσω του αποκ/τη τότε δεν εχεις μεταφέρει όλα τα αρχεία από το στικάκι στον υπολογιστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...