Προς το περιεχόμενο

iphone 4s 8gb η note 2 η κάποιο lumia?

nokiamaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστώ τους φίλους της σελίδας για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Το nexus 5 απο ότι φαίνεται ειναι η καλύτερη λογική επιλογή και σε λογική τιμή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έψαχνα και μεταχειρισμένο το note 2 αλλά δε βρήκα κάτι αξιόλογο....

όχι ότι και καινούριο δεν αξίζει τα χρήματά του...

Επεξ/σία από nokiamaniac

Το galaxy s3 που ειναι πάμφθηνο πλέον λέει τίποτα;

Που το ξετρυπωσες το S3 τωρα με 1GB RAM και exynos 4412?Με ποια λογικη απο το Nexus 5 παμε για S3?Δε θελω να φανω αγενης αλλα αν εψαχνες για φθηνοτερη συσκευη ας το ελεγες απο την αρχη να μιλησουμε για μπατζετ κατω των 250€.Εφοσον ξεκινησαμε απο 300€ και πανω και καναμε ολοκληρα κατεβατα συζητησεων τωρα πεφτουμε σε S3?

• Like 1

Παντως αφου δεν εχεις απαιτησεις απο επιδοσεις και οθονη(μιας κ κοιταγες κ το iphone 4s 8gb), μπορεις να πας στο moto g 8gb με 165€. Παρομοιες επιδοσεις με το iphone 4s, αλλα με καλυτερη και πιο εύχρηστη-απολαυστικη οθονη.

Το λεω αυτο σε περίπτωση που δεν θέλεις να δώσεις πολλά χρήματα.

Θεωρω πως θα σε ικανοποιήσει πληρως μιας κ δεν έχεις απαιτήσεις.

Απο όλα τα gadget που εχω δοκιμάσει μονο αυτά με ios με έχουν ξετρελανει.

Για τα υπόλοιπα δεν αισθάνομαι τίποτα,όχι ότι δεν ειναι καλά.

Είχα σχεδόν καταλήξει στο 4s αλλά μου αλλάξετε γνώμη.αλλα και τα android μια χαρά ειναι αλλα κάτι δε μ αρέσει.πιστευω ότι αν ειναι να δώσω πολλά λεφτά μονο π.χ. Για το iPhone 5s αξίζει.εχω χαλαστεί πολυ γιατί διαβάζω πολυ και δε καταλήγω πουθενά.στην τελική θα πάνω να ασχολούμαι με κινητά άμα μου τη δώσει και θα αγοράσω ενα lumia 520 και θα κάνω μονο κλήσεις άντε και θα μπαίνω στο here maps!για να πάρεις κινηταρα θέλεις 500αρα όχι 300αρα

Γελάω πραγματικά που τώρα που βρίσκεις κάτω από 350 ευρώ το S4 και το G2 θα πάει κάποιος να πάρει το 4s στα 300. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!! Φίλε nokiamaniac, μην το πάρεις προσωπικά αλλά εντάξει... κάνε λίγη οικονομία ακόμα και πάρε ένα κινητό τούμπανο. Δεν έχουμε να κάνουμε με vs λειτουργικών αλλά με κοινή λογική. Να μου έλεγες οτι έβρισκες 350 ευρώ το 5s να σου έλεγα παρε ό,τι προτιμάς αλλά 300 ευρώ για το 4s; Κάψτα καλύτερα. Δεν θες σε καμία περίπτωση 500αρα για να πάρεις κινητάρα.

Link.png Site: S4

Link.png Site: G2

• Like 2

Παρε το 4s τοτε να ησυχασεις.Ομως οταν καταλαβεις οτι πεταξες τοσα λεφτα τσαμπα μην επειχηρισεις να σπασεις το κεφαλι σου στον τοιχο δεν θα αξιζει.Εφοσον σου αρεσει μονο το iOS παρε iOS.Απορω γιατι ανοιχτηκε το thread απο την αρχη  -_-

Γελάω πραγματικά που τώρα που βρίσκεις κάτω από 350 ευρώ το S4 και το G2 θα πάει κάποιος να πάρει το 4s στα 300. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!! Φίλε nokiamaniac, μην το πάρεις προσωπικά αλλά εντάξει... κάνε λίγη οικονομία ακόμα και πάρε ένα κινητό τούμπανο. Δεν έχουμε να κάνουμε με vs λειτουργικών αλλά με κοινή λογική. Να μου έλεγες οτι έβρισκες 350 ευρώ το 5s να σου έλεγα παρε ό,τι προτιμάς αλλά 300 ευρώ για το 4s; Κάψτα καλύτερα. Δεν θες σε καμία περίπτωση 500αρα για να πάρεις κινητάρα.

Link.png Site: S4

Link.png Site: G2

καλησπέρα.

για note2 πάω. το 5s τέλειο αλλά πρέπει να πουλήσω το νεφρό μου για να το πάρω συν ότι έχει μικρή οθόνη για διάβασμα pdf.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΑΝ ΔΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΤΟ 4S ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...