Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το samsung και το nokia μου ειπατε παρα πολλά και σας ευχαριστώ παρα πολύ.

Το iphone 4s όμως γιατί να μην το αγοράσω;έχει ποιότητα κατασκευής,επιδόσεις,καλη οθονη,σχετικα καλη τιμή στα 300 ευρώ πια ,καλη φωτογραφική,καλό βίντεο.

Έχει βέβαια μικρή χωρητικότητα,μικρή οθόνη που για μένα είναι και πλεονέκτημα αφού είναι πιο φορητό το κινητό και είναι λίγο παλιό αλλά δε με πειράζει αφού δε μπορω να διαθεσω περισσότερα και να πάρω το 5s.

Είναι κανεις κάτοχος του 4s να μας πει εντυπώσεις;

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eχει ο αδερφος μου 4s και σου λεω για αλλη μια φορα ΟΧΙ.Τερμα το 4s ηδη η 7αρα του ηταν πολυ και εκει θα μεινει.Ποιοτητα κατασκευης εχει αλλα οθονη δεν την λες και καλη,3.5" φιλε μου δεν λενε πιστεψε με.300€??? no way

Δημοσ.

Το iphone 4s όμως γιατί να μην το αγοράσω;έχει ποιότητα κατασκευής,επιδόσεις,καλη οθονη,σχετικα καλη τιμή στα 300 ευρώ πια ,καλη φωτογραφική,καλό βίντεο.

Mα το iphone 4s δεν εχει καλη οθονη, ουτε καλες επιδοσεις , ουτε καλη φωτογραφικη για κινητο των 300€.

Ειχε καλες επιδοσεις κλπ οταν βγηκε το 2011, αλλα τωρα εχουμε 2014...

Υστερει αισθητα σε αυτους τους 3 τομεις σε σχεση με αλλα κινητα των ~300€(lg g2, nexus 5, lumia 925).

Δημοσ.

Mα το iphone 4s δεν εχει καλη οθονη, ουτε καλες επιδοσεις , ουτε καλη φωτογραφικη για κινητο των 300€.

Ειχε καλες επιδοσεις κλπ οταν βγηκε το 2011, αλλα τωρα εχουμε 2014...

Υστερει αισθητα σε αυτους τους 3 τομεις σε σχεση με αλλα κινητα των ~300€(lg g2, nexus 5, lumia 925).

Οποτε μεταξύ g2 και nexus τι προτεινεις
Δημοσ.

Οποτε μεταξύ g2 και nexus τι προτεινεις

Oποιο σου αρεσει περισσοτερο.

Εξαιρετικα τηλεφωνα και τα 2(το καθενα με τα πλεονεκτηματα του), με εξαιρετικες οθονες και επιδοσεις(καμμια σχεση με του iphone 4s που υστερει αισθητα).

Δημοσ.

Εχεις δίκιο ότι το g2 και nexus 5 είναι καλυτερα του 4 s.απλα το android με χαλάει λίγο.και δε μου αρέσει που χάνουν γρήγορα την αξία τους οι συσκευές android.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις δίκιο ότι το g2 και nexus 5 είναι καλυτερα του 4 s.απλα το android με χαλάει λίγο.και δε μου αρέσει που χάνουν γρήγορα την αξία τους οι συσκευές android.

Τα nexus χανουν την αξια τους πολυ πιο αργα σε σχεση πχ με τα iphone .

Δες ποσο πωλεται σαν καινουριο και σαν μεταχειρισμενο το nexus 4(που κοστιζε καινουριο περι τα 350€ περυσι) και ποσο κοστιζει και πωλειται σαν μεταχειρισμενο το iphone 5.(και τα 2 κινητα παρουσιαστηκαν τελος του 2012)

Ενδεικτικα το iphone 5 εχασε περι τα 300€ απο την αξια του (απο τα 740€ που κοστιζε περυσι), εχασε δηλαδη αξια οσο ηταν περιπου η ΣΥΝΟΛΙΚΗ αξια του nexus 4 και οσο ειναι η ΤΩΡΙΝΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ αξια του nexus 5(321€).

Μην πιστευεις σε μυθους πριν το ψαξεις ο ιδιος.

-------------------------------------------

Τελος, κινητο αγοραζεις για την οθονη, τις επιδοσεις, την καμερα κλπ.

Ποιο το νοημα να αγορασεις ενα αισθητα υποδεεστερο κινητο, με δυσχρηστη οθονη, πολυ μικρη μνημη, αρκετα αργο, μετριοτατη καμερα

απλα επειδη ειχες την ψευδαισθηση οτι θα κραταγε την αξια του;

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Τα nexus χανουν την αξια τους πολυ πιο αργα σε σχεση πχ με τα iphone .

Δες ποσο πωλεται σαν καινουριο και σαν μεταχειρισμενο το nexus 4(που κοστιζε καινουριο περι τα 350€ περυσι) και ποσο κοστιζει και πωλειται σαν μεταχειρισμενο το iphone 5.(και τα 2 κινητα παρουσιαστηκαν τελος του 2012)

Ενδεικτικα το iphone 5 εχασε περι τα 300€ απο την αξια του (απο τα 740€ που κοστιζε περυσι), εχασε δηλαδη αξια οσο ηταν περιπου η ΣΥΝΟΛΙΚΗ αξια του nexus 4 και οσο ειναι η ΤΩΡΙΝΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ αξια του nexus 5(321€).

Μην πιστευεις σε μυθους πριν το ψαξεις ο ιδιος.

-------------------------------------------

Τελος, κινητο αγοραζεις για την οθονη, τις επιδοσεις, την καμερα κλπ.

Ποιο το νοημα να αγορασεις ενα αισθητα υποδεεστερο κινητο, με δυσχρηστη οθονη, πολυ μικρη μνημη, αρκετα αργο, μετριοτατη καμερα

απλα επειδη ειχες την ψευδαισθηση οτι θα κραταγε την αξια του;

απλα το ios μου αρεσει περισσοτερο και τα windows και τελευταιο βαζω το android.

Δημοσ.

απλα το ios μου αρεσει περισσοτερο και τα windows και τελευταιο βαζω το android.

Δεκτον.

Απλα ομως να εχεις υποψην σου οτι πχ αγοραζοντας καινουριο μοντελο iphone θα πρεπει να εισαι ετοιμος να χασει αρκετα απο την αξια του(πιο πολυ πχ απο ενα nexus) και οτι για παρομοια χρηματα παιρνεις πολυ υποδεεστερες επιδοσεις, οθονη, καμερα κλπ.

Το λεω αυτο γιατι μεχρι πριν 2 μηνυματα ελεγες οτι το iphone 4s εχει καλες επιδοσεις, καλη οθονη, καλη καμερα για ~300€ και οτι το iphone κραταει την τιμη του.

Δημοσ.

Τι εννοεις σου αρεσει?Εμφανισιακα?Καλο και σταθερο το iOS αλλα εδω μιλαμε για μεγαλη διαφορα συσκευων και οχι λογισμικων.Αν μου ελεγες iPhone 5 vs καποιο ισαξιο android η Lumia θα σου ελεγα παρτο αλλα συγκρισεις μεταξυ μοντελων διετιας και πανω με φετινα δεν υφιστανται

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοεις σου αρεσει?Εμφανισιακα?Καλο και σταθερο το iOS αλλα εδω μιλαμε για μεγαλη διαφορα συσκευων και οχι λογισμικων.Αν μου ελεγες iPhone 5 vs καποιο ισαξιο android η Lumia θα σου ελεγα παρτο αλλα συγκρισεις μεταξυ μοντελων διετιας και πανω με φετινα δεν υφιστανται

Δηλαδή στα 550 ευρω απο σκρουτζομαγαζο,το iPhone 5s ειναι καλύτερο απο note 3 και λοιπά android και Nokia lumia;για μένα ειναι αλλά και 550 ευρω δεν ειναι λίγα άσχετα που το αξίζει.σε 15 ημέρες θα εχω λεφτά για να αγοράσω κινητό γι αυτο το ψάχνω καλά μη την Πατησω.σημερα είδα κάποια lumia δε μου άρεσαν.

Ενώ στην αρχή όταν άνοιξα αυτο το θέμα είχα βάλει ως όριο τα 300 ευρω ,ίσως το υπερβώ λιγάκι.

Για παράδειγμα το note 3 παρότι ειναι λίγο μεγάλο το είδα και είπα μέσα μου τι θηρίο ειναι αυτο.μου άρεσε πολυ.τιμή απο σκρουτζομαγαζο μια 450 άρα.

Περισσότερο όμως μου άρεσε το iPhone 5 s .που βρίσκεις όμως την 600αρα που ζητάει.

Ψάχνω,διαβάζω,αλλά μπερδεύομαι περισσότερο.τουλαχιστον σήμερα απέκλεισα τα lumia όχι ότι δεν ειναι καλά απλά δε με βόλεψαν.

Οπότε μένουν iPhone 4S,note 2,nexus 5,lg g2.και αν αποφασίζα

να τα σκάσω note3 και iPhone 5s.

Η λογική νομίζω λέει nexus 5 και η καρδιά iPhone 5s αν τύχαινε και το λαχείο θα ταν προτιμότερο το δεύτερο.

Οπότε να καταλήξω nexus 5 και σε δεκαπέντε μέρες που θα εχω τα λεφτά να το αγοράσω;

Δημοσ.

Η λογική νομίζω λέει nexus 5 και η καρδιά iPhone 5s αν τύχαινε και το λαχείο θα ταν προτιμότερο το δεύτερο.

Οπότε να καταλήξω nexus 5 και σε δεκαπέντε μέρες που θα εχω τα λεφτά να το αγοράσω;

Πηγαινε δες το απο κοντα το nexus 5 και αποφασισε.

Προσωπικα πιστευω πως με 320€ δεν θα χρειαζεται πολυ σκεψη για τετοια κινηταρα.

Δημοσ.

Πηγαινε δες το απο κοντα το nexus 5 και αποφασισε.

Προσωπικα πιστευω πως με 320€ δεν θα χρειζεται πολυ σκεψη για τετοια κινηταρα.

το ξέρω ότι ειναι κινηταρα.που το πουλαν 320 ευρω και να έχει και καλή εγγύηση;απο που να το πάρω ,πες μου.
Δημοσ.

Οπότε μένουν iPhone 4S,note 2,nexus 5,lg g2.και αν αποφασίζα

να τα σκάσω note3 και iPhone 5s.

Ακυρωνω τα δυο παραπανω λογω του οτι το 1ο οπως ειπαμε ειναι απαραδεκτη επιλογη και το 2ο ειναι πολυ μεγαλο για σενα γιατι απο οτι θυμαμαι ηθελες κατι μικρο.G2 και Nexus πολυ καλες επιλογες και οτι και να παρεις θα μεινεις ευχαριστημενος

Δημοσ.

το ξέρω ότι ειναι κινηταρα.που το πουλαν 320 ευρω και να έχει και καλή εγγύηση;απο που να το πάρω ,πες μου.

Εδω εισαι:

https://www.skroutz.gr/s/4047788/LG-Google-Nexus-5-D821-16GB.html

Το kaizershop(που ειναι το φθηνοτερο στο skroutz) ειναι αξιοπιστο μαγαζι, δεν ειναι τυχαιο οτι εχει αριστες αξιολογησεις στο skroutz.

Οπως και να εχει, ολα τα nexus 5 16gb εχουν απευθειας εγγυηση απο την Lg hellas , οποτε δεν εχει σημασια απο που θα το αγορασεις οσον αφορα την εγγυηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...