Προς το περιεχόμενο

iphone 4s 8gb η note 2 η κάποιο lumia?

nokiamaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ολοκληρο το θεμα σου εχουμε παραθεσει ενα βουνο επιχειρηματα ο καθενας για το ποια συσκευη σου αρμοζει για την καθε περιπτωση χρησης.Δεν ειναι δυνατον να μην διαβασες κανενα!

τα έχω διαβάσει ολα Επεξ/σία από nokiamaniac
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το θέμα ειναι αν χωράει στην μπροστινή τσέπη του παντελονιου.το iPhone 4S 8 gb απο ποιότητα κατασκευής ,κλήσεις ,μηνύματα τι λέει;απο 300 ευρω σε ενα χρόνο πόσο θα πουληθεί;

Το θέμα ειναι αν χωράει στην μπροστινή τσέπη του παντελονιου.το iPhone 4S 8 gb απο ποιότητα κατασκευής ,κλήσεις ,μηνύματα τι λέει;απο 300 ευρω σε ενα χρόνο πόσο θα πουληθεί;

Δηλαδη το κριτηριο αγορας ενος κινητου για σενα ειναι η αξια μεταπωλησης του μετα απο ενα χρονο κι οχι το αν θα σε βολεψει και θα σου κανει τα γουστα αυτο το διαστημα που θα το εχεις;

Δηλαδη το κριτηριο αγορας ενος κινητου για σενα ειναι η αξια μεταπωλησης του μετα απο ενα χρονο κι οχι το αν θα σε βολεψει και θα σου κανει τα γουστα αυτο το διαστημα που θα το εχεις;

Βασικά όλα τα κινητά στα 300 ευρω Nokia lumia 925,galaxy note 2, iPhone 4 s 8gb καλά ειναι αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι όλοι λένε μακριά απο iPhone,τόσο μάπα ειναι το iPhone και πρόβατα όσοι το αγοράζουν;

Φυσικα και δεν ειναι προβατα ολοι οσοι αγοραζουν iphone.Υπαρχουν και συνειδητοποιημενοι αγοραστες.

Εχει το καλυτερο store,smooth κι απροβληματιστη λειτουργια και σαν συσκευη απο τα καλυτερα υλικα κατασκευης.

Τωρα για το 4s κι εγω δεν θα το προτεινα καθως παλιωσε αρκετα θα ελεγα πια,κι ηδη εχει αρχισει να δειχνει σημαδια γηρανσης  :P

Βεβαια παντα παιζει ρολο κι η χρηση που θα του κανεις.

Εγω θα σου προτεινα το lumia 925.Το note 2 ειναι ξεχωριστο κινητο λογω μεγεθους και δεν το βολευονται ολοι.

Το 4s ρωτάω αν αξίζει γιατί ειναι σχετικα προσιτό ενώ το 5s που θα μου άρεσε κοστίζει τα διπλάσια ,ειναι απλησίαστο.

Προσιτο ειναι αλλα εχει φαει τα ψωμια του

Άμα βρεις το 925 στα 250 πες μας και μας...Δεν υπάρχει πλέον

στη σελίδα του Γερμανού το είδα ,το έχει ακόμα ,στο κατάστημα του δε ξέρω αν έχει εξαντληθεί...

στη σελίδα του Γερμανού το είδα ,το έχει ακόμα ,στο κατάστημα του δε ξέρω αν έχει εξαντληθεί...

Το παρήγγειλα και δεν υπάρχει ούτε σε καταστήματα ούτε σε αποθήκη, σίγουρο...Υπάρχει περίπτωση να το ξαναφέρει ξέρει κανείς?

Λόγω μεγαλυτερης οθόνης και μπαταρίας note 2.βέβαια αν πουληθεί σε ενα χρονο νομιζω στα 100 ευρώ θα είναι η αξία του.

βέβαια διαβάζω και για το lumia 1020 που μου αρέσει αλλά δε βρίσκω καμια προσφορά σε καινουριο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...