Skr1ll3x Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Note 2, αν ο σκοπος του κινητου σου ειναι το διαβασμα και θες μεγαλη οθονη.. Lumia 925 ή 1020 (αν διαθετεις λιγα παραπανω), για αψογες φωτογραφιες, καλη κατασκευη και smooth λειτουργικο.. To 1320 δεν το προτεινω γιατι εχει μικρη αναλυση για 6αρα οθονη, 8gb, και 5mp camera χωρις OIS Το μονο ελλατωμα που βλεπω στα Lumia που ανεφερα ειναι η σχετικα μετρια αυτονομια τους σε βαρια χρηση.. Μεχρι και το store που κατακρινοταν, εχει ανεβει παρα πολυ με ολες τις δημοφιλης εφαρμογες να υπαρχουν διαθεσιμες πλεον. iPhone και 4αρι κιολας ουτε καν για πολλους λογους οπως μικρη οθονη, παλια συσκευη για τετοια τιμη και ζορισματα με το iOS7.. Τα παραπανω σχολια που ειδα για τα WP, ειναι επιεικως απαραδεκτα για topic που μπηκατε να βοηθησετε καποιον να επιλεξει καποιο κινητο.. Δεν ειδα ουτε ενα τεκμηριωμενο σχολιο για ποιο λογο να μην παει σε windows phone και ειδικα οταν σε ενα μηνα βγαινουν τα 8.1.. Καλυτερα να λειπουν τα προκατειλλημενα σχολια, γιατι ειναι κριμα να παιρνουμε στο λαιμο μας εναν ανθρωπο που ειναι σε ερευνα αγορας.. 2
nokiamaniac Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Η αλήθεια είναι ότι είμαι σε έρευνα αγοράς και θέλω ένα καλό κινητό με μεγάλη οθόνη και Μπαταρια αφού πριν ένα μήνα αγόρασα το galaxy ace 3 που το σκότωσα χάνοντας τα μισά λεφτά .πολυ κακή μπαταρία είχε εντελώς χάλια.η κάμερα του δε μου άρεσε επίσης ήταν 5 mpx.αλλα με βάση τις γνώμες σας έκλεινα προς το note2 τώρα μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο.θελω όπως είπε ο φίλος καλή έρευνα αγοράς γιατί έχασα 90 ευρώ σε ένα μήνα και το κινητό που θα αγοράσω το θέλω για 2 χρόνια δε θέλω να την Πατησω πάλι.
kataramenos32 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μια χαρα θα σε καλυψει το Note 2 ολους τους τομεις
Skr1ll3x Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 @nokiamaniac επειδη υπηρξα ουκ ολιγες φορες σε ερευνα αγορας θα σε συμβουλευα το εξης.. Να μη κοιτας μονο σε ενα topic σε ενα insomnia.. Μπες και σε αλλα sites.. ξενα/ελληνικα.. δες βιντεακια απο γνωστους reviewer κινητων.. δες συγκριτικα.. σχηματισε μια εικονα σφαιρικη μονος σου και θα δεις οτι ο καλυτερος ανθρωπος για να σου πει τι θα παρεις ειναι ο ιδιος σου ο εαυτος.. Οπως ειπα ομως αυτο προυποθετει ψαξιμο/διαβασμα και βιντεακια.. Μη βιαστεις.. δεν σε κυνηγαει κανεις.. Καλη τυχη στο ψαξιμο και να το χαρεις οτι και αν επιλεξεις..
nokiamaniac Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 @nokiamaniac επειδη υπηρξα ουκ ολιγες φορες σε ερευνα αγορας θα σε συμβουλευα το εξης.. Να μη κοιτας μονο σε ενα topic σε ενα insomnia.. Μπες και σε αλλα sites.. ξενα/ελληνικα.. δες βιντεακια απο γνωστους reviewer κινητων.. δες συγκριτικα.. σχηματισε μια εικονα σφαιρικη μονος σου και θα δεις οτι ο καλυτερος ανθρωπος για να σου πει τι θα παρεις ειναι ο ιδιος σου ο εαυτος.. Οπως ειπα ομως αυτο προυποθετει ψαξιμο/διαβασμα και βιντεακια.. Μη βιαστεις.. δεν σε κυνηγαει κανεις.. Καλη τυχη στο ψαξιμο και να το χαρεις οτι και αν επιλεξεις.. ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου και επειδή είσαι ψαγμένος στα κινητά αν μπορείς πες και μια γνώμη για τα αρνητικά του blackberry z10.τα ψάχνω όλα πλέον μετά από αυτό που έπαθα με το μέτριο galaxy ace 3
Skr1ll3x Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν ειμαι ψαγμενος στα κινητα και ουτε κατα διανοια mobile expert.. Απλα οπως σου ειπα εχω κανει αρκετες ερευνες αγορας για διαφορα πραγματα.. Τους τελευταιους 2 μηνες εκανα για κινητα και κατεληξα να εχω παρει 3 lumia συσκευες. Το 1020 για μενα, το 925 για την κοπελα μου (η οποια μετα απο 2 χρονια android το λατρεψε για την camera του, τις εφαρμογες που χρησιμοποιουσε τις εχει και σε αυτο, το μονο που θα θελε παραπανω ειναι περισσοτερες επιλογες στα free games του store).. και ενα 620 για τη μανα μου σαν πρωτο της smartphone, που για ~100 ευρω ειναι υπερευχαριστημενη.. πολυ καλη camera για 5mp, ευκολο σε χρηση, και ολες οι socialmedia εφαρμογες που μπορει να χρειαστει.. iPhone δεν τα προτεινω καν ουτε σε ατομα που εχουν ανεση οικονομικη, εκτος και το θελουν σαν κοσμημα.. Αν το θες για κοσμημα και επιδειξη τοτε ναι ειναι κοσμημα κατασκευαστικα ενα iPhone 5s (οι προηγουμενες εκδοσεις δεν μου αρεσαν στο ματι).. σε ολα τα αλλα απλα υπαρχουν και πολυ καλυτερα κινητα με το μισο κοστος.. Android δεν ηθελα γιατι πολυ απλα δεν ειμαι στο τρυπακι του πειραγματος στα κινητα.. Εχουν περασει απ'τα χερια μου αρκετα android κολλητων.. S3, S4, Nexus 5, Note 3.. Χρυσο, γλυκο το play store αλλα εχει και πολυ σαβουρα μεσα για καποιον που θελει ενα κινητο για τα βασικα.. Εφαρμογες social media, browsing, φωτογραφιες.. Ειμαι ανθρωπος που παιρνει ενα κινητο και το κραταει για 3-5 χρονια.. Δεν αλλαζω καθε χρονο.. και ηθελα κατι που ξερω οτι θα το χω για μεγαλη διαρκεια, με αψογη φωτογραφικη (μιας και το ειχα παραπονο με τις φωτογραφικες των κινητων και τις θολουρες) και να μην κολλαει γενικοτερα.. Με βαση τις δικες μου αναγκες αλλα και των προσωπων που ανεφερα οτι τους πηρα Lumia, αυτα πληρουσαν αυτες τις προδιαγραφες. Για ανθρωπους οπως ενας εκ των στενων μου φιλων εχει πλεον nexus 5, και πειραζει συνεχεια το κινητο του αλλαζοντας roms κτλ κτλ, εκει δεν μπορεις να προτεινεις Lumia.. Τον φρικαρουν οι φωτογραφιες και τα βιντεο που βλεπει στα 1020/925, επισης τρελαινεται για το ποσο ταχυτητατο λειτουργικο ειναι.. αλλα το οτι δεν μπορει να πειραξει το κινητο και τις εφαρμογες του ειναι κατι που δεν θα τον εκανε ποτε να παρει Lumia.. Για BlackBerry δεν εχω ψαξει ποτε μιας και δεν μου γεμιζαν το ματι σαν εμφανιση ουτε σαν λειτουργικο.. Με μια γρηγορη αναζητηση που εκανα μολις στο gsm, βλεπω 4.2 οθονη.. παρομοια σε μεγεθος με το iPhone.. μεγαλειο μειον αν το θες για διαβασμα.. Μετρια φωτεινοτητα. Κακη μπαταρια επισης, απ'οτι λενε σε πολλα comments απο κατω.. Και χρειαζεται αναβαθμιση λογισμικου για να μπορεις να κατεβαζεις καποιες εφαρμογες απο android.. Smooth λειτουργικο γενικα απ'οτι λενε.. δεν το χω δουλεψει ποτε για να εκφερω γνωμη, (ενω android και WP εχω δουλεψει) Ισως θα ηταν καλυτερα να σου πει και καποιος αλλος τα + και τα - του συγκεκριμενου κινητου.. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2014 από Skr1ll3x
nokiamaniac Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Αν είχα την οικονομική άνεση ίσως έκλεινα προς το 5s.τα Nokia είναι τα καλύτερα κινητά αλλά με προβληματίζει αν υπάρχουν εφαρμογές για τα win8.το είδα το 925 τέλειο είναι αλλά δυστυχώς κάτω από 300 ευρώ με τα μεταφορικά μαζί πουθενά.
Skr1ll3x Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/devices.eg?pageIndex=1&435=on&436=on&428=on&434=1320_434&661=2542_661&selectedCategoryId=93&attributeToSort=5 αν ενδιαφερεσαι για το 925 το χουν εδω σε προσφορα ακομα.. πριν 2 βδομαδες απο Γερμανο το πηρα και εγω για την κοπελα μου..
chrisxkar Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Note 2, αν ο σκοπος του κινητου σου ειναι το διαβασμα και θες μεγαλη οθονη.. Lumia 925 ή 1020 (αν διαθετεις λιγα παραπανω), για αψογες φωτογραφιες, καλη κατασκευη και smooth λειτουργικο.. To 1320 δεν το προτεινω γιατι εχει μικρη αναλυση για 6αρα οθονη, 8gb, και 5mp camera χωρις OIS Το μονο ελλατωμα που βλεπω στα Lumia που ανεφερα ειναι η σχετικα μετρια αυτονομια τους σε βαρια χρηση.. Μεχρι και το store που κατακρινοταν, εχει ανεβει παρα πολυ με ολες τις δημοφιλης εφαρμογες να υπαρχουν διαθεσιμες πλεον. iPhone και 4αρι κιολας ουτε καν για πολλους λογους οπως μικρη οθονη, παλια συσκευη για τετοια τιμη και ζορισματα με το iOS7.. Τα παραπανω σχολια που ειδα για τα WP, ειναι επιεικως απαραδεκτα για topic που μπηκατε να βοηθησετε καποιον να επιλεξει καποιο κινητο.. Δεν ειδα ουτε ενα τεκμηριωμενο σχολιο για ποιο λογο να μην παει σε windows phone και ειδικα οταν σε ενα μηνα βγαινουν τα 8.1.. Καλυτερα να λειπουν τα προκατειλλημενα σχολια, γιατι ειναι κριμα να παιρνουμε στο λαιμο μας εναν ανθρωπο που ειναι σε ερευνα αγορας.. κοιταξε τα wp ειναι ο αρισμος του value for money απο αποψη hardware τωρα για τα υπολοιπα ,το market εχει ενα σχετικο περιορισμο ισως οχι οπως παλια αλλα παλι ειναι λιγο πισω,τα free apps ειναι πολυ κακοφτιαγμενα επειδη τα βλεπω ανα περιοδους.και το κυριοτερο για μενα ειναι οτι οταν το ειχα κανει εγω jailbreak μου βγηκε η παναγια εχει καιρο βεβαια και μπορει να βελτιωθηκε απο τοτε αλλα ειναι πραγματα που τα θυμαμαι και διαολιζομαι.και οσο αφορα σπασμενα αpps ειχε μεχρι προσφατα το freedom marketplace το οποιο σταματισε προσφατα να λειτουργει οποτε η μονη επιλογη ειναι download apo pc. Για το tweaking τωρα αμα δεν ξερεις τι κανεις η μαλακια γινεται ευκολα γιατι δεν ειναι οτι ποιο ευκολο να μπαινεις στο registry και αν ευχεσαι οτι πειραξες το σωστο value, εγω προσπαθησα να ανεβασω την ενταση του ηχειου και του ακουστηκου και ναι μεν τα ειχα καταφερει αλλα απο τοτε δεν μπορουσα να χαμηλωσω την ενταση του ακουστηκου και ειχα ξεχασει και ποιο value ηταν οποτε το αφησα ετσι... θα μπορουσαν να ειναι παρα πολυ δυνατοι ανταγωνιστες αλλα μπηκαν σε μια ηδη πνιγμενη αγορα και δεν βρηκαν αρκετους developers για να τα αναδηξουν
nokiamaniac Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Το 4s με iOS 7 είναι πολύ αργό για αυτό δε μου το προτείνει κανείς;πάντως χαριτολογώντας θέλω να πω ότι μάλλον λάθος θέμα άνοιξα αφού το πραγματικό ερώτημα έπρεπε να ήταν πως αγοράζω με δόσεις το 5 s χωρίς πιστωτικη; Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2014 από nokiamaniac
kataramenos32 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Το 4s με iOS 7 είναι πολύ αργό για αυτό δε μου το προτείνει κανείς;πάντως χαριτολογώντας θέλω να πω ότι μάλλον λάθος θέμα άνοιξα αφού το πραγματικό ερώτημα έπρεπε να ήταν πως αγοράζω με δόσεις το 5 s χωρίς πιστωτικη; Η μας κοροιδευεις τωρα η εγω ειμαι καχυποπτος.Ετσι οπως το λες iphone ηθελες απο την αρχη.Το 4s δεν σου το προτεινει κανεις γιατι εχει πεθανει σαν συσκευη πως το λενε πιο απλα.Απο την αλλη πολυ θα ηθελα να σε δω να διαβαζεις pdf σε 4αρα οθονη...
nokiamaniac Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Όχι δεν έχω προκατάληψη πείτε μου με επιχειρήματα τι να αγοράσω και είμαι οκ.απλα έχω ζαλίστει λίγο και είναι λογικό αφού δεν είμαι power user και δε ξέρω πολλά .γι αυτό και είμαι στo insomnia.
kataramenos32 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Όχι δεν έχω προκατάληψη πείτε μου με επιχειρήματα τι να αγοράσω και είμαι οκ.απλα έχω ζαλίστει λίγο και είναι λογικό αφού δεν είμαι power user και δε ξέρω πολλά .γι αυτό και είμαι στo insomnia. Σε ολοκληρο το θεμα σου εχουμε παραθεσει ενα βουνο επιχειρηματα ο καθενας για το ποια συσκευη σου αρμοζει για την καθε περιπτωση χρησης.Δεν ειναι δυνατον να μην διαβασες κανενα!
haHa Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Όχι δεν έχω προκατάληψη πείτε μου με επιχειρήματα τι να αγοράσω και είμαι οκ.απλα έχω ζαλίστει λίγο και είναι λογικό αφού δεν είμαι power user και δε ξέρω πολλά .γι αυτό και είμαι στo insomnia. Διαβασε ενα review του lg nexus 5 των 326€ ή ενα review του lg g2 των 348€ (οχι μονο απο ελληνικα site, αλλα απο μεγαλα, διεθνη site*). Θα δεις οτι το συγκρινουν μονο με το iphone 5s σε επιδοσεις κλπ και λενε οτι βεβαια οτι εχουν το πλεονεκτηματα της αισθητα καλυτερης και μεγαλυτερης οθονης που τα καθιστα πολυ πιο πρακτικα για χρηση ως smartphone. Προσθεσε σε αυτα οτι το iphone 5s κοστιζει σχεδον τα διπλα χρηματα απο αυτα τα κινητα και θα καταλαβεις οτι δεν χρειαζεται να γραφουμε λιστα επιχειρηματων για κατι τοσο προφανες.. Το iphone 4s ειναι αστειο μονο και μονο που ειναι στην συζητηση. * μερικα ακομα review(μονο και μονο απο τους τιτλους καταλαβαινεις οτι ειναι εξαιρετικη αγορα): Nexus 5 review: the best phone $350 can buy Google Nexus 5 Review Nexus 5 Review: Flagship hardware for half the price It's half the price of everything that competes with it. The gorgeous 445ppi display has bright, accurate colors. Mature, all-black good looks without any "faux" nonsense. Real care was put into things like the contrasting matte/glossy materials and round earpiece. The Snapdragon 800 SoC, LTE connectivity, and 802.11ac Wi-Fi are all nice speed upgrades from last year. KitKat is fast, sleek, helpful, and pretty. LG G2 review
alxlightning Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ειχα note2 για 8 μηνες και ειναι ουμπερια κινητο (το σκοτωσα και πηρα το 3). Μετρια καμερα σε χαμηλο φωτισμο-το μονο του κακο που εντοπισα.Και τα νοκια ειναι κουλ κινητα. Αποκλεισε το αηφον, και τσεκαρε τι σου αρεσει πιο πολυ, καποιο νοκια η το νοουτ. Στην τελικη οπως λες κι εσυ δεν εισαι power user, τα βασικα apps τα εχει πλεον και το wp, δεν εχεις λογο ανησυχιας. Οποτε μου φαινεται διαλεξε καθαρα με αισθητικα κριτηρια και ποιο νιωθεις πιο ανετα στο χερι σου. ΟΧΙ ΑΗΦΟΝ
Προτεινόμενες αναρτήσεις