Προς το περιεχόμενο

iphone 4s 8gb η note 2 η κάποιο lumia?

nokiamaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα.

Στα 300 ευρώ από σκρουτζομάγαζα κοστίζει το καθένα

. Eίναι στην ίδια δηλαδή τιμή.ποιό να επιλέξω?

Από μπαταρία τα έχει δοκιμάσει κανείς?

Η μεταπωλητική αξία δε με ενδιαφέρει γιατί θα το κρατήσω αφού αν το πουλήσω σε ένα χρόνο ή δε θα το πάρει κανένας ή θα δοθεί σε εξευτελιστική τιμή δηλαδή χάνω τα λεφτά μου ,δε με συμφέρει.Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από nokiamaniac
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Διαφορετικα εντελως.Απορω πως κατεληξες σε τετοια συγκριση.Τεσπα.<br>

Νοτε 2 απο μενα και λογο μπαταριας αλλα και γενικα.

Τωρα ειδα το lumia..μαλλον για κανα 925 σε βλεπω.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα android μου έτυχε να προσπαθώ να διαβάσω ένα βιβλίο σε PDF και το κινητό να λαγκαρει συνεχώς και παράτησα το διάβασμα και έσβησα το αρχείο.μου χει τύχει σε galaxy ace 3 και από τα tablet σε nexus 7 2013.γι αυτό θέλω τη γνώμη σας στα 300 ευρώ σε σκρουτζομαγαζο τι να πάρω και από ποιο κατάστημα γιατί μερικά δεν είναι γνωστά.

Επεξ/σία από nokiamaniac

• Moderators

Ε αν θελεις να διαβαζεις βιβλια το Νοτε ειναι μονοδρομος και μονο οθονης. Ακομα κι αν λαγκαρει (που δε λαγκαρει) η εμπειρια θα ειναι σαφως καλυτερη απο το να προσπαθεις να διαβασεις στην οθονουλα του iphone. 

Οσο για τα μαγαζια του σκρουτζ δες στο αντιστοιχο pinned thread :)

Τα windows τα έχει δουλέψει κανείς.η σειρά lumia αξίζει?διαβασα κάπου ότι το φτηνό το 520 και κάποια αλλά μοντέλα κολουσαν και είχαν πρόβλημα με την αφή.να ήταν το πρόβλημα σε μια συγκεκριμένη παρτίδα?

Καταρχήν κατά τη γνώμη μου το iphone φεύγει εκτός...

Τώρα για note 2 και lumia.....μέχρι 300ε note 2, αλλιώς 360ε nokia 1320...πέρα από τιμή είναι ισάξια πάνω κάτω.

Τεράστια και τα δύο πω πω...!!

Άμα θες pdf και διάβασμα κτλ τότε άνετα και τα δύο το κάνουν δεν το συζητάμε καθώς και μπαταρία..

Καταρχήν κατά τη γνώμη μου το iphone φεύγει εκτός...

Τώρα για note 2 και lumia.....μέχρι 300ε note 2, αλλιώς 360ε nokia 1320...πέρα από τιμή είναι ισάξια πάνω κάτω.

Τεράστια και τα δύο πω πω...!!

Άμα θες pdf και διάβασμα κτλ τότε άνετα και τα δύο το κάνουν δεν το συζητάμε καθώς και μπαταρία..

ευχαριστώ μάλλον θα απο κλείσω το iphone

Σε αυτά τα λεφτά Note 2. Για παραπάνω λεφτά το συζητάμε. Το Iphone θα άξιζε να το αγοράσεις μονο και μονο για να έχεις την ευτυχία να το διαλύσεις με βαριοπούλα. Για τα wp δεν μπαινω καν σε διαδικασία να σχολιάσω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...