DeKaLoUdiS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Εχω πρόβλημα στην οθόνη μου!Τι λέτε να είναι, inverter,backlight ή πρόβλημα στην τροφοδοσία? Αξίζει να επισκευαστεί? Εχω πρόβλημα στην οθόνη μου!Τι λέτε να είναι, inverter,backlight ή πρόβλημα στην τροφοδοσία? Αξίζει να επισκευαστεί? IMG_20140228_180911.jpg IMG_20140228_180723.jpg εβαλα τα laptop μπροστα για να καταλαβετε τη διαφορα σε φωτεινοτητα.εχω δοκιμασει και διαφορετικα καλωδια τροφοδοσιας και vga.
shadow_man Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δε πρέπει να είναι το inverter Βαγγέλη, ίσως κανά πυκνωτάκι
DeKaLoUdiS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δε πρέπει να είναι το inverter Βαγγέλη, ίσως κανά πυκνωτάκι λες ε? 1
Roger Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Πολλα πυκνωτακια, σε αλλες περιπτωσεις καμμενα τρανζιστορακια,
DeKaLoUdiS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Πολλα πυκνωτακια, σε αλλες περιπτωσεις καμμενα τρανζιστορακια, παει για ανακυκλωση δηλαδη?
veteranos123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Κατά πάσα πιθανότητα έκαψε το inverter αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να ο φτιάξεις.
SPANK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Βασικά πολυ πιθανόν να ειναι πυκνωτές μεσα στο τροφοδοτικό , εχω φτιάξει αρκετές τετοιες οθόνες με παρόμοιες περιπτώσεις θα σου έλεγα δηλαδή αν μπορεις μονος σου η εχεις καποιον φίλο να την κοιτάξει
DeKaLoUdiS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Βασικά πολυ πιθανόν να ειναι πυκνωτές μεσα στο τροφοδοτικό , εχω φτιάξει αρκετές τετοιες οθόνες με παρόμοιες περιπτώσεις θα σου έλεγα δηλαδή αν μπορεις μονος σου η εχεις καποιον φίλο να την κοιτάξει τι κοστος εχει πανω κατω αν παω σε εξωτερικο service και δεν το κοιταξω μονος μου?
SPANK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Οι πυκνωτές σαν κόστος αν πεις θα αλλάξεις 3 εχουν γύρω στα 3 euro (εξαρτάται απο τους πυκνωτές μπορει να δώσεις και 30 λεπτα για τον καθένα) , τωρα για εργασία δεν ξέρω ποσο θα σου πάρουν αλλα φαντάζομαι 20 30 euro
Roger Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μεχρι 40€ συνολο,αξιζει να δοθουν για τετοιες περιπτωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα