Προς το περιεχόμενο

Ο Πούτιν ξεκινά τον πόλεμο στην Ουκρανία

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Πούτιν πάγωσε μόνο τις εισαγωγές;

Θα συνεχίσουν να εξάγουν Ρωσσίδες;

Ρωσιδες αναλογικα με τον πληθυσμο ειχαν εξαχθει λιγες ,η Ρουμανια ειναι τοπ στον τομεα και επονται  οι υπολοιπες  χωρες   με παρομοια προιοντα  :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Άμα ακούς, για "μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις" της αντιπολίτευσης και πάνε λίγες δεκάδες ανθρώπων...

Γι' αυτό παιδιά, κοντινά πλάνα να φαινόμαστε πολλοί! :-D

• Like 1

Και ενα ενδιαφερον αρθρο σχετικα με τις επιπτωσεις του μεγαλοιδεατισμου και τις οικονομικες κυρωσεις  στην Ρωσια   σε σχεση με τις συνεπειες στον ελληνικο τουρισμο .

Φανταστειτε το  σε πολυ μεγαλη κλιμακα  αντιστροφως αναλογη του μεγεθους της χωρας  για την περιπτωση μας   για να καταλαβατε την εικονα  σε σχεση με οικονομικους "τσαμπουκαδες "  που ονειρευονταν καποιοι και αλλες παρομοιες φαντασιωσεις.

Link.png Site: Το Labirint, τα κανόνια των Ρώσων και οι Έλληνες ξενοδόχοι

Ο χειμωνας πλησιαζει εκει να δεις τσαμπουκαδες.

Οσο για τις κυρωσεις, ο μονος αληθινα κερδισμενος θα ειναι το ΔΝΤ, γιατι μια, μια οι οικονομιες πολλων χωρων θα τιναζουν τα πεταλα.

Ο κοντος φροντισε να κανει τις καβατζες του,οι υπολοιποι ας προσεχαν που βαζουν τις υπογραφες τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσο για τις κυρωσεις, ο μονος αληθινα κερδισμενος θα ειναι το ΔΝΤ, γιατι μια, μια οι οικονομιες πολλων χωρων θα τιναζουν τα πεταλα.
Ο κοντος φροντισε να κανει τις καβατζες του,οι υπολοιποι ας προσεχαν που βαζουν τις υπογραφες τους.

Στο ΔΝΤ ειναι και τα BRICS μετοχοι και ο μισος πλανητης .Δανεια δινουν οι χωρες σε αλλες χωρες δεν ειναι ενας κυριος με μαυρα κερατα χοντρος και παιρνει τα λεφτα για την παρτη του ...

Επισης εδω θα ειμαστε μολις ο δικος  σου μοναρχης αρχισει τις κωλοτουμπες  και τις οπισθοχωρησεις να δω τι θα βρεις να πεις .

Αν και εικαζω, θα πεις οτι ειναι αλλο ενα σχεδιο του καπιταλισμου και του διεθνους σιωνισμου εναντια στον Ελληνισμο ,την ορθοδοξια και το ξανθος γενος διοτι πολυ απλα ειστε τσακωμενοι με  κοινη λογικη , τον ορθολογισμο και βλεπεται παντου φαντασματα . 

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1

Είναι πολύ απλοϊκό αυτό που λες.

Πρώτον οι Ρώσοι δεσμευονται με πολυετεις συμφωνίες, τόσο όσον αφορά τις τιμές αλλά και ποσότητες. Αν δε τις τηρήσουν πολύ απλά θα γονατίσουν από τις ρητρες.

Δεύτερον, ποιος σου λέει ότι οι Πέρσες μετά από σαράντα χρόνια αποκλεισμού, δε θα πουλήσουν;

Τρίτον, ποιος σου λέει ότι ο ΟΠΕΚ δε θα αυξήσει τη παραγωγή και δε θ ρίξει τις τιμές, ξέρεις τις συνέπειες της πράξης αυτής;

Τέταρτον, θα δεις "άμεση" εξαγωγή των κοιτασμάτων σε Ισραήλ, Κύπρο, Ελλάδα και αλλού(σχιστολιθικα).

Πέμπτον, ο Πούτιν έπαιξε πολύ γρήγορα και άτσαλα το χαρτί της ενέργειας, σπρώχνοντάς έτσι την Ευρώπη σε αναζήτηση εναλλακτικών παροχων κ νέων πηγών ενέργειας.

Πώς τον βλέπεις τον χειμώνα λοιπόν;

Αν οι Ευρωπαίοι ελαττώσουν εισαγωγές ενέργειας, έχει την ανάλογη οικονομία η Ρωσία να αντεπεξέλθει; μιας και έρχεται ο χειμώνας και ο Πούτιν τιμωρεί τους δυτικούς, διακόπτοντας εισαγωγές τροφίμων, μπορείς να κοιτάξεις λίγο κλιματολογικες συνθήκες στη Ρωσία και να μου πεις, πώς θα αντικαταστησει τις εισαγωγές; από την(δυτικά ελεγχόμενη) Αφρική; λένε ότι ο Πούτιν θα απαγορεύσει τις ξένες πτήσεις πάνω από τη Ρωσία, αν κάνει το ίδιο η Ευρώπη;

• Like 1

Και εδω  η ευθραστη  οικονομια της Ρωσιας που με μαθηματικη ακριβεια θα την τιναξει στον αερα  αν συνεχισει ετσι  και θα σημανει το τελος του και ο βαθμος εξαρτησης απο την Ευρωπη και την δυση  .

Αυτο σημαινει πως σε παγκοσμιοποιημενο οικονομικο  περιβαλλον  οι κουτσαβακισμοι περιφερειακων δυναμεων   εχουν  ημερομηνια ληξης . :

Link.png Site: Γιατί πέφτει το ρούβλι;

Εδω ο νεος τσαρος :

Link.png Site: Η κρυφή δύναμη του Πούτιν

Στο ΔΝΤ ειναι και τα BRICS μετοχοι και ο μισος πλανητης .Δανεια δινουν οι χωρες σε αλλες χωρες δεν ειναι ενας κυριος με μαυρα κερατα χοντρος και παιρνει τα λεφτα για την παρτη του ...

Επισης εδω θα ειμαστε μολις ο δικος  σου μοναρχης αρχισει τις κωλοτουμπες  και τις οπισθοχωρησεις να δω τι θα βρεις να πεις .

Αν και εικαζω, θα πεις οτι ειναι αλλο ενα σχεδιο του καπιταλισμου και του διεθνους σιωνισμου εναντια στον Ελληνισμο ,την ορθοδοξια και το ξανθος γενος διοτι πολυ απλα ειστε τσακωμενοι την κοινη λογικη , τον ορθολογισμο και βλεπεται παντου φαντασματα . 

Με τον ορθολογισμο τον δικο σας φτασατε ως εδω,πιστευοντας οτι δεν υπηρχε περιπτωση ο Πουτιν να προσαρτησει την Κριμαια και οτι το θεμα της Ουκρανιας θα εχει κλεισει υπερ της Δυσης πριν το τελος του καλοκαιριου.
Υπολογισμοι του κ@λου οπως και ο ορθολογισμος της καταστροφης που αποτελει το σημα κατατεθεν της συμμοριας διχως συνορα.
Οσο για τον Πουτιν δεν ειναι ηγετης μου, για να καμαρωνω εγω ή να φοβαμαι μηπως και υπαρχει περιπτωση να αρχισει τις κωλοτουμπες.Οι δικοι μου ηγετες, που ειναι ηγετες μου χωρις την θεληση μου, απο κωλοτουμπες αλλο τιποτα.
Τουλαχιστον ομως με παρηγορει οτι και ο δικος σου ηγετης,μια που συμπεριφερεσαι σαν Αμερικανος,θα πρωταγωνιστουσε ανετα στην ταινια ο ηλιθιος και ο πανηλιθιος.

Slverado οτι να'ναι  δεν περιμενα κατι αλλο...Η συμμορια χωρις συνορα ειναι σαν τους γιατρους χωρις συνορα?

Δηλωσεις Draghi πριν απο λιγο :

Link.png Site: Ντράγκι: Οι γεωπολιτικές εντάσεις δυσχεραίνουν την ανάκαμψη

Με τον ορθολογισμο τον δικο σας φτασατε ως εδω,πιστευοντας οτι δεν υπηρχε περιπτωση ο Πουτιν να προσαρτησει την Κριμαια και οτι το θεμα της Ουκρανιας θα εχει κλεισει υπερ της Δυσης πριν το τελος του καλοκαιριου.

Υπολογισμοι του κ@λου οπως και ο ορθολογισμος της καταστροφης που αποτελει το σημα κατατεθεν της συμμοριας διχως συνορα.

Οσο για τον Πουτιν δεν ειναι ηγετης μου, για να καμαρωνω εγω ή να φοβαμαι μηπως και υπαρχει περιπτωση να αρχισει τις κωλοτουμπες.Οι δικοι μου ηγετες, που ειναι ηγετες μου χωρις την θεληση μου, απο κωλοτουμπες αλλο τιποτα.

Τουλαχιστον ομως με παρηγορει οτι και ο δικος σου ηγετης,μια που συμπεριφερεσαι σαν Αμερικανος,θα πρωταγωνιστουσε ανετα στην ταινια ο ηλιθιος και ο πανηλιθιος.

Σιλβεραντε το σκ λένε ότι θα εισβάλει η Ρωσία για ειρηνευτικους λόγους. Τη στιγμή που μιλάμε, 2 πόλεις, σε ολόκληρη την Ουκρανία, ελέγχονται από τους αποσχιστες του Πούτιν. Είναι προς το συμφέρον μας, η προσάρτηση της κριμαιας και η εισβολή που λέγεται ότι θα λάβει χώρα;

Καταραμένε Πουτιν.

Πανω που εβλεπα την αναπτυξη να ερχεται (φτιαξανε μπασκετ διπλα απο το σπιτι μου, ο γειτονας επαναπροσελαβε κηπουρο γιατι τα δεντρα του μεγάλωναν ανομιομορφα και του την εσπαγε) κανεις εμπαργκο τα ροδακινα και τα πορτοκαλια μας...

Κερατα, που να σου καρφωσουν αμερικανικη σημαια στον ταφο σου.

Γκοντ μπλες αμερικα!

φατε ροδακινα τωρα και λοιπα προιοντα που θα σαπισουν εδω αντι να γινουν εξαγωγη , στειλτε και ευχαριστηριες επιστολες στις μαριονετες πολιτικους

φατε ροδακινα τωρα και λοιπα προιοντα που θα σαπισουν εδω αντι να γινουν εξαγωγη , στειλτε και ευχαριστηριες επιστολες στις μαριονετες πολιτικους

ίσως θα έπρεπε να καθόμαστε στα 4 κάθε που κάποιος ζητάει κάτι ή έχουμε το φόβο του κάθε ροδακινά .

Αν ο ροδάκινας είναι έξυπνος κ σωστός, θα βρει να τα δώσει, ειδάλλως έτσι κι αλλιώς καταδικασμενος ήταν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...