Plug Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Αν (αν το τονίζω) γίνει κάποια στραβή στην Ουκρανία, είναι απλώς "πολύ μακράν" για να γίνει η παραμικρή παρέμβαση-επέμβαση. Εδώ, που οι Βαλτικές χώρες και η Πολωνία, που ανησυχούσαν (κακώς κατά την γνώμη μου), η υποτιθέμενη ενίσχυση των Νατοϊκών δυνάμεων ήταν καθαρά συμβολική και δεν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς. Βλέπε χρεωκοπία (ΗΠΑ, Αγγλία και η εντελώς παράλογη Γαλλία) κλπ. Η Γερμανία, καμία όρεξη δεν έχει, ούτε την θέληση, ούτε το ηθικό σθένος. Οπότε... Κοίτα, οι Ρώσοι πέρα από τα gru, έχουν και άλλη εμπλοκή, αποστολή αρμάτων, πυροβολικού, πεπ κλπΚάπου διάβασα και για μκ τμήματα εντός Ουκρανίας κ προσπάθεια αποκοπής του ουκρανικου στρατού. Η Ρωσία μπορεί να κόψει την Ουκρανία στα 2 και ως είπες να μην κουνηθεί κανείς. Γιατί όμως; γιατί συμφέρει. Την επομένη θα γεμίσει η δυτική Ουκρανία αντιβαλλιστικα ραντάρ και Νατοικες βάσεις. Αν ήσουν ο Πούτιν, θα το ήθελες αυτό; Αν ήσουν Πούτιν, θα ήθελες να χάσεις κάθε επαφή με πολιτισμό και Ευρώπη; θα ήθελες να καταδικάσεις το λαό σου, για δεύτερη φορά σε ασιατική/μογγολικη κατοχή; Φώτη, άραξε λίγο.. Δε πολύ κατάλαβες τι είπε ο λονγκ τομ κι Άρχισες να φωνάζεις για δεύτερη φορά. Δες λίγο τι έγραψε πιο ψύχραιμα. Επίσης, δε χρειάζεται αντίρωσικο μένος. Εντάξει, μπορεί να μην έχουμε τπτ κοινό με τους σ(κ)λάβους, μπορεί να έχει πέσει η ΨΕ σύννεφο αλλά δε χρειάζεται λύσσα. πάντα ως τροφή για τα κανόνια και τις λογχες χρησίμευαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Πάντως δεν έχουμε τίποτα κοινό ούτε με τις Η.Π.Α ούτε με τους πάλαι ποτέ Φράγκους έτσι;Επίσης το να φωνάζουμε ότι η Ρωσία είναι αδύναμη και με απαρχαιωμένο στρατό (μπορεί και να είναι έτσι δεν αμφιβάλλω) αυτό δεν αναιρεί μία πραγματικότητα.Ο Πούτιν μέχρι στιγμής παίρνει ότι θέλει και όταν το θέλει.Τώρα αν αυτό γίνεται με σφεντόνες ή υπό τον φόβο της δύναμης του Ρωσικού στρατού νομίζω ότι είναι προφανές.Αν είχε απαρχαιωμένο στρατό η κοινή λογική λέει ότι ούτε αυτός θα έκανε επεκτατικές κινήσεις τόσο απροκάλυπτα ούτε οι άλλοι θα το επέτρεπαν.Να πω ακόμα μία φορά ότι κατά την γνώμη μου η ισχύς των χωρών που διαθέτουν στοιχειώδη σοβαρότητα έγκειται στα όπλα που έχουν και δεν μπορούν να ξέρουν οι υπόλοιποι.Παρόλο που μισώ οτιδήποτε στρατιωτικό(τα όπλα μόνο δυστυχία φέρνουν)είχα την τύχη/ατυχία να υπηρετήσω σε (δεν ξέρω πως ακριβώς να το εκφράσω) αλλά θα το ονομάσω απόρρητη θέση.Δεν μπορεί κανένας να φανταστεί ούτε καν τι διαθέτει η Ελλάδα κρυμμένα μέσα σε βουνά σκαμμένα τόσο σε προμήθειες όσο και σε όπλα.όσοι ξέρουν για τις προμήθειες τι είναι τα Σ.Υ.Ν.Υ.Π.Ε.Θ μπορούν να βγάλουν τα κατάλληλα συμπεράσματα όσο για τα όπλα δεν μπορώ να μιλήσω καν.Αν ισχύουν αυτά για μία χώρα σαν την Ελλάδα κάνω την αναγωγή του τι μπορεί να συμβαίνει σε μία χώρα σαν την Ρωσία, και βγάζω τα κατάλληλα συμπεράσματα έστω και αν δεν έχω τις γνώσεις του long tom.Είναι αστείο να πιστεύει κανείς ότι ο εξοπλισμός μας είναι μόνο αυτός που βλέπαμε στις μονάδες που υπηρετούσαμε.Φανταστείτε λοιπόν ότι το ίδιο ισχύει και για την Ρωσία και την κάθε Ρωσία. Τεσπα τίποτα άλλο προς το παρόν επ' αυτού, ο καθένας έχει περιχαρακωθεί στις απόψεις του και δεν αλλάζει.Και για να το κλείσω όχι δεν είμαι φιλορώσος ίσα ίσα που ο Πούτιν μου προκαλεί αηδία. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2014 από man of steel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Χρειάζεται μένος με τους Ρώσους. Αν πολεμήσει με την Αμερική πάει η apple, θα πούμε το iphone-iphonaki, θα πάει στο 2000αρο με την μαύρη αγορά του πολέμου και βγαίνει και το iphone6 τώρα. Μην του απελείτε την Αμερική με τους αρκουδορώσους γιατι θα παει να τους σφάξει Εδώ συζητάμε μία πολύ ανησυχητική κατάσταση που πάει να ξεκινήσει για ακόμα μία φορά στην Ευρώπη.Γνώμη μου είναι ότι να την λέμε σε κάποιον προσωπικά δεν προσφέρει τίποτα.Όσο μη κομψή ήταν η "επίθεση" του Φώτη στον long tom άλλο τόσο άκομψη μοιάζει και η δική σου.Επίσης παρακολουθώντας τα διάφορα topic εδώ μέσα και βλέποντας φωτό από διάφορες χώρες και αξιοθέατα που στέλνει ο συγκεκριμένος ανά βδομάδα έχω την εντύπωση ( μπορεί να κάνω και λάθος) ότι και 5.000 ευρώ να έφτανε το iphone αν ακόμα το επιθυμούσε δεν θα είχε πρόβλημα να το αποκτήσει.Και εγώ "ζηλεύω" αλλά δεν το γυρνάω επί προσωπικού.Δεν προσφέρει τίποτα στο νήμα και δεν θα βγάλουμε άκρη ποτέ.Πάμε λοιπόν παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Οι ένοπλες δυνάμεις μιας χώρας είναι η προέκταση της διπλωματίας τους. Η ισχύς, δεν έχει να κάνει με το πόσα κ τι κανόνια έχει κάποιος αλλά με το αν προτίθεται να τα χρησιμοποιησει. Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή ίσως αναγκαστούν και οι άλλοι να τα χρησιμοποιησουν. Να φανταστώ ότι αν οι "Τουρκοφωνοι" της Θράκης θελήσουν Ένωση με τη Τουρκία και πάρουν τα όπλα, δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα, αφού και ο μάγκας "Ερντογάν", ότι θέλει, το παίρνει. Έτσι δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Νεο κυμα κυρωσεων : Site: Ουάσιγκτον: Νέες κυρώσεις κατά Ρωσίας Πηγή: www.lifo.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 "The question is will they make the desired impact - hitting President Putin where it hurts, and getting him to "de-escalate" his actions in Ukraine." Πηγή: Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Εχουμε αλληλοκατηγοριες σχετικα με την πτωση του Μαλαισιανου αεροσκαφους, αν αποδειχτει οτι καταριφθηκε θα εχουμε δραματικες εξελιξεις . Site: Συνετρίβη μαλαισιανό Boeing με 295 επιβαίνοντες στην Ουκρανία - Πληροφορίες για κατάρριψη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Είναι να μην κλείσεις αεροπλάνο με Malaysian αυτό τον καιρό. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Καλα κανουν οι Αμερικανοι με τις κυρωσεις στην Ρωσια.Το καθε τους βημα οδηγει στην αποδομηση της κυριαρχιας τους. Επιταχυνουν τις εξελιξεις που δυστυχως για αυτους θα εχει μονο εναν κερδισμενο,την Κινα. Και μια που αρχισαμε τις νες κυρωσεις παλι, <<συμπτωματικα >> Μαλαισιανο αεροσκαφος καταριφτηκε απο ... Τι βολικα που ειναι τα πραγματα για καποιους για να συνεχισουν να κανουν αυτο που ξερουν καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Και κάπως έτσι ξεκινά ενα conspiracy theory Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Και κάπως έτσι ξεκινά ενα conspiracy theory Βεβαια με τους χαζους! Απο κεραυνο χτυπηθηκε... ναι... στα 10.000 m...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Ποιος θα φτασει πρωτος στο μαυρο κουτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Το αεροσκάφος ήταν αυτό που "χάθηκε" πριν λίγους μήνες... Δεν μπορώ να πω περισσότερα δυστυχώς... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Το αεροσκάφος ήταν αυτό που "χάθηκε" πριν λίγους μήνες... Δεν μπορώ να πω περισσότερα δυστυχώς... Μην πεις... Το πήραν οι εξωγήινοι δεν καταρρίφθηκε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 τι να πεις ρε πουστη μου... η φωτο ,που ειναι σε ολα τα δικτυα, δειχνει κ πτωματα αν προσεξεις *αν θεωρειται προκλητικη,να την εβαλω σποιλερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα