Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αποφάσισα τελικά να πάρω το htc one, θα πουλήσω το  iphone 4 16g, κ θα  βάλω τα υπόλοιπα, ΑΝ ξέρετε κάποιο κατάστημα που δίνει, κάλες τιμές σε μτχ,  μου λέτε  ευχαριστώ

Επεξ/σία από mao
Δημοσ.

εγώ στη θέση σου θα περίμενα το καινούργιο htc (25 Μαρτίου ανακοινώνεται) ή θα έπαιρνα lg g2. το one έχει "παλιώσει" κάπως 

Δημοσ.

εγώ στη θέση σου θα περίμενα το καινούργιο htc (25 Μαρτίου ανακοινώνεται) ή θα έπαιρνα lg g2. το one έχει "παλιώσει" κάπως 

Όντως είναι του 2013, αλλά ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη ναυαρχίδα του 2013. Αν το βρει  γύρω στα 400€ δεν είναι καθόλου άσχημη επιλογή. 

Δημοσ.

Ναι όντως πολύ ωραίο κινητό, στα 400 είναι μια χαρά και αν του αρέσει του παιδιού φυσικά να το πάρει! Εγώ απλά λέω :D

Δημοσ.

Καλά κανείς και επελεγεις το One.Αλλά καλύτερα να περιμένεις 1-2 μήνες γιατί σίγουρα θα πέσει η τιμή του τώρα που θα ανακοινωθεί το φετινό One.

• Like 1
Δημοσ.

απλα δεν αντεχω αλλο με το iphone 4 το εχω  3,5 χρονια   ! !  415 euro απο τα καταστηματα στο skroutz ,  100 euro διαφορα  περιπου με το g2 (16 g) , πιστευω οτι τα αξιζει....

Δημοσ.

Το htc υπερτερει μονο σε ποιότητα κατασκευής και φυσικα στο ηχείο. Προσωπικα δεν θα εδινα 100Ε παραπανω απο το g2 για το one. 

Παντως ειναι πανεμορφο το ατιμο το htc, στην θεση σου θα περιμενα για το καινουριο

• Like 1
Δημοσ.

απορω γιατι το ψαχνεις ???

LG G2 δαγκωτο, με χαοδες διαφορα οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη,  και με μια αναζητηση στο net θα  το δεις !!

Μονο η οθονη του G2 στις 5.2" και το μικρο μεγεθος (σε σχεση με την οθονη ) ειναι ΟΛΑ τα λεφτα !!

Δημοσ.

απλα δεν αντεχω αλλο με το iphone 4 το εχω  3,5 χρονια   ! !  415 euro απο τα καταστηματα στο skroutz ,  100 euro διαφορα  περιπου με το g2 (16 g) , πιστευω οτι τα αξιζει....

60€ διαφορά έχουν, όχι 100

Αν αξίζει ή όχι εσύ το κρίνεις

Δημοσ.

Στα 400 € πολύ τίμιο κινητό είναι το xperia z1 compact...21mp camera, μπαταρία που ξεχνάς να τη φορτίσεις και οθόνη που απο οποια γωνια και να την κοιτας δειχνει τελεια...και πολύ ωραιο design αν και αυτο ειναι θέμα γουστου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...