Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω κάποια DVD τα οποία θέλω να τα μετατρέψω έτσι ώστε να τα βλέπω στο iPad. Είναι σειρές και συγκεκριμένα το Terminator.

Τα ripαρα κανονικά και στη συνέχεια έκανα τη μετατροπή με το Handbrake σε Apple TV 3. Επέλεξα να έχει by default ελληνικούς υπότιτλους, όπως και έγινε, αφού παίζοντας το αρχείο που δημιουργήθηκε, με το VLC, υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξεις ποιον υπότιτλο θες. Στη δική μου περίπτωση είναι τα ελληνικά ή καθόλου.

Μέχρι στιγμής όλα καλά και ωραία.

Έβαλα το αρχείο στο iTunes με ένα απλό drag n drop και στη συνέχεια το συγχρόνισα με το iPad. Τόσο στο itunes, όσο και στο ipad δεν υπάρχει δυνατότητα να διαβάσει τους υπότιτλους οι οποίοι είναι ενσωματωμένοι στο αρχείο, αλλά όχι φυσικά καμένοι πάνω στην εικόνα.

1. Γιατί συμβαίνει αυτό; Παίζει να είναι τόσο μούφα;

2. Τι μπορώ να κάνω για να δω μία σειρά στο iPad χωρίς να πρέπει να κάνω phd στη μετατροπή αρχείων;

Ευχαριστώ. :)

Υ.Γ.: Ναι, έχω τα νεύρα μου γιατί έκανα 45 λεπτά να μετατρέψω το DVD και φαίνεται ότι πήγαν χαμένα.

Δημοσ.

Θα το δω...

Ευχαριστω.

Έβαλα το VLC στο iPad, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα πετάξω αρχεία μέσα για να παίξουν.

Μήπως ήρθε η ώρα για Jailbreak;

Δημοσ.

Θα το δω...

Ευχαριστω.

Έβαλα το VLC στο iPad, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα πετάξω αρχεία μέσα για να παίξουν.

Μήπως ήρθε η ώρα για Jailbreak;

άνοιξε το itunes

αφού ανοίξεις την καρτέλα του iphone και των εγκατεστημένων app

κάτω κάτω έχει τις διαθέσιμες εφαρμογές που δέχονται εισαγωγή και εξαγωγή αρχείων.

Δημοσ.

Ωραίος με έσωσες.

Τώρα προσπαθώ να μεταφέρω μουσική στο iPad, όχι από το tab music του ipad, αλλά από τη λίστα με τη μουσική καθώς ακούω να πατάω add to "ipad", αλλά όπως είναι λογικό ούτε αυτό δουλεύει...

Δημοσ.

ρίξε τα τραγούδια ή τα άλμπουμ που θες στο itunes 

και αφού πατήσεις add 

τικαρε αυτά που θες και μετά συγχρονισμό.

Το ξέρω αυτό βρε.

Το θέμα μου είναι ότι θέλω να βλέπω το Album και να το ακούω. Κάτι που όπως φαίνεται δεν δουλεύει.

Δημοσ.

Έβαλα μία ταινία με τον τρόπο που μου είπες στο VLC mkv 1080p και το iPad δεν μπορεί να την παίξει. Κολλάει. Πριν την ανοίξει μάλιστα με προειδοποιεί.
Θυμάστε που λέγανε όλοι για τη φοβεροί επεξεργαστική του ισχύ! Έχω απογοητευτεί πλήρως!

Εκτός αν έτσι έχει η κατάσταση με τα tablets, αλλά κάτι μου λέει που δεν έχει...

Στο iPhone 5 το ίδιο αρχείο τρέχει νεράκι...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

άσε το itunes 

βάλε το vlc στο ipad και πέρασε τα εκεί,

το αρχείο πρέπει να έχει το ίδιο όνομα με τον αντίστοιχο υπότιτλο.

Τα έκανα όλα αλλά τους υπότιτλους μου του βγάζει "ακαταλαβίστικα". Πρέπει να κάνω τίποτα ρυθμίσεις. Υπόψιν ο VLC στον Mac παίζει κανονικά.

Help, έχω ταξίδι με το τραίνο και θέλω να βλέπω ταινίες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...