bakas666 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Λοιπον λεω να προχωρησω στην αγορα ενως iphone 4. το θεμα ειναι οτι εχω μαυρα μεσανυχτα απο μηλαρακια, και θελω να μου πειτε μερικα πραγματα που θα πρεπει να προσεξω, οπως το πως ξερω αν ειναι κλειδωμενο, τι σημαινει αν ειναι κλειδωμενο, πως ξεκλειδωνει , και λοιπα. ακουω λοιπον. καθε συμβουλή δεκτή
garfito Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 ελληνικο να ειναι, αν ειναι απο το εξωτερικο να ειναι official unlock, και ενα τελευταιο, το 4αρι ειναι παλιο πλεον και ειναι αργο στην 7 εκδοση κοιτα για κατι νεοτερο 1
igoods Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Λοιπον λεω να προχωρησω στην αγορα ενως iphone 4. το θεμα ειναι οτι εχω μαυρα μεσανυχτα απο μηλαρακια, και θελω να μου πειτε μερικα πραγματα που θα πρεπει να προσεξω, οπως το πως ξερω αν ειναι κλειδωμενο, τι σημαινει αν ειναι κλειδωμενο, πως ξεκλειδωνει , και λοιπα. ακουω λοιπον. καθε συμβουλή δεκτή Αφου δεν εχεις ιδεα θα σου προτεινα να πας να το παρεις με καποιον που ξερει.Γιατι ειναι πολλα που πρεπει να ελενξεις ειδικα σε ενα τετοιο τηλεφωνο που δεν εχει εγγυηση 1
iMarilina Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Λοιπον λεω να προχωρησω στην αγορα ενως iphone 4. το θεμα ειναι οτι εχω μαυρα μεσανυχτα απο μηλαρακια, και θελω να μου πειτε μερικα πραγματα που θα πρεπει να προσεξω, οπως το πως ξερω αν ειναι κλειδωμενο, τι σημαινει αν ειναι κλειδωμενο, πως ξεκλειδωνει , και λοιπα. ακουω λοιπον. καθε συμβουλή δεκτή Kαλύτερα να μην πάρεις 4άρι συμφωνώ κι εγώ με τους παραπάνω. 4ς και πάνω να κοιτάξεις να βρεις, κατά προτίμηση 5αρι
nokiamaniac Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Το 5αρι ειναι σαφώς ανώτερο αλλα μεταχειρισμένο νομίζω κάνει κοντά στα 400 ειναι ακριβό.
bakasmarios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Παιδια ευχαριστώ για τις απαντησεις σας, τελικα μαλλον θα παω σε κατι αντροιντ που πεφτει πιο φθηνο.
iMarilina Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Παιδια ευχαριστώ για τις απαντησεις σας, τελικα μαλλον θα παω σε κατι αντροιντ που πεφτει πιο φθηνο. Kανόνισε μόνο γιατί αντροιντ θέλει καλή συσκευή για να είναι απροβλημάτιστο και χωρίς κολλήματα. Το είδα στην πραξη παίρνοντας αρχικά ενα S4 που θεωρείται και κορυφαία συσκευή και έτρωγε σκαλώματα 2-3-4 φορές την ημέρα και μου έσπασε τα νεύρα και λέω φαντάσου οι πιο φθηνές συσκευές πώς θα είναι δηλαδή. Το ΝΟΤΕ 3 από την άλλη είναι απροβλημάτιστο. Και γενικά πιστεύω ότι το αντροιντ θέλει high end συσκευή για να το ευχαριστηθείς.
nokiamaniac Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Kανόνισε μόνο γιατί αντροιντ θέλει καλή συσκευή για να είναι απροβλημάτιστο και χωρίς κολλήματα. Το είδα στην πραξη παίρνοντας αρχικά ενα S4 που θεωρείται και κορυφαία συσκευή και έτρωγε σκαλώματα 2-3-4 φορές την ημέρα και μου έσπασε τα νεύρα και λέω φαντάσου οι πιο φθηνές συσκευές πώς θα είναι δηλαδή. Το ΝΟΤΕ 3 από την άλλη είναι απροβλημάτιστο. Και γενικά πιστεύω ότι το αντροιντ θέλει high end συσκευή για να το ευχαριστηθείς. μιας και γνωρίζεις από iPhone το 4s ειναι ξεπερασμένο;το βρήκα το 8αρι στα 300ευρω καινουριο
igoods Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 μιας και γνωρίζεις από iPhone το 4s ειναι ξεπερασμένο;το βρήκα το 8αρι στα 300ευρω καινουριο ....Παρα πολλα..Εννοεται δεν αξιζει για 8 αρικαι ας ειναι και καινουριο.προσωπικα εαν ηθελα εκει γυρω στα λεφτα του 4s θα επερνα μεταχειρισμενο 16αρι σε καλη κατασταση γυρω στα 280 παιζουν και θα κοιταζα να ειναι και μεσα στην διετης εγγυηση
bakas666 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μπα εχω το xperia st15i , και με λιγο πειραγμα, πεταει ... δεν ειναι τοσο θεμα του κινητου οσο του τι φορτωνεις. αν το πατησεις κατω με εφαρμογες, 64gb mnhmh και αλλα , θα το πεθανεις. με τα 16 και καμια 15αρια apps που εχω εγω παντως αντε να κολλησει αν παω να κανω τπτ τρελο απο αποψη απαιτησεων. αλλα σε γενικες γραμμες ειναι καλο. το μονο θεμα ειναι οτι το βαρεθηκα, και μιας και θα μπω στρατο καποια στιγμη τους επομενους μηνες, ψαχνω κατι που θα το ψαχουλευω περισσοτερο.
Johny Q Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ασε που στο 4s μπορει να σου κληρωσει συσκευη με προβλημα στο wifi
DimitrisM. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Τελικα τα μηλοφωνα εχουν ενα η δυο χρονια εγγυηση? Εχω 5αρι με ενα χρονο εγγυηση αλλα ακουω/διαβαζω καποιους που μιλανε για δυο χρονια? Παιζει καποια επεκταση?
Johny Q Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Τελικα τα μηλοφωνα εχουν ενα η δυο χρονια εγγυηση? Εχω 5αρι με ενα χρονο εγγυηση αλλα ακουω/διαβαζω καποιους που μιλανε για δυο χρονια? Παιζει καποια επεκταση? Αν ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα/Κυπρο, εχεις 2 χρονια 1
DimitrisM. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ψαχνοντας λιγο στο νετ, βρηκα οτι συμφωνα με την Ε.Ε., εχουμε δυο χρονια εγγυηση αλλα η apple δινει ενα χρονο. Πως γινεται αυτο? Οταν το αγορασα απο γερμανο, μου ειπαν χαρακτηριστικα 1 χρονο με την αποδειξη. :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα