Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τότε, μάλλον θα είναι ο flash player.

Εμφανίζονται προβλήματα σε διάφορες εκδόσεις. Θα έλεγα απεγκατάσταση του 12 και να δοκιμάσεις πίσω στον 11 fp. Κατέβασε από εδώ (http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html) την έκδοση 11.7 (plugin) και τον uninstaller.

Δημοσ.

Και αλλα ατομα εχουν το ιδιο προβλημα παρουσιαζεται συνηθως οταν εχεις πολλα tabs, πιθανον να προκειται για bug στον ff 28 .

Δημοσ.

Εμένα μου το έκανε σε ένα παλιό pc σε XP, με μονοπύρηνο athlon xp και μετά από αλλαγή κάρτας γραφικών από nvidia fx5600 σε ati hd3850. Η έκδοση του ff ήταν κάπου στην 23-24. Μου το έκανε στο Insomnia και σε κάποιες άλλες σελίδες χωρίς να έχω πάνω από 3 tabs ανοιχτά.

Κάποια στιγμή, μάλλον μετά από ενημέρωση του ff (ή από drivers της ati, δεν θυμάμαι) το πρόβλημα διορθώθηκε μόνο του και τώρα ανοίγω 6-7 tabs και δεν μου το έχει εμφανίσει ποτέ το πρόβλημα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μετά από λίγο καιρό, που ήθελα να κάνω δοκιμές, χρησιμοποιώντας την beta έκδοση του Firefox [30] και για λίγο τον Firefox 29.0.1, αλλά και τον Flash Player [έκδοση 14.0.0.95 και τον 11.7], συνεχίζονται τα crash.Μάλλον, δεν λύνεται το πρόβλημα.

ps τώρα χρησιμοποιώ τον Firefox 29.0.1. και τον Flash Player 14.0.0.95

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...