Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Ενώ πλοηγούμαι στον Mozilla Firefox [έκδοση 27.0.1], ξαφνικά η οθόνη γίνεται μαύρη, αλλά η γραμμή εργασιών φαίνεται.Στα παιχνίδια που παίζω δεν αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.Μόνο στον Firefox.Τι νομίζετε ότι φταίει?

Επίσης, κάποιες φορές κρασάρει μόνος του και μου ζητάει να κάνω επανεκκίνηση.

Thanks in advance,

Επεξ/σία από bonjovi344
Δημοσ.

Οτι ειπε ο Θωμας.

Εγω ειχα ασπρες σελιδες πριν ανοιξει.

Το Hardware Acceleration θα φταιει.Γνωστο προβλημα και bug.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, μετά από δοκιμές, μπορώ να πω ότι το πρόβλημα λύθηκε. :)

Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια σας.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τώρα τελευταία, έχει προκύψει άλλο πρόβλημα με τον Firefox, που πλέον είναι στην έκδοση 28.0.Ενώ πλοηγούμαι, μου κλείνει ο φυλλομετρητής και μου βγάζει ένα παράθυρο που λέει Mozilla Crash Reporter που κάτω κάτω έχει επιλογή Restart Firefox και κάνω επανεκκίνηση και ξανά-μπαίνει.Επίσης,αναδύεται ένα παράθυρο που λέει "Plugin container stopped working" αν ενθυμούμαι σωστά.Υπάρχει κάποια λύση γι'αυτό παρακαλώ?

Δημοσ.

Είδες για καμία ενημέρωση για την ΑΤΙ και του flash player;

Το plugin container είναι ένα σύστημα για να τρέχουν τα addons του ff και που σε περίπτωση κάποιο από αυτά κρασάρει (όπως στην περίπτωση σου) να μην μπλοκάρει ο ff. Πολλές φορές αυτό γίνεται λόγω του flash player. Απενεργοποίησε ότι addons έχεις, εκτός από το flash και δες αν σου ξανακρασάρει.

Δημοσ.
Δημοσ.

<p>Τώρα τελευταία, έχει προκύψει άλλο πρόβλημα με τον Firefox, που πλέον είναι στην έκδοση 28.0.Ενώ πλοηγούμαι, μου κλείνει ο φυλλομετρητής και μου βγάζει ένα παράθυρο που λέει Mozilla Crash Reporter που κάτω κάτω έχει επιλογή Restart Firefox και κάνω επανεκκίνηση και ξανά-μπαίνει.Επίσης,αναδύεται ένα παράθυρο που λέει "Plugin container stopped working" αν ενθυμούμαι σωστά.Υπάρχει κάποια λύση γι'αυτό παρακαλώ?</p>

Ειχες πολλα tabs ανοιχτα ;

Δημοσ.

Ειχες πολλα tabs ανοιχτα ;

Οι αρχικές σελίδες που έχω είναι 6.Και πριν λίγο που έγινε πάλι,6 είχα.

Δημοσ.

Απενεργοποίησε τα και τα τρία προσωρινά να δεις τι γίνεται αν και πιστεύω ότι μπορεί να φταίει το youtube center. Τα σχόλια στο λινκ που έδωσες δεν είναι καθόλου θετικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...