herkul Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 παιδια πριν καμια εβδομαδα καθαρισα το pc μου απο τισ σκονεσ και τωρα παλι ειναι γεματο φταιει οτι εχω ενα μονο ανεμιστηρακι ? επισησ ενα φιλτρακι που εχει το κουτι στο τρφοδοτικα μαζευει παρα πολυ σκονη τι συμβαινει?
trek Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Γέμισε σκόνη μέσα σε μια εβδομάδα? Μήπως υπερβάλεις λίγο? Εκτός αν τον έχεις σε κανα εργοτάξιο Πάντως καλό θα ήταν να έχεις και ένα ανεμιστηράκι εξόδου καθώς και αν έχεις την μονάδα στο πάτωμα να την βάλεις λίγο πιο ψηλά.
evoracing Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Εγώ και πάλι που έχω 4 ανεμιστηράκια στο κουτί μετά από 4 μήνες ακόμα δεν έχει μαζέψει πολύ σκόνη, σχεδόν καθόλου. Καλύτερα μην το βάζεις το κουτί στο πάτωμα ή τουλάχιστον βάλε κάτι να το κρατάει 10cm ποιο ψηλά. Καλό θα ήταν σε κάθε άνοιγμα στο κουτί να βάλεις φίλτρα έτσι ώστε σε κάθε καθάρισμα να αλλάζεις-καθαρίζεις μόνο τα φίλτρα και όχι όλο το κουτί.
WalkerSW Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Αυτος ο ένας ανεμηστηρας κουτιού φίλτρο σκόνης έχει..? Και γενικότερα πιο είναι ακριβως το κουτί..?
herkul Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 το κουτι ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640663 καλο θα ηταν δηλαδη να βαλω αλλον εναν ανεμιστηρα και ενα φιλτρακι και να τον ανεβασω λιγο πιο ψηλα απο το πατωμα? Ο ανεμιστηρασ του κουτιου δεν εχει φιλτρο στο μονο σημειο που εχει φιλτρο ειναι στην θεση που μπαινει το τροφοδοτικο
Captain Nemo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Το καλύτερο θα ήταν να έβαζες αυτούς ή έστω κάποιους παραπάνω και να δημιουργούσες συνθήκες θετικής πίεσης στο κουτί να μπαίνει περισσότερος αέρας από ότι βγαίνει δηλαδή οπότε και η σκόνη να τρώει πόρτα. Ανεμιστήρας - Μπροστά: προαιρετικός: 1x 12cm Ανεμιστήρας Ανεμιστήρας - Πλαινός: προαιρετικός: 2x 12/14cm Ανεμιστήρες Ανεμιστήρας - Επάνω: προαιρετικός: 2x 12/14cm Ανεμιστήρες Ανεμιστήρας - Κάτω: προαιρετικός: 1x 12cm Ανεμιστήρας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα