kernawkrepa Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 παιδιά θέλω να αλλάξω την κάρτα γραφικών μου στο λαπτοπ αλλα δεν ξέρω αμα γίνετε και άμα γίνετε ποιά να βάλω. Το λαπτοπ μου έχει Intel Core i5 1.6GHz επεξεργαστή και Intel HD 4400 κάρτα γραφικών. please! απαντήστε
Dantε Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Η καρτα γραφικων πρεπει να ειναι ενσωματωμενη στον επεξεργαστη οποτε δε πρεπει να εχει slot για να αφαιρειται. Αρα μαλλον χλωμο. Εαν ισχυουν βεβαια αυτα που ειπα.
kernawkrepa Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 πως μπορώ να δω άμα είναι ενσωματωμένη η κάρτα χωρίς να το ανοίξω ?
Jason 93 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Ολες οι καρτες τις intel ειναι ενσωματομενες οπωτε οχι δεν μπορεις να την αλλαξεις.
kernawkrepa Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 μπορώ να κάνω τίποτα ώστε να παίζω τα παιχνίδια τουλάχιστόν με λίγα fps παραπάνω ?
Jason 93 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Εκτος απο update στους drivers, τιποτα αλλο. Για ενσωματωμενη ειναι δυνατη η καρτα σου παντως.
nikos903 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Όπως τα λέει ο Ιάσονας, στο λάπτοπ αυτό πέραν της ράμ και το δίσκου SSD δεν μπορείς να κάνεις κάτι... Έχει κολλημένο απάνω τον επεξεργαστή και τα γραφικά είναι απάνω σε αυτόν... Άρα.... Πίτα... Μετά ράμ, έχεις ήδη 4GB, λίγο δεν θα το έλεγα και να πάρεις 8GB διαφορές δεν πρέπει να δεις... Τρέχα το task manager και όσο τρέχεις το παιγνίδι δες πόσο % πάει η μνήμη, άμα δεν πάει 90% μην κάνεις κάτι με τις μνήμες. Μετά ο SSD, θα δεις αύξηση ταχύτητας αλλά στο gaming σχεδόν τίποτα με αυτό το σύστημα... Άστον έτσι όπως είναι μα καλός είναι. Τι παιγνίδι πας να παίξεις BTW?
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Εισαι σε single ή dual channel με/σε αυτα τα 4gb ram? Μεχρι και τη hd4000,το single channel => "καταστροφη" σε games, 3d, κλπ.. Αν δεν εχει αλλαξει& στη hd4400, το μονο upgrade θα ειναι επισης να παιζει @ dual channel μπορώ να κάνω τίποτα ώστε να παίζω τα παιχνίδια τουλάχιστόν με λίγα fps παραπάνω ? Διαφορες single # dual, ηταν σημαντικες,τις εχω postαρει επισης παλιοτερα εδω Edit 03:53Πραγματι, τα ιδια μαντατα αφορουν και στην HD4400(κι ας ειχαν πεσει καποιοι πανω μου, οταν τα εγραφα...)http://probablyaserver.com/forums/showthread.php?tid=835http://www.gamefaqs.com/boards/916373-pc/68660712Certainly not turning a $500 laptop into a gaming machine, but a lot better than it was.Real world improvements in WoW are immensely noticeable. Much smoother as a whole.If you have a laptop with an integrated GPU and are dying for any performance gains,get another stick of RAM. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2014 από TheDevilMayCare
kernawkrepa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστώ παιδιά λίγο αργά η απάντηση xP Όπως τα λέει ο Ιάσονας, στο λάπτοπ αυτό πέραν της ράμ και το δίσκου SSD δεν μπορείς να κάνεις κάτι... Έχει κολλημένο απάνω τον επεξεργαστή και τα γραφικά είναι απάνω σε αυτόν... Άρα.... Πίτα...Μετά ράμ, έχεις ήδη 4GB, λίγο δεν θα το έλεγα και να πάρεις 8GB διαφορές δεν πρέπει να δεις... Τρέχα το task manager και όσο τρέχεις το παιγνίδι δες πόσο % πάει η μνήμη, άμα δεν πάει 90% μην κάνεις κάτι με τις μνήμες.Μετά ο SSD, θα δεις αύξηση ταχύτητας αλλά στο gaming σχεδόν τίποτα με αυτό το σύστημα...Άστον έτσι όπως είναι μα καλός είναι. Τι παιγνίδι πας να παίξεις BTW? τελικά έβαλα και τον SSD και +4GB RAM τα παιχνίδια που παίζω είναι (Warframe, CS:GO, Rust, Garry's Mode, DayZ)
Peleus17 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστώ παιδιά λίγο αργά η απάντηση xP τελικά έβαλα και τον SSD και +4GB RAM τα παιχνίδια που παίζω είναι (Warframe, CS:GO, Rust, Garry's Mode, DayZ) Παίζω CSGO με την 4400 στα 110 fps....Σκυλί η κάρτα! Μια ερώτηση μόνο...Υπάρχει περίπτωση να καεί η ενσωματωμένη στους 71 core0 και 74core1? Παίζω σχεδόν κάθε μέρα γύρω στις 3 ώρες....Καμιά φορά λιγότερο βέβαια
SPANK Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχει ανάγκη η κάρτα και ειδικά με το CS και τα 110 fps που βλέπεις ειναι λόγω του οτι το παιχνίδι απο θέμα απαιτήσεων γραφικών ειναι χαμηλώς δυνατοτήτων
Peleus17 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχει ανάγκη η κάρτα και ειδικά με το CS και τα 110 fps που βλέπεις ειναι λόγω του οτι το παιχνίδι απο θέμα απαιτήσεων γραφικών ειναι χαμηλώς δυνατοτήτωνΝαι παίζω στα low...Υπάρχει να καεί όμως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα