shamanpk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Έχω mbp late 2008 clean install Maverick , το προβλημα είναι οτι σε πολλά sites τα images και κάποια avatar εμφανίζονται με μπλε ερωτηματικό . έψαξα δεξια αριστερά αλλα...... υπάρχει κάποια λύση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Έχω mbp late 2008 clean install Maverick , το προβλημα είναι οτι σε πολλά sites τα images και κάποια avatar εμφανίζονται με μπλε ερωτηματικό . έψαξα δεξια αριστερά αλλα...... υπάρχει κάποια λύση ? Για να μιλάς για site αναφερεσαι σε internet browser μάλλον ... σωστά?Ποιόν αν επιτρεπεται και αν κάνει το ίδιο και σε άλλους browsers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamanpk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 safari 7.0.2, σε firefox που δοκίμασα απλά δεν βγάζει τίποτα ούτε καν ερωτηματικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Περίεργο... φανταζομαι έχεις βάλει flash player και είναι update.Θα το δεις από τις προτιμήσεις συστήματος(system preferences). Mετά δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το firewall απο το security and privacy. Δεν ξέρω τι αλλα κάτι μπλοκάρει το φόρτωμα τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Προκύπτει όταν η εικόνα που έπρεπε να εμφανισθεί δεν είναι πλέον διαθέσιμη στον server, ή όταν ο server δεν δουλεύει, η όταν web page έχει μεταβληθεί και έχει πλέον εσφαλμένη address της εικόνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamanpk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 πρέπει να παίζει και κάτι άλλο , ozelot εν μέρη έχεις δίκιο αλλά πρόσφατα είχα μια συζήτηση με ένα μέλος από εδώ μέσα του οποιου το avatar ήταν ερωτηματικό μπαίνοντας όμως στα στοιχεια του είδα το avatar κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Αυτό συμβαίνει σε όλα τα δίκτυα με Internet που συνδεεσαι ή μόνο σε ένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamanpk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 atheatos ένα δυκτιο έχω δεν γνωρίζω τι γίνεται με άλλο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω αν φταίει το os ή το router που μπλοκάρονται τα images. Μπορεί να φταίνε και τα δυο.... Σε άλλον υπολογιστή στο ίδιο δίκτυο συμβαίνουν τα ίδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Φίλε shamanpk, το θέμα γενικά προκαλείται από αλλοίωση της σελίδας, σύμφωνα με διάφορες συζητήσεις στο δίκτυο κι όπου δεν μπορεί να κάνει κανείς κάτι. Τώρα για το avatar, μήπως κι αναγνωρίζεται αφού βρίσκεται κανείς μέσα στην ίδια την σελίδα ;. Εικασία κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamanpk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 πηγαίνετε Site: εδώ και πείτε μου αν σας εμφανίζεται το avatar του monster749 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δεν πιστεύω να έχεις φορτώσει κανένα προγράμμα του στυλ antivirus για Mac? Δεν εμφανίζεται άρα έχει δίκιο ο ozelot..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Ούτε του mitsakosjr εμφανίζεται... Εκτός και έχουν διεύθυνση URL και δεν έχουν ανέβει από το computer (υποθέτω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Ούτε του mitsakosjr εμφανίζεται... Εκτός και έχουν διεύθυνση URL και δεν έχουν ανέβει από το computer (υποθέτω). Άμα ανοίξεις το προφίλ τους φαίνεται κανονικά το avatar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Ναι atheatos το έχω ήδη δει, εικάζω ότι κάτι δεν πάει καλά με την address. Περίεργα πράγματα.... Μπορούμε βέβαια να παρακαλέσουμε τους φίλους να σύρουν τα avatars στο Desktop και να τα ανεβάσουν ξανά από εκεί, να δούμε τι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα