adi32 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Έχουμε υπότιτλους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liako25 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Κανονικά! http://www.subs4series.com/searchResults-the+last+ship+s04e01.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bermudakias33 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Πω πω ρε μαγκες. Εγω αν δεν τελειωσει η σεζον, δεν την αρχιζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Το ψόφησαν εντελώς με τον νέο κίνδυνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Κανονικά! http://www.subs4series.com/searchResults-the+last+ship+s04e01.html Για το δεύτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Το ψόφησαν εντελώς με τον νέο κίνδυνο... πολύ μουφα ολο το σκηνικό και κλασσικά ενω εχει πεθάνει ο μισος πλανητης ξερω'γω,στην Ελλάδα ζπουτσα μας,πίνουμε τσιπρο και τραγουδαμε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Εδω μας κανανε δωδεκαθειστες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Είναι λογικό. Ο ΧριατιανοΕβραϊκός θεός, θα πέθανε από τον ιό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liako25 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Καλημέρα/Καλησπέρα, Είναι γεγονός ότι προσπαθούν να βρουν υλικό για να συνεχίσουν τη σειρά με όποιο κόστος.Πάντως δεν ήταν και τόσο άσχημα τα επεισόδια,μια χαρά ευχάριστα βλέπονταν.Το αστείο ήταν ότι τόσοι χαρακτήρες προσπαθούσαν να μιλάνε ελληνικά και ο Χρήστος Βασιλόπουλος μίλαγε μόνο αγγλικά και ας έπαιζε τον Έλληνα! Και κάτι ακόμα που πρόσεξα και μου τράβηξε την προσοχή:Στο βίντεο έναρξης του κάθε επεισοδίου πέρα από τις μαλακιούλες που δείχνει,δείχνει και το αντιτορπιλικό τους μέσα στο Αιγαίο.Πιθανώς το μεγαλύτερο μέρος της σειράς θα διαδραματιστεί στην περιοχή της Μεσογείου,αλλά δεν τα κάνουν τυχαία αυτά οι Αμερικάνοι,πάντα έχουν κάποιον απώτερο σκοπό!Εξάλλου τη σειρά δεν την βλέπουν μόνο στην Αμερική αλλά παγκόσμια.Δεν είμαι κανένας συνομωσιολόγος απλά παρατηρώ κάποια πράγματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bermudakias33 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 χαχαχα! Εβαλαν και Ελλάδα; Θα γελάσουμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 BTW η πρώτη σεζόν ηταν και η καλύτερη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Ο καπετάνιος φέρνει λίγο του Βόγλη με το μαλλί αυτό. Πως εξελίχτηκε σε street fighter μόνο αυτοί ξέρουν. Πάντως το μέρος που δείχνει δε νομίζω να είναι από Ελλάδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liako25 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Ο καπετάνιος φέρνει λίγο του Βόγλη με το μαλλί αυτό. Πως εξελίχτηκε σε street fighter μόνο αυτοί ξέρουν. Πάντως το μέρος που δείχνει δε νομίζω να είναι από Ελλάδα Σιγά μην έρχονταν στην Ελλάδα για 2-3 σκηνές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Moderators Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 πολύ μουφα ολο το σκηνικό και κλασσικά ενω εχει πεθάνει ο μισος πλανητης ξερω'γω,στην Ελλάδα ζπουτσα μας,πίνουμε τσιπρο και τραγουδαμε Πού το περίεργο; :P Εδω μας κανανε δωδεκαθειστες Ok, εδώ φάουλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Καλημέρα/Καλησπέρα, Είναι γεγονός ότι προσπαθούν να βρουν υλικό για να συνεχίσουν τη σειρά με όποιο κόστος.Πάντως δεν ήταν και τόσο άσχημα τα επεισόδια,μια χαρά ευχάριστα βλέπονταν.Το αστείο ήταν ότι τόσοι χαρακτήρες προσπαθούσαν να μιλάνε ελληνικά και ο Χρήστος Βασιλόπουλος μίλαγε μόνο αγγλικά και ας έπαιζε τον Έλληνα! Και κάτι ακόμα που πρόσεξα και μου τράβηξε την προσοχή:Στο βίντεο έναρξης του κάθε επεισοδίου πέρα από τις μαλακιούλες που δείχνει,δείχνει και το αντιτορπιλικό τους μέσα στο Αιγαίο.Πιθανώς το μεγαλύτερο μέρος της σειράς θα διαδραματιστεί στην περιοχή της Μεσογείου,αλλά δεν τα κάνουν τυχαία αυτά οι Αμερικάνοι,πάντα έχουν κάποιον απώτερο σκοπό!Εξάλλου τη σειρά δεν την βλέπουν μόνο στην Αμερική αλλά παγκόσμια.Δεν είμαι κανένας συνομωσιολόγος απλά παρατηρώ κάποια πράγματα! ειν μωρέ λόγω της SNMG2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα