Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To εχουν παει μια χαρα το θεμα,εμενα μου αρεσει πολυ τωρα βεβαια στο νεο κυκλο απορω το που θα το παει αν κ εχω μια υποψια.

• Like 2
  • Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι οντως παει καλα και εχει ενδιαφερον.

ΥΓ.Σε ενα επεισοδιο της τωρινης σεζον εγραφε ενα χαρτι και ειχε βαλει πανω για χρονια 2014.

Αραγε απο τοτε ειναι γυρισμενο?  :P

• Like 1
Δημοσ.

Ναι οντως παει καλα και εχει ενδιαφερον.

ΥΓ.Σε ενα επεισοδιο της τωρινης σεζον εγραφε ενα χαρτι και ειχε βαλει πανω για χρονια 2014.

Αραγε απο τοτε ειναι γυρισμενο?  :P

ναι και εγώ το είδα και απόρησα. Ίσως να το είχαν γράψει από τότε το σενάριο και να εκτύπωσαν ότι χρειαζόταν. Φέτος και λίγο πέρσι νομίζω γυρίστηκε.

Δημοσ.

Η μεγαλη μαγκια θα ειναι αν αλλαξουν οι ρολοι,οπως ειδατε απογοητευτικε ο καπεταν Αντρεας Ζεπος,οποτε μπορει να την δει αλλιως.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ καλή η 3η σεζόν με μόνο μειονέκτημα τα εφέ... Παρ' όλα αυτά, εξελίχθηκε ωραία, όλα τα επεισόδια σε κρατάνε και δε βαριέσαι, πράγμα σπάνιο.

Η 4η ξεκινάει το '17 και έχει ανανεωθεί και για 5η...

• Like 1
Δημοσ.

ο λυκος

Δεν τον είχα προσέξει...και νόμιζα ότι είναι κανένας τυχαίος με ωραίο σώμα..Πολύ καλός,υπάρχουν και άλλα βίντεο στο youtube και με τον γιο του..

• Like 1
  • 7 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπενθυμίζω για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ότι αύριο Κυριακή 20/08/2017 ξεκινάει η τέταρτη (4) σεζόν της σειράς.

• Like 4
Δημοσ.

Περυσι, αν θυμαμαι καλα ειχαν διαρρευσει τα δυο πρωτα επεισοδια κανα δυο ημερες πριν την πρεμιερα στα γνωστα στεκια. Φετος δεν ειδα καμια κινηση..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...