Bermudakias33 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μην βιάζεστε ρε παιδιά. Εγώ πάντως είμαι στο άλλο άκρο. Πρώτα θα τελειώσει η σεζόν και μετά θα τη δω ολόκληρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Για το 2ο επεισοδιο εχουμε υποτιτλους? Γιατι ουτε αγγλικους δε βρισκω καν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Πολυ καλο το 1ο για τα στανταρ της σειρας 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Για το 2ο επεισοδιο εχουμε υποτιτλους? Γιατι ουτε αγγλικους δε βρισκω καν. Υπομονή παιδιά. Πλέον δεν υπάρχουν και πολλά άτομα στην χώρα που ασχολούνται ερασιτεχνικά με τον υποτιτλισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Υπομονή παιδιά. Πλέον δεν υπάρχουν και πολλά άτομα στην χώρα που ασχολούνται ερασιτεχνικά με τον υποτιτλισμό. Ολο λεω να στειλω ενα μειλ να ξεκινησω να βοηθαω και εγω. Μου φαινεται ηρθε η ωρα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ολο λεω να στειλω ενα μειλ να ξεκινησω να βοηθαω και εγω. Μου φαινεται ηρθε η ωρα. Εύχομαι καλή δύναμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Σαν κάποιος να έκοψε τον προϋπολογισμό της σειρά στο μισό. Αστεία εφέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Καλα αντε να φανε την γιατρο να το καταπιω,αλλα χασαμε και τον tex!! και γενικα απο τι παλια ομαδα ουτε οι μισοι!!Σαν να βλεπω αλλη σειρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Αρκετά καλό το 2ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Η αληθεια ειναι οτι τα cgi παραπηγαν περιπατο. B movie class ηταν. Καλουτσικο το επεισοδειο κατα τα αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Καλα τους εκοψαν τοσο budget που ακομα και τις μπριζολες στο γκριλ τις καναν cgi λοου λεβελ? Ρε μπας και για αυτο σκοτωσαν την αλλη και εδιωξαν τοσο κοσμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Πολυ καλο το 5 επεισοδειο με αρκετη αγωνια και ενταση. Ξερει κανεις να μας πει αν κατι τετοιο μπορει να γινει εστω και με 1% πιθανατητα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Είχαμε επιστροφή Tex! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν επιδιώκει δάφνες η σειρά. Μέτρια παραγωγή, που όμως βλέπεται άνετα. Είναι και post apocalyptic οπότε σε κρατάει λίγο από επεισόδιο σε επεισόδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα μου άρεσε πολύ και η τρίτη σεζόν. Και το φινάλε ήταν τέλειο. Η σειρά ανανεώθηκε για το 2017 και θα έρθει η 4η σεζόν. https://www.youtube.com/watch?v=9Sgy3w7psSQ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα