panos_vas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Καλημερα, παιδια! Θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης, ειμαι στο δικτυο της wind, μου χορηγει τον ρουτερ zte h108l, απο τον πρωτο καιρο ολο προβληματα με τις συνδεσεις ασυρματα, οτι και αν εκανα απο ρυθμισεις τα προβληματα δεν λυθηκαν. Στον ρουτερ οποτε συνδεοταν 2 συσκευες ασυρματα το ιντερνετ σερνοτανε, ακομα και οταν εμενε η μια συσκευη πανω. Μετα απο πολλα παραπονα στην wind μου εστειλαν αλλον ρουτερ, ακριβως το ιδιο μοντελο τον οποιο τον δοκιμασα και αυτον και παλι τα ιδια. Σκεφτομαι να τους συνδεσω και τους 2, γινεται? και αν ναι θα δω καμια διαφορα? παιδια πραγματικα, χειροτερο ρουτερ δεν εχω ξανα δει, ακομα και ο πιρελορουτερ της cyta ηταν θεος μπροστα της.
costaskalas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Συγγνώμη που παρεμβαίνω χωρίς να έχω να προτείνω κάτι, αλλά είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση (wind, 2 zte μετά από αλλαγή και το πρόβλημα συνεχίζεται). Όμως παρατήρησα κάτι πολύ παράξενο. Ζήτησα από την wind να με βάλουν σε fastpath και έτσι και έγινε. Ενόσω ήμουν σε fastpath έβλεπα στα stats του router, αφού περνούσαν περίπου δύο μέρες, το snr margin μόνο του down να πέφτει από το 6 στο 3 (όλα τα άλλα stats παρέμεναν ακριβώς τα ίδια). Δεν έκανε όμως ποτέ αποσύνδεση ακόμα και στην διάρκεια μιας ολόκληρης εβδομάδας παρέμενε έτσι χωρίς αποσυνδέσεις. Επειδή όμως παρατήρησα ότι φόρτωνε 2 φορές κάποιες ιστοσελίδες για να ανοίξουν πλήρως (κυρίως αυτές που είχαν πολλές εικόνες κλπ), αποφάσισα να ξαναγυρίσω σε interleaved με depth=8 (αυτό είναι το default τους όπως μου είπαν). Το πιο παράξενο τώρα είναι ότι ενόσω ήμουν σε fastpath σταμάτησαν τα προβλήματα με το ασύρματο, δηλαδή μπορούσαν να συνδεθούν 2-3 συσκευές ταυτόχρονα κλπ, το σήμα βέβαια δεν έγινε ξαφνικά δυνατό αλλά τουλάχιστον δεν δημιουργούσε πολύ πρόβλημα άπαξ και οι συσκευές συνδέονταν. Γυρνώντας ξανά σε Inerleaved εμφανίστηκαν πάλι τα ίδια.... Καταλαβαίνω πως αυτό μπορεί να μην εξηγείται αλλά είναι γεγονός και το παρατήρησα καθώς καμία άλλη αλλαγή δεν έγινε στο σπίτι (δεν έφυγε καμία συσκευή που τυχόν να ενοχλούσε, δεν άλλαξε καμία συσκευή, δεν άλλαξε καμία ρύθμιση κλπ).
gasin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Καλημερα, παιδια! Θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης, ειμαι στο δικτυο της wind, μου χορηγει τον ρουτερ zte h108l, απο τον πρωτο καιρο ολο προβληματα με τις συνδεσεις ασυρματα, οτι και αν εκανα απο ρυθμισεις τα προβληματα δεν λυθηκαν. Στον ρουτερ οποτε συνδεοταν 2 συσκευες ασυρματα το ιντερνετ σερνοτανε, ακομα και οταν εμενε η μια συσκευη πανω. Μετα απο πολλα παραπονα στην wind μου εστειλαν αλλον ρουτερ, ακριβως το ιδιο μοντελο τον οποιο τον δοκιμασα και αυτον και παλι τα ιδια. Σκεφτομαι να τους συνδεσω και τους 2, γινεται? και αν ναι θα δω καμια διαφορα? παιδια πραγματικα, χειροτερο ρουτερ δεν εχω ξανα δει, ακομα και ο πιρελορουτερ της cyta ηταν θεος μπροστα της. Φίλε εμείς τόσο καιρό δεν μπορούσαμε να βρούμε άκρη με ένα ΖΤΕ και το πετάξαμε, εσύ θα βρεις με δύο; Πολύ ψυχοφθόρο μου ακούγεται 1
poulinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Καλημερα, παιδια! Θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης, ειμαι στο δικτυο της wind, μου χορηγει τον ρουτερ zte h108l, απο τον πρωτο καιρο ολο προβληματα με τις συνδεσεις ασυρματα, οτι και αν εκανα απο ρυθμισεις τα προβληματα δεν λυθηκαν. Στον ρουτερ οποτε συνδεοταν 2 συσκευες ασυρματα το ιντερνετ σερνοτανε, ακομα και οταν εμενε η μια συσκευη πανω. Μετα απο πολλα παραπονα στην wind μου εστειλαν αλλον ρουτερ, ακριβως το ιδιο μοντελο τον οποιο τον δοκιμασα και αυτον και παλι τα ιδια. Σκεφτομαι να τους συνδεσω και τους 2, γινεται? και αν ναι θα δω καμια διαφορα? παιδια πραγματικα, χειροτερο ρουτερ δεν εχω ξανα δει, ακομα και ο πιρελορουτερ της cyta ηταν θεος μπροστα της. a.αν δεις στα adsl routers θα δεις πανω απο 15 θεματα για αυτα τα ρουτερ.δεν υπαρχει σωτηρια.απο οποιον παροχο και να το εχεις δεν θα παιξει σωστα.το αλλαζεις.δεν υπαρχει κατι αλλο.το να κατσεις τωρα να συνδεσεις το δευτερο zte πανω στο πρωτο και να το κανεις access point για να δεις μηπως παιξει καλυτερο ειναι χασιμο χρονου.μπορεις να το κανεις και να δεις αν θα παει καλυτερα αλλα δεν νοειται ρουτερ με 2 συσκευες ασυρματα να σουρνεται.εχει 1002 προβληματα αυτο το ρουτερ.οτι δεν πηραν πισω το παλιο καν αυτο σημαινει πολλα.οτι πιο πολλα ειναι τα λεφτα του courrier να το παρει απο εσενα και να το παει πισω παρα το ιδιο το zte που απορω αν το αγοραζουν παραπανω απο 5 ευρω.της cyta το Pirelli ναι ειναι καλυτερο αλλα η cyta τα παιρνει πισω τα ρουτερ.τωρα το zte και να διακοψεις δεν νομιζω να το παρουν πισω.κοιτα στα θεματα για αγορα ρουτερ που εχουμε γραψει και κανε μια χαρη στον ευατο σου και παρε ενα νεο ρουτερ οπως εκαναν και αλλοι.εστω και ενα tp link με 25 ευρω ειναι καλυτερο απο το zte. Συγγνώμη που παρεμβαίνω χωρίς να έχω να προτείνω κάτι, αλλά είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση (wind, 2 zte μετά από αλλαγή και το πρόβλημα συνεχίζεται). Όμως παρατήρησα κάτι πολύ παράξενο. Ζήτησα από την wind να με βάλουν σε fastpath και έτσι και έγινε. Ενόσω ήμουν σε fastpath έβλεπα στα stats του router, αφού περνούσαν περίπου δύο μέρες, το snr margin μόνο του down να πέφτει από το 6 στο 3 (όλα τα άλλα stats παρέμεναν ακριβώς τα ίδια). Δεν έκανε όμως ποτέ αποσύνδεση ακόμα και στην διάρκεια μιας ολόκληρης εβδομάδας παρέμενε έτσι χωρίς αποσυνδέσεις. Επειδή όμως παρατήρησα ότι φόρτωνε 2 φορές κάποιες ιστοσελίδες για να ανοίξουν πλήρως (κυρίως αυτές που είχαν πολλές εικόνες κλπ), αποφάσισα να ξαναγυρίσω σε interleaved με depth=8 (αυτό είναι το default τους όπως μου είπαν). Το πιο παράξενο τώρα είναι ότι ενόσω ήμουν σε fastpath σταμάτησαν τα προβλήματα με το ασύρματο, δηλαδή μπορούσαν να συνδεθούν 2-3 συσκευές ταυτόχρονα κλπ, το σήμα βέβαια δεν έγινε ξαφνικά δυνατό αλλά τουλάχιστον δεν δημιουργούσε πολύ πρόβλημα άπαξ και οι συσκευές συνδέονταν. Γυρνώντας ξανά σε Inerleaved εμφανίστηκαν πάλι τα ίδια.... Καταλαβαίνω πως αυτό μπορεί να μην εξηγείται αλλά είναι γεγονός και το παρατήρησα καθώς καμία άλλη αλλαγή δεν έγινε στο σπίτι (δεν έφυγε καμία συσκευή που τυχόν να ενοχλούσε, δεν άλλαξε καμία συσκευή, δεν άλλαξε καμία ρύθμιση κλπ). to margin πεφτει οταν υπαρχουν θεματακια με την γραμμη.δεν ειναι κατι παραξενο.αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι επειδη επεσε στο 3 οτι θα κανει disconnect.Οποτε αυτο δεν θεωρειται προβλημα.επειδη τωρα οι παροχοι δεν υποστηριζουν sra για αυτο βλεπεις ολα τα χαρακτηριστικα να ειναι ιδια.αν το zte ειχε attainable τοτε θα αλλαζε και αυτο αλλα λογκα δεν εχει.επισης με το Fast path εισαι πιο επιρρεπης στα διαφορα προβληματα οποτε για αυτο ισως στο fastpath βλεπεις τα σκαμπανεβασματα στο margin ενω στο Interleave Μπορεις να μην τα ειχες.το Interleave ειναι πιο σταθερο.τωρα για αυτο που αναφερεις ειναι παραξενο.εκτος αν το wireless πηγαινε αργα λογω ιντερνετ (οτι το πιταραν )και οχι λογω wireless και τωρα με το fast path λογω μικροτερου Ping σου δινει ενα κλικ καλυτερη ανταποκριση.παντως και για σενα το ιδιο με τον αποπανω.αγοραστε νεο ρουτερ.δειτε ποσα θεματα υπαρχουν για zte και δειτε τι αγορασε ο καθενας και σωθηκε.περα απο αυτα τα θεματα υπαρχουν αλλα τοσα για αγορα ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα