Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους,

Χθες φιλος με κινητο samsung galaxy ace εκανε αναβαθμιση στο λογιμσικιου του απο 2,2,3 αμα δεν κανω λαθος σε 4.1.2 μεσω του προγραμματος της samsung το kies.Το προβλημα ειναι το εξης:

Η μνημη RAM  του απο 550mb μειωθηκε στα 480mb πιθανον το λογισμικο να καλυπτει αυτα τα 70mb..συγκεκριμενα το προβληματα του ειναι οτι πλεον το κινητο το κολλαει αρκετα αργει να ανοιξει ττις επαφες τα μηνυματα και αλα..ειδικα οταν δυο με τρεις εφαμρογες τρεχουν ταυτοχρονα..

Ξερει κανεις αμα υπαρχει η δυνατοτητα να αφιαρεθει αυτο το λογισμικου και να εχει παλι το παλιο του

Παρακαλω πολυ οποιος ξερει κατι με αυτο το θεμα να μου απαντησει στην αναρτηση γιατι το παλικαρι εχει μεγαλο προβλημα (μια παρατηρησει το μοντελο ειναι samsung galaxy ace 2)

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

καποιες στοκ ρομ δεν ξεκλειδωνουν την μνημη στα 624mb,και προφανως αυτην κατεβασε..

πες του μεσω odin να περασει την stock rom

που εχει ονομα I8160XXMG2

Δημοσ.

καποιες στοκ ρομ δεν ξεκλειδωνουν την μνημη στα 624mb,και προφανως αυτην κατεβασε..

πες του μεσω odin να περασει την stock rom

που εχει ονομα I8160XXMG2

καλησπερα φιλε μου δεν μου ειναι κατονοητο αυτο που μου λες θα μπορουσες να μου εξηγησεις τι εννεοις στοκ ρομ και μεσω odin τι ακριβως να κανει και ποιο προγραμμα ειναι αυτο

ευχαριστω πολυ και συγνωμη για τον διπλο σου κοπο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...