Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Έχω κάποια σημαντικά προβλήματα με το κινητό: Samsung Galaxy Mini 2. Το περίεργο είναι ότι το έχω από τον Οκτώβριο 2012. Λοιπόν τα αναφέρω:

• Πρόβλημα με φόρτιση κινητού με το φορτιστή
  • Αφαίρεση, χωρίς να του έχω δώσει εντολή της Κάρτας SD
  • Η μπαταρία κρατάει μόνο 2 ημέρες (χωρίς χρήση), με τις ίδιες συνθήκες όταν παλιά κρατούσε 4 ημέρες.

Το πήγα σε έναν τεχνικό Η/Υ που φτιάχνει και κινητά και δοκίμασε:

• Αλλαγή βύσματος υποδοχής φορτιστή
  • Αναβάθμιση Hardware

Συνεχίζει να δημιουργεί τα ίδια προβλήματα. Σκέφτηκα να το στείλω στην Samsung, αλλά μου είπαν ότι χρειάζεται 50€!!!!. 

Παρακαλώ βοηθήστε με, γιατί το χρειάζομαι. Τόσες μέρες είχα ένα παλιό που δε με βοηθούσε καθόλου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Υ.Γ. Ό, τι πρόγραμμα είχε μέσα διαγράφηκε από την αναβάθμιση. Δεν νομίζω να φταίει κάτι τέτοιο σε θέμα με την μπαταρία.

Δημοσ.

Όταν λες αναβάθμιση hardware ;

Η μπαταρία θα πέφτει σταδιακά ούτως ή άλλως με τον καιρο. Αν δεν σε καλύπτει πια η διάρκειά της αγοράζεις καινούργια.

Επίσης ποια έκδοση android έχει τώρα;

Δημοσ.

Δυο πραγματα για μενα μπορεις να κανεις.

Hard reset

Να το αλλαξεις και να μην ξαναπαρεις καποιο android αυτου του βεληνεκους ή να πας σε WP. Με 125€ θα κανεις τη δουλεια σου χωρις προβληματα. Γενικοτερα θα ειναι η μερα με τη νυχτα

Για την μπαταρια ειναι κατι που δεν μπορεις να το αποφυγεις. Παιρνεις καινουρια ή συμβιβαζεσαι με την τωρινη της διαρκεια

Δημοσ.

Όταν λες αναβάθμιση hardware ;

Η μπαταρία θα πέφτει σταδιακά ούτως ή άλλως με τον καιρο. Αν δεν σε καλύπτει πια η διάρκειά της αγοράζεις καινούργια.

Επίσης ποια έκδοση android έχει τώρα;

Αυτή που έχει ανακοινωθεί επίσημα από την Samsung για το συγκεκριμένο μοντέλο. Νομίζω 2.3.4! 

Δημοσ.

Για να έχει διαγραφει ότι είχε μέσα, λογικα έχει ξαναπεράσει λογισμικο ο τεχνικος που το πήγες.

Η έκδοση πρέπει να'ναι 2.3.6 όμως. Θα το τσεκάρω βραδάκι και θα ξαναποστάρω.

Αν τσεκάρεις εσυ ενημέρωση δεν στην βγάζει.

Αν πια δεν υφίσταται το πρόβλημα με την SD κάρτα, δεν χρειάζεται πιστεύω να αγοράσεις καινούργιο phone.

Άλλα σμάρτφοουν μετα βίας αντέχουν και 2ημερο.

http://www.gogadget.gr/greviews/samsung/galaxy-mini-2

στην αξιλόγηση που έχεις κάνει βλέπω πως ήθελες και gaming, κάπως έτσι το κόλλησα και μου είχε βγάλει

θέματα με την κάρτα και μένα καθώς και με την δόνηση (κολλούσε). Το νέο λογισμικο μου το πέρασαν στην arvato, αλλά ήταν ακόμα εντός εγγύησης εμένα.

Δημοσ.

Κοιταξε αν δοκιμασεις κανα hard reset η και μια custom rom καλυτερα πιστευω θα στρωσει αλλα για λιγο παλι.Δυστυχως ειναι ωρα για αλλαγη συσκευης και την επομενη φορα καλο θα ηταν να μαζεψεις ενα αξιολογο μπατζετ και να παρεις μια συσκευη της προκοπης.Αν δεν μπορεις να διαθεσεις χρηματα καλυτερα μεινε με το παλιο

Δημοσ.

Κοιταξε αν δοκιμασεις κανα hard reset η και μια custom rom καλυτερα πιστευω θα στρωσει αλλα για λιγο παλι.Δυστυχως ειναι ωρα για αλλαγη συσκευης και την επομενη φορα καλο θα ηταν να μαζεψεις ενα αξιολογο μπατζετ και να παρεις μια συσκευη της προκοπης.Αν δεν μπορεις να διαθεσεις χρηματα καλυτερα μεινε με το παλιο

Κοίταξε! Δώρο μου το φέρανε και δεν σκοπεύω να δώσω για νέο smartphone, καθώς μαζεύω λεφτά, γιατί μέχρι το καλοκαίρι θέλω να κάνω αναβάθμιση στο pc. 

Για να έχει διαγραφει ότι είχε μέσα, λογικα έχει ξαναπεράσει λογισμικο ο τεχνικος που το πήγες.

Η έκδοση πρέπει να'ναι 2.3.6 όμως. Θα το τσεκάρω βραδάκι και θα ξαναποστάρω.

Αν τσεκάρεις εσυ ενημέρωση δεν στην βγάζει.

Αν πια δεν υφίσταται το πρόβλημα με την SD κάρτα, δεν χρειάζεται πιστεύω να αγοράσεις καινούργιο phone.

Άλλα σμάρτφοουν μετα βίας αντέχουν και 2ημερο.

http://www.gogadget.gr/greviews/samsung/galaxy-mini-2

στην αξιλόγηση που έχεις κάνει βλέπω πως ήθελες και gaming, κάπως έτσι το κόλλησα και μου είχε βγάλει

θέματα με την κάρτα και μένα καθώς και με την δόνηση (κολλούσε). Το νέο λογισμικο μου το πέρασαν στην arvato, αλλά ήταν ακόμα εντός εγγύησης εμένα.

Ναι συμφωνώ, αλλά από τη στιγμή που μου άντεχε περισσότερο. Επίσης, το πρόβλημα είπα πιο είναι. Κατ' αρχάς ότι δεν λειτουργεί η φόρτιση και 2ον με την κάρτα SD.

Δεν χρειαζόμουν καθόλου gaming. Απλά ανάφερα ότι: "Δεν ξέρω αν θα μπορεί να αντεπεξέλθει για gaming χρήση". Δεν εννούσα ότι έχω πρόβλημα, γιατί δεν ασχολούμαι με gaming. Και όπως είπα: "η χρήση που έκανα εγώ και ήταν τηλέφωνο, internet, κανένα παιχνίδι (όχι πολλά 2-3) και καμία εφαρμογή." 

Δημοσ.

2.3.6 τελευταία έκδοση.

Δοκιμασε άλλη κάρτα όπως ποσταρε πιο πάνω

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

Ο walker.

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...