Tony10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα χθες ήρθαν όλα τα κομματια για το νεο μου PC και αφού τα συνδεσα όλα μια χαρά το άνοιξαν για να εγκαταστησω τα windiws 7..στην αρχή κολουσε στο 6% του expanding files και μετα έβγαζε error προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση με φλασακι και με DVD και παλι τα ίδια.επίσης όταν δοκιμασία για clean all με diskpart και μετα απο λίγο με πέταξε error disk is to connected η κάτι παρόμοιο...βοηθηστε θέλω να δοκιμασω το νεο μ εργαλείο κ δεν μπορωω:Ρ υποψιαζομαι πως είναι ο hd που τον πήρα απο εναν γνωστό μου. Τι νομιζετε?? Ευχαριστω
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 δεν νομίζω να έχεις καβάντζα άλλο δίσκο ε? στο bios πώς τον έχεις δηλωμένο? δοκίμασες σε άλλη θύρα sata?
Tony10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Έχω δοκιμάσει και στις 6 ...όχι δεν έχω αλλά σήμερα ακόμα μπορω να πάω και να πάρω άλλον απλα θέλω να σιγουρευτω πως είναι ο σκληρος ..έχω δοκιμάσει με ahci να είναι boot first priority και δεύτερο το φλασακι.και το ανάποδο... επιπλέον με ide δίνει error εκεί που κάνω τα partitions και λέει windows cannot be installed on this partition check data controller και κάτι τέτοια...
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 αν μπορείς να κάνεις chkdsk, αν και πραγματικά δεν πάει κάπου ο νούς μου.. αν στίσεις τα windows σε άλλο hdd, βάλε και αυτόν πάνω μετά την εγκατάσταση, και τσέκαρε τον με κανένα hdsentinel.. όταν πας να τον στήσεις να φανταστώ οτι διαγραφείς τα πάντα απο μέσα έτσι?
Tony10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Συνδεσα το ίδιο σκληρό σε άλλο ΠΣ να δω αν θα τα εγκαταστήσει εκεί...έχω εναν άλλον σκληρό αλλά έχει windows και αρχεία μέσα που δεν θέλω να χάσω...να τον συνδεσω με το καινούργιο build να δω αν. Μπουταρει??η κακή ιδέα ?? Ναι διαγραφών όλα τα partitions και τα ξανά ρυθμιζω
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 κάκιστη ιδέα.. καλά έκανες με τον hdd απλά αν γίνει εκεί η εγκατάσταση κανονικά συγνώμη αλλά θ γελάσω
Tony10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 ?? Τι έννοεις..?? Ναι δεν το εκανα αυτό με άλλον. HDD με τα windows.ο δισκος μαζί με το ίδιο DVD windows κολαει παλι στο 7% και στο άλλο pc οποτε αυτά είναι σχετικά καλά νέα υποθέτω...γτ ειτε φταιει το DVD ειτε hdd .. Το απόγευμα θα ερθει ενα παιδι και θα με φέρει άλλο optical drive και DVD windows 7...αλλιως τον δίνω πίσω αυτον και πάω και αγοράζω άλλον σκληρό :Ρ Παρεμπιπτόντως αν βοηθαει το build είναι asrock z87 extreme3 ..i7 4770k ...8 GB ram corsair veneance...r9 290 tri-x..h100i corsair.ελπίζω να μην φτάιει κάτι απο αυτα...
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Α!! ok τότε, δοκίμασες εγκατάσταση και με φλασάκι ε? μήπως το αντίγραφο τα παίξε? τεσπ δες και πες μας
Tony10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Στο φλασακι κατέβασα απο τορρεντ τα windows και μετα θα βάζα το serial που έχω..μπορεί όμως να ηταν corrupted τα αρχεία ή το άλλο PC να μην δημιούργησε καλά το bootable flash drive.όσον αφορα το DVD έχει καποιες γρατσουνιές πανω του όπως το βλεπα Και είναι αρκετά παλιο..τεσπα θα δω και θα πω σε ευχαριστω
Tony10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Πήγα αγόρασαν καινούργιο HDD και τώρα εγκαταστήθηκαν όλα κομπλε ;D αυτήν την στιγμη βάζω τα drivers που ήρθαν με την μητρική ευχαριστώ πάντως )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα