argate7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια σχετικά με το που θα μπορέσω να βρω 100% μεταφρασμένο το prestashop στα Ελληνικά, γιατί εδώ... http://www.prestashop.com/en/translations ... δεν το έχει 100%, είναι μόνο μέχρι το 90%. Ή τουλάχιστον να μου πει κάποιος πως θα μπορέσω να κάνω εγώ τη μετάφραση. Μέσα στον κώδικα των php αρχείων βρίσκω το που θα πρέπει να κάνω την αλλαγή, αλλά αν κάνω κάποια επέμβαση εκεί, τότε θα επηρεάσω την αγγλική γλώσσα. Για παράδειγμα μου έχει <span id="availability_label">{l s='Availability:'}</span>. Εγώ όμως θέλω να έχει και τη λέξη 'Availability' όταν έχω την Αγγλική γλώσσα ενεργοποιημένη και τη λέξη 'Διαθεσιμότητα' όταν έχω την Ελληνική γλώσσα ενεργοποιημένη. Πως θα μπορέσω να το κάνω αυτό??
Xvipes Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Έχω καιρό να ανοίξω prestashop αλλά γενικά όλη τη μετάφραση θα τη βρεις στο admin panel. Αν είσαι σε έκδοση 1.5 και πάνω τότε αυτό βρίσκετε στο Localization -> Translations Αν είσαι σε έκδοση 1.4 ή μικρότερη τότε αυτό βρίσκετε στο Tools -> Translations. Εκεί πατάς την ελληνική σημαία και ξεκινάς τη μετάφραση.
argate7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Το έχω ήδη ενεργοποιήσει αυτο. Το θέμα ειναι οτι καποια κομμάτια δεν έχουν υποστεί μετάφραση. Και θελω να την κανω μόνος μου αλλα δεν ξέρω το πως. Γιατί θελω να το κανω και να το έχω σε 2 γλώσσες. Οχι μονο σε μια. Αν ειναι να το έχω σε μια ξέρω τι θα πρέπει να κανω. Απλά θελω σε 2. Εκεί έχω κολλήσει. Στον τροπο που θα μπορεσω να το κανω να παίζει και στα 2.
parsifal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Όσα strings είναι μεταφρασμένα, θα έχουν τιμή στο δεξί πεδίο (1ο παράδειγμα στο screenshot) Όσα δεν είναι, θα έχουν κενό το δεξί πεδίο (2ο παράδειγμα στο screenshot) Γεμίζεις το δεξί πεδίο (ή το αλλάζεις αν δε σου αρέσει η default μετάφραση) και μετά SAVE επάνω δεξιά...
Xvipes Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Έχω καιρό να ανοίξω prestashop αλλά γενικά όλη τη μετάφραση θα τη βρεις στο admin panel. Αν είσαι σε έκδοση 1.5 και πάνω τότε αυτό βρίσκετε στο Localization -> Translations Αν είσαι σε έκδοση 1.4 ή μικρότερη τότε αυτό βρίσκετε στο Tools -> Translations. Εκεί πατάς την ελληνική σημαία και ξεκινάς τη μετάφραση. Επιμένω....
argate7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μου βγάζει το εξής μήνυμα... Προειδοποίηση, οι PHP ρυθμίσεις σας περιορίζουν τον μέγιστο αριθμό των πεδίων για δημοσίευση σε μορφή 1000 for max_input_vars.Παρακαλώ ζητήστε απο τον πάροχο σας να αυξήσει το όριο αυτό σε 1446 τουλάχιστον ή επεξεργαστείτε το αρχείο μετάφρασης χειροκίνητα.
Xvipes Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Πρέπει να αλλάξεις στο php.ini το max_input_vars σε 1446 τουλάχιστον (βάλε 2000 για να είσαι οκ) για να μπορέσει να σου εμφανίσει τη σελίδα.(θέλει restart ο apache αν θυμάμαι καλά για να το πιάσει). Το που θα βρεις το php.ini είναι ανάλογα τι έχεις. Σε plesk και cpanel είναι εύκολο, αλλιώς πρέπει να το βρεις χειροκίνητα.
argate7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Βασικά το έχω σε localhost για να κάνω τις δοκιμες μου πρώτα και μετά να το σηκώσω στο διαδίκτυο. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Τώρα πρέπει να βρω τρόπο για να με αφήσει να κάνω edit το αρχείο αυτό... Καλό βράδυ σε όλους σας και ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας!! Και μια τελευταία ερώτηση... Τι server προτείνεται για να σηκώσει ένα prestashop?? Έχετε κάποια εταιρία και κάποιο πακέτο να προτείνετε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα