stelios_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 πιο συγκεκριμενα μιλαω για αυτα http://www.ebay.com/itm/New-10pcs-Heatsinks-Cooling-Copper-Heatsinks-Pad-Shim-laptop-CPU-Copper-sheet-/191011879661?pt=US_CPU_Fans_Heatsinks&hash=item2c7931faed κανουν δουλεια ? ποσο περιπου κερδιζω? εχει κανεις εμπειρια. επισης αν μπορειτε να μου πειτε πως ακριβως θα τα βρω ( με τι ονομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trek Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Αν δεν κάνει απ'ευθείας επαφή η ψύκτρα, πρέπει να ξέρεις και το πάχος που έχουνε τα pad. Tσεκάρισε αν υπάρχει κενό και αν δεν υπάρχει, βάλε απλά μια καλή θερμοαγώγιμη. Από εμπειρία σου λεω ότι την δουλειά που κάνει μια μέτρια πάστα δεν την κάνει το καλύτερο pad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 παστα βαζω αυτη που βαζω και στα μηχανηματα που επισκευαζω. απλα θελω να ενισχυσω εστω και λιγο τις ψυχτρες στα λαπτοπ που μου φερνουν για reballing , υποθετω οτι ακομα και ενα μικρο κοματι χαλκου ενισχυει το μεγεθος της ψυχτρας και μπορω να κερδισω λιγο ακομα στην θερμοκρασια, εστω και 3-4 βαθμοι στα maximum ειναι πολυ συμαντικοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 δλδ εσυ τους κανεις reballing φιλε, ή απλο reflowing? Εγω συνηθιζω να τους βαζω αλουμινια για ψυκτρες με παστα οπου μπορω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα