George1tsn Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Γεια σε ολους. Δεν εχω ξανα κανει post στο forum αλλα εχω ανατρεξει πολλες φορες για πληροφοριες και βοηθεια. Στο θεμα, εκανα ετηση στη forthnet 2play και με ενημερωσαν οτι δν μπορουν να μου παρεχουν αυτες τις υπηρισιες διοτι η γραμμη μου ειναι pcm και να μιλησω με οτε.-ΟΤΕ: ναι βεβαιως δωστε μας 2-3 μερες και θα σας κανουμε τη γραμμη PSTN(να αναφερω εδω οτι δεν ειπα οτι θα παω στη forthnet γιατι ψιλιαζομαι τη μλκια να ερχεται ) Μετα απο μια βδομαδα λοιπον ερχονται τεχνικοι (θεος να τους κανει) και παλευουν βριζουν ολο το πρωι αλλα τιποτα...Τεχνικος πανω στη σκαλα να κοιταει το κουτακι (στο ενα χερι frapedia στο αλλο πενσα)...λεω αντε καλα αμα γινει δουλεια μου στα @@ μου ας ερθει και με τις πιτζαμες του....Εν κατακλείδι...το πανω διαμερισμα απο εκει που ηταν ολα gg δεν εχει τηλ και το νετ σουρνεται (εχει ξαναγινει αν θελετε μπορω να γραψω και αυτο το story)Εδω περα δεν νομιζω πως εγινε κατι απο οτι καταλαβα απο αυτους και περιμενω επισημα τηλ απο τον πΟΤΕ να μου που πως εν ετη 2014 dsl ΔΕΝ....Για vdsl αστα.... Αν μπορειτε να μου πειτε γνωμες και εμπειριες παρωμοιου θεματος... Ευχαριστω για οσους το διαβασουν και αν μπορουν να βοηθησουν ή εστω να παρηγωρησουν. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2014 από George1tsn
NikosKallithea Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Να βοηθησουμε σε τι, δεν βλεπω καποιο ερωτημα, εκτος αν θελεις να βρίσουμε ολοι μαζι τον οτε 1
metaxotis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 δυστυχώς αυτή η νοοτροπία των τεχνικών του οτε όπως τα λες φραπεδάκι στο χέρι και το πρόβλημα όταν μας έρθει όρεξη μπορεί να το λύσουμε
George1tsn Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Λοιπον, μολις μου ηρθε επιστολη μεσω ταχυδρομιου απο τον οτε οτι ο οτε δεν μπορει να μεταφερει τη γραμμη μου σε PSTN διοτι υπαρχει ελλειψη ακραιου δικτυου στην περιοχη μου και ο οτε σαν καθολικος παροχος υποχρεουται στην παροχη τηλεφωνιας. Εγω ειχα κανει αιτηση στη forthnet η οποια ακυρωθηκε. Αναρωτιεμαι μηπως εαν κανω αιτηση internet στον οτε ξαφνικα βρουν γραμμη να μου δωσουν ή κοινως τον ηπια και internet σε 10 χρονια απο τωρα και ουτε??? Δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα με το δικτυο απλα πιστευω οτι δν θελαν να κανουν δουλεια γτ πηγαινω σε forthnet...τι πιστευετε εσεις εχει ξαναγινει τετοιο περιστατικο??P.S. θυμαμαι πριν απο αρκετα χρονια ειχαν ερθει απο τον οτε στη γειτονια και ξυλωναν καλωδια απο το δρομο δλδ τοσα πολλα εχουμε εδω και τα βγαλαν κιολας...μενω θεσσαλονικη ανω πολη...
NikosKallithea Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Αν δεν εχει δικτυο, τοτε ουτε ο οτε μπορει να κανει κατι, θα πρεπει να περιμένεις ή να φυγει κάποιος ή να γινουν εργα επέκτασης, δεν εχεις αλλες επιλογες
George1tsn Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ναι προφανως αν δεν εχει τιποτα να μου δωσουν δεν μπορω να κανω και πολλα δεν θα σκαψουν για μενα αλλα εγω αναρωτιεμαι μηπως δεν θελουν να βγαλουν το pcm και να μου δωσουν και internet γιατι παω σε αλλο παροχο. Τι να πω ολα τα εχουμε δει στην Ελλαδα δεν θα μου φενοταν περιοργο και το λεω αυτο διοτι οταν μαλωσα με οτετζη γιατι ειχα προβλημα καθε φορα που ανοιγαν το καφαο μου ειπε τι θελετε κυριε μου εσεις δεν ειστε σε αλλη εταιρια τι θελετε απο εμας...απο προσωπικη εμπειρια λεω μηπως αν βαλω οτε βρουν ξαφνικα καθαρη γραμμη...
NikosKallithea Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Οταν δουμε τα δύσκολα παρακαλάμε τον οτε, ετσι ειναι η ζωη, ε τοτε πήγαινε στον οτε γιατι αν περιμένεις απο τους παροχους θα παρεις ιντερνετ το 2025
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 δυο λυσεις χωρις να σημαινει ότι θα λυθει το θεμα.λυση α.ζητας internet από τον οτε. λυση β.ζητας isdn τηλεφωνια από τον οτε.το Isdn δεν παιζει πανω σε pcm.
George1tsn Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Οταν δουμε τα δύσκολα παρακαλάμε τον οτε, ετσι ειναι η ζωη, ε τοτε πήγαινε στον οτε γιατι αν περιμένεις απο τους παροχους θα παρεις ιντερνετ το 2025 Ποια ειναι τα δυσκολα το οτι πολυ πιθανως δεν θελουν να μου δωσουν γραμμη για το χ ή ψ λογω?? (αμα δεν εχει δεν εχει αυτο ειναι αλλο) αλλα λιγο δυσκολα να μην εχει 48 γερους μετραω στη γειτονια που κατα πασα πιθανοτητα εχουν "καθαρες" γραμμες... Και 2ον ναι οπως το ειπες αν ειναι δυνατον "παρακαλαμε" τον οτε για κατι που θεωρειται δεδομενο πλεον το internet και δεν μιλησα ποτε για vdsl ή ftth αυτα δεν ειναι για την Ελλαδα. Αν ρωτησεις τον οτε θα σου πει δεν ειμαι υποχρεωμενος να σου βαλω internet λες και θα τον κλεβω ή θα το παρω τζαμπα... Απο την αλλη οι εναλλακτικοι 10+ χρονια στην Ελλαδα δικο τους δυκτιο δεν εχουν αλλα γιατι να φτιαξουν προτιμουν να κρεμονται απο τα @@ του οτε και να βγαζουν λεφτα με τον ευκολο τροπο... δυο λυσεις χωρις να σημαινει ότι θα λυθει το θεμα.λυση α.ζητας internet από τον οτε. λυση β.ζητας isdn τηλεφωνια από τον οτε.το Isdn δεν παιζει πανω σε pcm. Θα δοκιμασω πρωτα αιτηση internet στον οτε και αν δεν γινει κατι θα ζητησω isdn και θα ελπιζω να φυγει το pcm διοτι καπου διαβαζα οτι βαλαν isdn πανω σε pcm και ειναι κατι που με προβληματιζει...
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 δεν εχω δει ποτε isdn πανω σε pcm.οσα pcm εχω δει ολα ειχαν pots στην εξοδο.και φαινοταν και απο την ταση.επαιρνε εισοδο 180 volt τo pcm και εξοδο ειχαν 39 volt συνηθως η και λιγο παραπανω.το isdn θελει μεγαλυτερο φασμα συχνοτητων λογω των 2 καναλιων για αυτο οσο ξερω δεν παιζει σε pcm.αντιθετα νομιζω μπορεις να εχεις pcm με παραπανω απο 2 τηλεφωνικες γραμμες στην εξοδο.(αναλογικες παντα)
George1tsn Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 δεν εχω δει ποτε isdn πανω σε pcm.οσα pcm εχω δει ολα ειχαν pots στην εξοδο.και φαινοταν και απο την ταση.επαιρνε εισοδο 180 volt τo pcm και εξοδο ειχαν 39 volt συνηθως η και λιγο παραπανω.το isdn θελει μεγαλυτερο φασμα συχνοτητων λογω των 2 καναλιων για αυτο οσο ξερω δεν παιζει σε pcm.αντιθετα νομιζω μπορεις να εχεις pcm με παραπανω απο 2 τηλεφωνικες γραμμες στην εξοδο.(αναλογικες παντα) Σε αλλο forum μπορει και εδω δεν ειμαι σιγουρος ειδα οτι κανουν κατι τετοιες πατεντες. Να βαλω isdn και αμα μπει παω μετα σε dsl αλλα δεν ειμαι καλυμενος 100% οτι δεν θα εχω pcm και να μου πουν εμεις σου βαλαμε isdn παρε τα @@ μου τωρα και πλεροοοο χωρις να τη χρειαζομαι.. http://www.intracom-telecom.com/downloads/pdf/products/access_netw/ds_pcm30.pdf
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Σε αλλο forum μπορει και εδω δεν ειμαι σιγουρος ειδα οτι κανουν κατι τετοιες πατεντες. Να βαλω isdn και αμα μπει παω μετα σε dsl αλλα δεν ειμαι καλυμενος 100% οτι δεν θα εχω pcm και να μου πουν εμεις σου βαλαμε isdn παρε τα @@ μου τωρα και πλεροοοο χωρις να τη χρειαζομαι.. http://www.intracom-telecom.com/downloads/pdf/products/access_netw/ds_pcm30.pdf μπορεις να ζητησεις τοτε ιντερνετ η internet πανω σε isdn.Παντως λιγο Unofficial αλλα αυτο το Pcm πρεπει να ειναι διαφορετικο απο το Pcm του φερεσυχνου που λεμε.το λεω γιατι καποια στιγμη ειχα βγει συνδυαστικο με οτε και κατι λεγαμε για Pcm και στον οτε εχουν και καποια Pcm που δεν ειναι τα φερεσυχνα που ξερουμε.ετσι τουλαχιστον μου ειπε.και τουλαχιστον αυτο που βλεπω στο Link σου δεν το εχω δει ποτε στον οτε ουτε μεσα στο αστικο κεντρο ουτε απο την πλευρα του πελατη.το pcm που βλεπω επειδη γραφει και για Hsdsl .... φωτο απo pcm εχω και σto link .εχει και φωτογραφιες απο το αστικο κεντρο αλλα και απο πελατη με φερεσυχνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα