geotrian Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Θα ηθελα να μου πειτε τις αποψεις σας για τους Lexmark εκτυπωτες γιατι σκεφτομαι να αγορασω εναν. ειναι αξιοπιστοι? ειναι ανθεκτικοι σε μεγαλο ογκο εκτυπωσεων? Σας ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Εμενα ο laser lexmark e120 που εχω εδω και χρόνια εχει αποδειχτεί σκυλί και ακομα αντέχει το toner του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roger Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Θα ηθελα να μου πειτε τις αποψεις σας για τους Lexmark εκτυπωτες γιατι σκεφτομαι να αγορασω εναν. ειναι αξιοπιστοι? ειναι ανθεκτικοι σε μεγαλο ογκο εκτυπωσεων? Σας ευχαριστω πολυ Mια χαρα ειναι.Σε καποιες κατηγοριες εχει αρχισει και βγαζει πολυ καλυτερα μοντελα απο την hp Tουλαχιστον στα laser,γιατι στα inkjet η αξιοπιστια ειναι μια λεξη ανεκδοτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Καλημερα εγω σκεφτομαι να παρω αυτον Lexmark C925de... εχει κανεις καποια προσωπικη εμπειρια για τον συγκεκριμενο? ή να παω στον xerox 7100? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα